В -- Към какво са чувствителни Сивите?
О -- Сивите са светлочувствителни, всяка ярка светлина наранява очите им. Те избягват слънчевата светлина, и пътуват през нощта. Проблясванията на камерите ги кара да се отдръпнат. Може да се използва оръжие срещу тях, но те се възстановяват бързо. Това време стига за да се избяга. Използвайте команди, или безмислени (нелепи, глупави) думи във формата на команди и те ще се отдръпнат. Техният мозък е по-логичен от нашия и те не създават 'смях'. Те също не разбират поезията. Ние много ги объркваме, когато казваме неща (говорим) на "pig-latin" [От Еоn: мисля, че става дума за т.нар. "пилешки-език", т.е. пред всяка дума слагаме сричката пи, нещо като пи-ка пи-зах за "казах" и др.]. Ние научихме да го говорим бързо, и го използвахме срещу тях (Сивите) във войните в Дълси.
В -- Могат ли Сивите да прочетат намеренията ви, ако застанат зад вас?
О -- Да. Те четат вашето намерене, защото те използват честотата на тялото ви. Човешкото тяло излъчва светлина, която те разпознават като електромагнитен импулс. Всеки човек има леко различна честота, тази разлика е това което наричаме 'индивидуалност'. Когато човек мисли, излъчва силни импулси, в случай на 'страх' честотата е 'силна'[От Еоn: висока?] и е лесна за разпознаване (със същото право, спокоен човек би бил по-труден за разпознаване - Брантън).
В -- Може ли да се защитим срещу менталния им контрол?
О -- Може да се защитим срещу тях, въпреки че 95% от човешката раса никога не се е опитвала да контролира мислите си, и контролирането на собствените ни мисли е най-доброто оръжие. Среният човек рядко мисли в ясна рамка. Това позволява на мозъка да мисли по хаотичен начин. Контролирайте мислите си, и вие може да спрете опитите на извънземните да ви отвлекат и контролират. Контролирането на собствените ми мисли ме запази жив за години.
В -- Би ли хвърлил малко светлина относно типа на хората, който извънземните търсят при отвличания?
О -- Мога да ви кажа, че най-чести са дребни хубави жени в началото на двайсетте или началото на трийсетте, чернокоси момчета между пет и девет години, малки до средни мъже в средата на двайсетте до средата на четирийсетте. Но, позволете ме да предупредя, че в базата Дълси се държат всякакъв тип хора, против желанието им! Там има високи здрави мъже и жени, тийнейджъри, старци и много млади момичета в клетки и в цистерни. Само споменавам, че според възрастта най-общи (много) са малките млади мъже и дребните жени. Момчетата се предпочитат защото на тяхната възраст тялото им расте много бързо, и техният атомен материал е пригодим в трансферната камера. Младите малки жени са често много плодовити. Мъжете се използват заради спермата. Не знам изобщо защо предпочитат малките пред средните на ръст хора.
src_BG: [ EON ]
src_ENG: TAL LeVesque, в Patrick O'Connell,'THE COVERT RETURN OF AN ALIEN SPECIES OF REPTILIAN HERITAGE -- THE DULCE BASE,', в Branton, Dulce Book, No. 13,
http://www.thewatcherfiles.com/dulce_book.htm [ АНГЛИЙСКИ ]