1.къде е било всичкото това, град, село и т.н.?
2.в колко часа?
3.родителите ти как реагираха?
това е за сега.
Аз сериозно се интересувам от твоят случай и съм готов да ти помогна с каквото мога.
1. Всичко се случи в Нова Загора, не съм питал съседите ми дали са видели нещо, все пак това е малко ненормално, адреса няма да си го кажа, не съм много доверчив човек, около къщата веднъж видях една странна стъпка имаше три пръста, снимах я ама не си личи много, аз от време на време излизам да гледам звездите и веднъж видях някаква линия от огън, направо се стреснах много, бая ненормални работи виждам около къщата, че вече свикнах и не ме страх толкова колкото преди. Ето снимките на стъпката, ама не си личи много, защото е снимано с телефон, стъпката голяма около 15-16 сантиметра.
2. Час не съм много сигурен, когато видях светлината мисля че беше 2:30 или 3:00ч., след като се случи веднага си легнах дори не знам кога съм заспал, а съществото като видях хич не си помислих да ставам от леглото.
3.Родителите ми са виждали какви ли не глупости, баща ми е бивш военен и е виждал какви ли не работи на границата, а майка ми е виждала духове и какви ли не глупости, сестра ми също, племенника ми и той, веднъж му падна една капка кръв на главата от тавана, ама там нямаше нищо, с него видяхме демон или нещо такова, не сме много сигурни, имаше огромни уши и много странна кожа, тогава мисля че ми беше първия път среща със свръхестествено, еми това е, ние не се хващаме толкова за тези работи, аз откакто видях тези работи вече не изпитвам огромен страх както преди, сега ако видя нещо такова по-скоро ще му кажа Welcome to Еarth
отколкото да бягам като ненормален.
А помощ не мисля че ми трябва каквато и да е, защото съм борбен дух, само ме е страх покрай тези работи да не случи нещо на семейството ми, ако се случи този който ги нарани ще го накарам да си плати по най-жестокия начин!!!
Единственото, което искам да ми помогнете е да разбера какво по дяволите беше това? А и ако сте някакви сектанти не съм тъп и няма да ви се хвана лесно.
Когато това се случи не бях употребявал никакви наркотици или да съм пил алкохол, аз през живота си да съм изпушил 10 цигари и един път да съм се напивал с приятели, тва е, дори бира не пия толкова, просто нямам обяснение какво беше това. Сега намерих как изглежда извънземното, ама беше само малко по-различно, звездите не бяха толкова малки, а много по-големи, биеха на синьо и нямаше нищо, което да оформят лицето и много по-малко тяло с голяма глава, ето на тази песен ще го видете David Guetta - Love Dont Let Me Go ето линк
http://www.youtube.com/watch?v=_WA9NXXAntc аз по принцип не слушам такава музика, но сега го мярнах клипа на телевизора и ми замяза малко на това което видях.