Здравейте! Значи преди броени минути ми се случи най-странното нещо в живота и още съм на нокти... Да започна отначало... Снощи си легнах около 12:30... Спах си, сънувах си съвсем нормални работи... Събудих се около 2:30... След това пак заспах и пак си сънувах... че съм в планината с един приятел и се разкарваме. И изведнъж се озовавам на терасата в апартамента... и викам "А к'во става"... и обръщам се, бутам тея работи дето стоят по вратите да не влизат мухи... и гледам отатък в хола дето по-принцип е баща ми... свети някаква червено/жълта светлина. И изведнъж пред мен на около 2 м. изкочи някакво извънземно. Беше около 1.50 м. много слабо. С черна фанелка.. Сива глава сравнително голяма глава. Ама досега не съм срещал честно казано такова телосложение на извънземно из интернет с такава физиономия... Както и да е. И направо полудях. И я да хукна да правя нещо... Не мога да мръдна. А тогава в същия момент исках да тръгна към него и да го ударя. И тогава не можех да мърдам. И тогава почнах с ония работи да викам на ум "червен", "спри" и разни такивадума разбъркани и си викам на ума че спя и трябва да се събудя. И в същия момент се събуждам в леглото си. Ама я пак да тръгна да мърдам няма братче. И гледам пак с периферното си зрение пак онова нещо и пак почнах с ония команди. Тогава онова искрибуца нещо и се събудих. Странно е, че за 2 часа сън сънувах много неща... а за 4 часа сънувах само тези реално погледнати 30 сек. - 1 мин :/ Сега като се замисля най-странното е това, защо се озовах на терасата... И с една чиста сметка като си направих. Значи аз съм в детската си стая. Спя. В моята стая прозореца е затворен здраво. Щорите пуснати. Посмъртно не може да се влезе не че им знам силите на тях... И може би ако са ме изкарвали нещо навън да е било през терасата... Защото тя е точно до моята стая. Кухнята и оттам всичко е отворено към терасата. Също странното е, че пердето в моята стая беше събрано посредата от двете страни дръпнато и посредата всичко. Това няма кой да го направи. Като заспивах си беше нормално. Нито пък баща ми. Само с него живея... Той напротив би го оправил. И също помня че като се събудих ми се чуваха някакви звуци в глафата... кхрр... кхрхххррр... Все едно радиостанция, по която не говорят. Нали има един звук такъв... По принцип не съм извънземен фен като вас. Тука отскоро влизам просто за кеф да прочета нещо и не съм вманиачен. Последните няколко дена пък изобщо не съм си и мислил за извънземни, пък камо ли толкова че и да ги сънувам... Също така не взимам наркотици, нито ходя на сън... И не знам хора малко сега взех да се съмнявам, ама... Също така странното беше че като се събудих тамън ставаше светло... Ама това го забелязах чак като станах и се разкарах из апартамента. Щото в моята стая не може да се види, нали ви казвам всичко блокирано :/ Дайте мнение за това?