Какво да ти кажа, Н, ...?!
Не съм чувствала да са ми слагали импланти от никакъв тип, ама знам ли вече...?!?!
По принцип се осланям на "усещането си" и то 100% ми казва че всичко ми е толкова наред, че ако започна да се оплаквам за нещо, ще да е безочливо от моя страна.
Много е полезно човек да се съмнява, ако не го прави, няма как да преценява нещата около себе си. Но понякога прекалените съмнения обръщат нещата на обратно й ни навличат пoвече неприятности, отколкото решения на даден проблем.
Поне моя личен опит това ме е научил...
Нищо "прекалено" не е хубаво. Баланс трябва да има във всичко и в тоя, и в "оня" живот…
Сивите - Не са ме взимали, нито са ме отвличали. Много им се е искало, знам го това, но незнам... нещо им пречи ... или ги спира.... незнам как да го определя. Чувствам го! ( по склонна сам да си мисля, че самата ми енергия като потенциaл ги интересува - тях едва ли , по скоро някой, който ги праща - но тъй като, начина по който я използвам не им се нрави, затова и не ме пипат. Или пък има някой, кoйто не им позволява да се докопат до мен. Имала съм сaмo ненасилствени срещи с тях, затова и качих темaта като "Моите "сънища" със сивите", незнам защо после са я преместили, но няма проблем, щом така се преценили Админите.
"срещите" ми със сивите спряха през 2004г. От тогава ако съм ги мяркала е било из астрала, но не е било свързано с мен, така че - никакво внимание.
Относно срещите ми с други видове - продължават и до днес.
Ще разкажа, разбира се.
Както споменах преди, чудех се дали да пиша във форума... После си викам, ами само заради това, че може да има само 1 човек, на който да помогне разказаното от мен, само за това си заслужава.
Пък и коментерите към моите постове само ще ми помогнат да си обясня това, което не разбирам и да потвърдя това, което вече съм знаела.
Предполагам, повечето от съфорумците знаят - истината никога не е само на едно място.
Така, че с информацията от книги и статии, и с информациаята от преживяното от обикновените хора - ще сглобяваме картината на истината все по-вече и по- вече.