Как и кой може да докаже това или противното твърдение?
Когато сънуваш очите ти извършват РЕМ.При излизане този РЕМ е само в началото на отделянето,после престава.
А като се пазиш за себе си да не би да натрупваш "астрални точки" за освобождаване от Егото 
Аман от самоуверени слепци, знаещи как "да пресичат улицата" и сами...
Освобождаването от еготом,противно на писанията на множеството книжки,които така обичате е нещо вредно.
Егото се явява форма на Аз-а,то е това,което ти дава усещането исъзнанието за ти,за това че си.
Не казвам и че трябва да се затъва в егото,но да с еосвобождаваш от него е още по-голяма глупост.
А като с ераздаваш че си чешеш егото-попрочете малко по психология
От една седмица насам много странно се чувствам след събуждане, та ще ви замоля за коментар.
Няма значение дали се събуждам след нощния сън или след обедния, но усещането е еднакво-вибрации по цялото тяло, толкова силни, че имам чувството, че наистина вибрирам видимо. Ама не, гледам се-не мърдам, ни крак, ни ръка. Туй нещо отшумява след около 4-5мин. Интересното е, че ми е приятно, не съм стресиран от...не знам как да го квалифицирам...процес, може би.
Хора, кво става с мен бре? Айде, чета ви.
НЕ са ефекти от ускорението на честотите напланетата,а е нормален процес-тези вибрации се появяват когато с еотслабят връзките между второто тяло и физическото такова-справка Р.Монро "Излизане извън тялото"