Писала съм и в други форуми, но никъде не се е случвало да говоря за всички тези неща както тук. Наистина ще ми стане по-леко ако все пак се появи още някой с подобно преживяване. Това, че разговарям с всички вас ми е направо като терапия.
Този форум има към 800 регистрирани потребители, но активно пишещите са по-малко от 50 според мен. Кой знае колко други никога не са се регистрирали. Винаги, когато пиша нещо тук, мисля за останалите мълчаливи читатели. Всеки един от тях идва защото търси отговори на въпросите си. Някои от тях може би имат подобни на твоите преживявания, но не смеят да кажат или да попитат нещо за да не ги помислят за луди. Помисли си само на колко хора може да помогнат твоите разкази и твоят опит. Аз лично познавам два случая на хора, които са имали срещи от този вид. За съжаление, едното е дете - малко момченце, което често се събуждаше с писъци от кошмари за някакви малки хора, които го отнасят нанякъде. Родителите му никога не са говорили за тези неща преди, в дома им няма книги за НЛО с картинки и единственото което гледа по ТВ е детското. Един ден наш общ приятел му предложи да нарисува малките страшни човечета. Детето нарисува точен портрет в цяла фигура на типичен сив пришълец. То има необикновен талант за рисуване и музика и е способно да прави изключително точни копия на много сложни рисунки. Семейството живее в София, в обикновен квартал със стандартни жилищни сгради. Другият случай също е от София - майката на две близначета е моя близка приятелка. Нейният опит с пришълците е положителен. Тя щеше да изгуби децата си, които едновременно се разболяха от тежък минингит. Докато е била в пълно съзнание, будна до леглото им, наблюдавала как те са дошли и са излекували децата. Няма да описвам подробности, но бебетата наистина оздравяха като по чудо за по-малко от 24 часа. (Може би всичко това може да има и положителни страни все пак.)
Винаги съм се питала - добре де, ако съм била отвличана наистина, защо тогава не са изтрили всичко от съзнанието ми. Нали казват, че това им е практиката. Наистина ли смяташ, че само силната ми воля е причина за да помня началото на срещата.
Надявам се, че е само силната ти воля. Ще ти обясня защо. Много голяма част от хората, които разказват за срещи с хора от други планети, след кратко време започват да променят характерите си и да се държат като по предварително написан сценарий. Започват да живеят с натрапчивата идея, че имат някаква конкретна мисия, някакво послание до цялото човечество, което трябва да бъде внушено на всяка цена на всички. Един от лайтмотивите напоследък е катастрофата пред която стои човечеството и как спешно трябва да се вземат незабавни мерки, иначе неминуемо вървим към своя край. Разказват за това как са били заставяни да се втренчват пред нещо като екрани на които първо им били показвани прекрасни земни пейзажи и щастливи земни хора. После картините били постепенно заменяни с изгледи от опустошената ни и обезлюдена Земя. Посланието е едно и също - това ви чака, ако не се вземете в ръце. Всички тук биха казали - Добре, какво лошо има в това? Лошото е, че това са съблиминални методи за манипулиране на човешкото съзнание, оскверняване на личната неприкосновеност на хората. "Хуманните" им цели са в пълно противоречие с методите им. Други хора развиват други форми на маниакалност - понякога наричат себе си контактьори, но посланията им са винаги различни и далеч от здравия разум. Мнго хора напълно променят начина си на живот - от преуспяващи бизнесмени се превръщат в аутсайдери или фанатици или просто зациклят на някоя идея неспособни да я видят и от различни гледни точки. Не могат дори да я разкажат с други думи по различен начин. Всички тези хора показват висока податливост на хипноза и обработка. Другите, между които вярвам си и ти, помнят, защото не се поддават лесно на хипноза, имат будно съзнание и склонност към самонаблюдение и анализ. Ако имаш добри познания по английски и желание да научиш повече за "училището за хора" на пришълците препоръчвам на теб (и на всички) да потърсиш в интернет за историята на Джим Спаркс - един от малкото хора с пълни съзнателни спомени от контактите си.
И когато се озовах отново там...попитах съзнанието си кои са съществата, които ме бяха посетили - изведнъж видях много едър висок мъж с руса къса коса. Беше с някаква странна сива униформа. И знаеш ли, че всеки път когато се опитам да ровя по този начин за информация - дори и при терапевтката получавам тахикардия.
Въпросът на H. е интересен и аз се присъединявам към него - на каква възраст беше този мъж?
Но за тахикардията не знам - вероятно е физиологическа реакция на стреса заровен в подсъзнанието ти?
А другият въпрос на H. е дори още по-интересен.
А искам теб лично да попитам, кое те кара ти да търсиш истината тук???!!!
Защото я търся навсякъде? Аз също си имам своя "романс" с тези хора, но понеже пак написах повече от колкото исках ще оставя това за друг път, ако ще е интересно за всички.
П.С. Флай, това, което ти се е случило е интересно. Аз не вярвам много в случайната синхронност на събитията. Трябва да има някаква причина.