Автор Тема: Предполагаемо отвличане от Сиви в България (Dorian case - 08.1991 г.)  (Прочетена 55997 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Dorian

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69
Относно: Историята на срещата ми със Сивите!
« Отговор #15 -: Януари 31, 2008, 00:05:00 am »
Тук имаше и други постове за вероятни отвличания от сиви в България...може би ще е добре ако се свържеш с някой, който е преживял нещо такова. Така се предполага че по-лесно би приела истината а именно когато знаеш че не си единствената. Някои хора от форума се бяха заели да се свържат с хората от предишните теми...не знам дали са успяли, но те могат да ти дадат координати.
Здравей! Ще съм ти задължена ако ми кажеш в кой пост мога да намеря и да се свържа с тези хора!
« Последна редакция: Януари 31, 2008, 00:19:40 am от Eon »
Когато правдата се превърне в безправие,съпротивата е задължителна!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Относно: Историята на срещата ми със Сивите!
« Отговор #16 -: Януари 31, 2008, 00:06:41 am »
Dorian, ти познаваш ли други хора с подобни преживявания?

Русият мъж на каква възраст беше?

А ето линка за другата подобна тема: http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,2280.0.html
« Последна редакция: Януари 31, 2008, 01:01:21 am от H. »

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Относно: Историята на срещата ми със Сивите!
« Отговор #17 -: Януари 31, 2008, 16:55:59 pm »
Да ви разкажа и аз една моя случка.
Преди няколко месеца прочетох статията, с която темата за "Отвличания и Регресивна хипноза" започва. Бях много впечатлен от изложената информация. Както вероятно сте прочели, става въпрос за документирани случаи на отвличания и свидетелски показания относно този феномен, давани от очевидци и от потърпевши. След това продължих с останалите си занимания, а когато дойде вечерта, реших да почета малко от дневника си. (Често правя така и понеже не помня какво съм писал назад, попадам на много изненадващи неща. С това отиването ми към сън става много по-задълбочено.) Отгърнах някъде произволно назад, може би от преди година и попаднах на съновидение, което не можех да си спомня. Съдържанието на това съновидение ме изненада силно, защото някои елементи в него почти буквално повтаряха елементи от прочетената през деня статия! Ще използвам дадената в записката "терминология", която на моменти не е издържана, но е автентично написана веднага след събуждането.Излъчвам високи вибрации и Пoлициятa на миcълтa е засекла това. Пуснали са своите агенти в черно [образът от съня е като aгенти от Mатpицата] да ме търсят, защото такива източници трябва да бъдат локализирани и унищожавани. Тогава се появяват моите хора, които ме издърпват в [в дневника е нарисувана "летяща чиния" от стандартния тип с купол в средата]. Аз съм притеснен и една "стюардеса" ми обяснява къде се намирам. Обясняват ми, че тук радарите на ПM не могат да засекат източника на вибрации и сега съм в безопасност; ще мога да довърша своята работа. После ми обясняват как работи техният кораб и други работи [които не са отбелязани в дневника]. Накрая опасността е преминала и те ме връщат в стаята ми. Навсякъде светлина. [Следва отбелязване за сутрешното ми събуждане.]

След прочитането на бележката за това съновидение нищо не можах да си спомня, освен докладваната накрая светлина. Не изглежда да съм имал някакво необичайно усещане на сутринта или чувство за дискомфорт, защото такова би трябвало да ми направи запомнящо се впечатление. Сякаш сънят е бил написан от някой друг :-\ ...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Dorian

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69
Относно: Историята на срещата ми със Сивите!
« Отговор #18 -: Януари 31, 2008, 21:21:14 pm »
Здравей fly Dragon! Знаеш ли, че след хипнозата, на която ходих, започнах да си спомням случки отпреди, които сякаш някой нарочно бе забутал много навътре в съзнанието ми. Не се учудвам, ча не помниш нищо. Някои ще кажат, че е било сън, но дали някой със сигурност може да го докаже????? Аз имах веднъж много реалистичен сън, в който сякаш лежах в стаята а някаква ръка успя да проникне някак през черепа ми в мозъка...опитах се да се събудя...почти успях повтаряйки си че това е само кошмар...и както седнах в леглото полубудна...същата тази ръка настойчиво ме бутна отново назад и...после нищо не помня!
« Последна редакция: Февруари 02, 2008, 12:06:51 pm от Eon »
Когато правдата се превърне в безправие,съпротивата е задължителна!

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Относно: Историята на срещата ми със Сивите!
« Отговор #19 -: Февруари 01, 2008, 09:52:37 am »
Случката, за която разказах, я разглеждам като съновидение - като такава е отбелязана в дневника и не съм запомнил никакви допълнителни особености от тогава, които да сочат към друго - в противен случай те също щяха да бъдат записани или да доведат поне до запомняне на самия сън. В случай на програмирано забравяне може би програмата щеше да забрани и записването на съня, както понякога става и без програма, просто от мързел или от друго. Разбира се, оставям и възможността някоя програма просто да не е сработила!
Има и още един аспект. Сънят не разглежда "срещата" като отвличане, нито съществата, с които бивам срещнат - като враждебни. Напротив, тяхната поява се случва в момент, когато други враждебни същества се появяват и от тях бивам изстръгнат. По принцип ежедневно практикувам защитни действия и призоваване на добронамерени същества, което в един астрален контекст би трябвало да направи проникването на похитители много трудно, а това на помощници - много лесно.
За мен по-интересен остава фактът на намиране на съновната записка в дневника точно в същия ден, както и нейния доста близък сюжет с някои от данните на цитираната по-горе статия. Дневникът е многотомна поредица, всяка тетрадка от която има по няколкостотин страници. Една бележка заема средно четвърт страница, значи, на двеста-триста страници може да се съберат примерно хиляда бележки, които не са организирани хронологично или тематично - само малък индекс в началото, обозначаващ сън ли е това, сцена от филм ли е, или друго. Както горе посочих, имам практиката съвсем произволно да отварям назад и да попадам на случайна бележка. Онази вечер, за която разказвам, се случи същото :-\
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

stiver

 • Гост
Относно: Историята на срещата ми със Сивите!
« Отговор #20 -: Февруари 02, 2008, 00:36:30 am »
Цитат
Писала съм и в други форуми, но никъде не се е случвало да говоря за всички тези неща както тук. Наистина ще ми стане по-леко ако все пак се появи още някой с подобно преживяване. Това, че разговарям с всички вас ми е направо като терапия.

Този форум има към 800 регистрирани потребители, но активно пишещите са по-малко от 50 според мен. Кой знае колко други никога не са се регистрирали. Винаги, когато пиша нещо тук, мисля за останалите мълчаливи читатели. Всеки един от тях идва защото търси отговори на въпросите си. Някои от тях може би имат подобни на твоите преживявания, но не смеят да кажат или да попитат нещо за да не ги помислят за луди. Помисли си само на колко хора може да помогнат твоите разкази и твоят опит. Аз лично познавам два случая на хора, които са имали срещи от този вид. За съжаление, едното е дете - малко момченце, което често се събуждаше с писъци от кошмари за някакви малки хора, които го отнасят нанякъде. Родителите му никога не са говорили за тези неща преди, в дома им  няма книги за НЛО с картинки и единственото което гледа по ТВ е детското. Един ден наш общ приятел му предложи да нарисува малките страшни човечета. Детето нарисува точен портрет в цяла фигура на типичен сив пришълец. То има необикновен талант за рисуване и музика и е способно да прави изключително точни копия на много сложни рисунки. Семейството живее в София, в обикновен квартал със стандартни жилищни сгради. Другият случай също е от София - майката на две близначета е моя близка приятелка. Нейният опит с пришълците е положителен. Тя щеше да изгуби децата си, които едновременно се разболяха от тежък минингит. Докато е била в пълно съзнание, будна до леглото им, наблюдавала как те са дошли и са излекували децата. Няма да описвам подробности, но бебетата наистина оздравяха като по чудо за по-малко от 24 часа. (Може би всичко това може да има и положителни страни все пак.)

Цитат
Винаги съм се питала - добре де, ако съм била отвличана наистина, защо тогава не са изтрили всичко от съзнанието ми. Нали казват, че това им е практиката. Наистина ли смяташ, че само силната ми воля е причина за да помня началото на срещата.

Надявам се, че е само силната ти воля. Ще ти обясня защо. Много голяма част от хората, които разказват за срещи с хора от други планети, след кратко време започват да променят характерите си и да се държат като по предварително написан сценарий. Започват да живеят с натрапчивата идея, че имат някаква конкретна мисия, някакво послание до цялото човечество, което трябва да бъде внушено на всяка цена на всички. Един от лайтмотивите напоследък е катастрофата пред която стои човечеството и как спешно трябва да се вземат незабавни мерки, иначе неминуемо вървим към своя край. Разказват за това как са били заставяни да се втренчват пред нещо като екрани на които първо им били показвани прекрасни земни пейзажи и щастливи земни хора. После картините били постепенно заменяни с изгледи от опустошената ни и обезлюдена Земя. Посланието е едно и също - това ви чака, ако не се вземете в ръце. Всички тук биха казали - Добре, какво лошо има в това? Лошото е, че това са съблиминални методи за манипулиране на човешкото съзнание, оскверняване на личната неприкосновеност на хората. "Хуманните" им  цели са в пълно противоречие с методите им. Други хора развиват други форми на маниакалност - понякога наричат себе си контактьори, но посланията им са винаги различни и далеч от здравия разум. Мнго хора напълно променят начина си на живот - от преуспяващи бизнесмени се превръщат в аутсайдери или фанатици или просто зациклят на някоя идея неспособни да я видят и от различни гледни точки.  Не могат дори да я разкажат с други думи по различен начин. Всички тези хора показват висока податливост на хипноза и обработка. Другите, между които вярвам си и ти, помнят, защото не се поддават лесно на хипноза, имат будно съзнание и склонност към самонаблюдение и анализ. Ако имаш добри познания по английски и желание да научиш повече за "училището за хора" на пришълците препоръчвам на теб (и на всички) да потърсиш в интернет за историята на Джим Спаркс - един от малкото хора с пълни съзнателни спомени от контактите си.

Цитат
И когато се озовах отново там...попитах съзнанието си кои са съществата, които ме бяха посетили - изведнъж видях много едър висок мъж с руса къса коса. Беше с някаква странна сива униформа. И знаеш ли, че всеки път когато се опитам да ровя по този начин за информация - дори и при терапевтката получавам тахикардия.

Въпросът на H. е интересен и аз се присъединявам към него - на каква възраст беше този мъж?
Но за тахикардията не знам - вероятно е физиологическа реакция на стреса заровен в подсъзнанието ти?
А другият въпрос на H. е дори още по-интересен.

Цитат
А искам теб лично да попитам, кое те кара ти да търсиш истината тук???!!!


Защото я търся навсякъде? Аз също си имам своя "романс" с тези хора, но понеже пак написах повече от колкото исках ще оставя това за друг път, ако ще е интересно за всички.

П.С. Флай, това, което ти се е случило е интересно. Аз не вярвам много в случайната синхронност на събитията. Трябва да има някаква причина.

Неактивен Dorian

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69
Относно: Историята на срещата ми със Сивите!
« Отговор #21 -: Февруари 02, 2008, 04:44:58 am »
Здравей Флай! Някога, когато за първи път започнах да търся истината, една от първите книги, която прочетох беше "Селестинското Пророчество". Там много просто и ясничко е обяснено как и защо е невъзможно да има случайни неща. Всяко нещо, с което се сблъскваме ежедневно, дори простите нещица са от значение и ако се научим да четем тези знаци ще прогледнем и ще видим невидимото в момента за нас. Когато нещо ти се случи - огледай се около себе си..може би някой иска да ти каже нещо!
« Последна редакция: Февруари 02, 2008, 12:08:46 pm от Eon »
Когато правдата се превърне в безправие,съпротивата е задължителна!

Неактивен Dorian

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69
Относно: Историята на срещата ми със Сивите!
« Отговор #22 -: Февруари 02, 2008, 05:13:02 am »
Здравей Stiver! Благодаря ти, че отново ми пишеш.В момента съм далеч от България и нуждата ми от това да говоря с хора като теб и останалите в този форум наистина ми дава много сили.
Прочетох всичко, което си ми написала. Да,зная, че има и други като мен. Познавам и такива, които сe вживяват в ролятя ня пророци и контактьори. Аз обаче здраво съм захапала желанието си да остана чиста проба истински натурален човек. Може би звучи консервативно...дори шовинистично. Това от своя страна пък ми докарва редуването на разнообразни психични състояния. Ту се успокоявам и си казвам - каквото ми е писано не мога да избягам от него, да става каквото ще. После пък идва надигането...желанието за съпротива..упоритото, параноично ровене с цел намиране на истината. Защо не може да речем всички хора...най обикновени като мен, преживели такива срещи да се организираме и да обединим усилията. Страха и незнанието са най големият враг! А Онези май на това разчитат.
Много хора изказват мнение, че когато една цивилизация е достигнала голямо развитие не би причинила нищо лошо на други себеподобни!? А дали е така????
Ето, ние уж сме много извисени и интелектуално и духовно, но факта, че като цяло човечеството унищожава други видове и своят собствен доказва обратното. По принцип съм оптимист и вярвам в доброто, но пък всяко насилие независимо физическо или психическо над когото и да било събужда бунтарският ми дух! Продължавам да си мисля, че ако една по голямя група от хора като мен и тези убедени в нещата, за които говорим тук се обединят, рано или късно ще застанат на прага на истината. Само дето незная как да стане това.
Ти казваш, че много от тях се страхуват да говорят за това. Може би има защо, но пък и тук има анонимност...ако желаеш да я имаш. Само ако можех да им кажа всичко което искам!
А по въпроса за това как е изглеждал мъжът когото видях - Беше висок около 2 метра. Руса много къса коса. Много светла - бих казала като черти европеиден тип. Сива униформа напомняща военна, но незная нито една такава земна или поне да съм виждала такава. Видях го само за момент..и после ми стана зле. Наложи се веднага да прекратя медитацията си.
И понеже и аз се унесох с писането като за последно - разкажи ми все пак и ако имаш желание за това, което ти се е случило на теб. А следващият път аз ще ти разкажа за това, че и в България има секретни служби, които живо се интересуват от тези като нас и ще ти кажа за срещата ми с един от хората им!
« Последна редакция: Февруари 02, 2008, 12:14:11 pm от Eon »
Когато правдата се превърне в безправие,съпротивата е задължителна!

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 742
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Относно: Историята на срещата ми със Сивит
« Отговор #23 -: Февруари 02, 2008, 12:10:00 pm »
За секретните служби знаем! Даже името на отдела в Разузнаването знаем, но ми е интересна срещата ти с този човек от службата. Как изглеждаше и по какъв повод сте се срещали. Какво ти разкри ако въобще нещо е споделил?
« Последна редакция: Февруари 02, 2008, 12:11:38 pm от Admin »
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Относно: Историята на срещата ми със Сивите!
« Отговор #24 -: Февруари 02, 2008, 12:43:53 pm »
Темата става интересна  ;) Не знам защо, но очаквах точно в такава насока да се развие, а всъщност си нямах и идея, че и някои служби тук, в България се занимават  със "сивите".
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Dorian

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69
Относно: Историята на срещата ми със Сивите!
« Отговор #25 -: Февруари 02, 2008, 17:26:29 pm »
Ами срещата ми с тази личност се състоя преди около 6-7 години, не помня точно. Доста време след това от съвсем неочакван източник научих, че този човек работи за службите. И като се замислих - целият ми разговор с него протече така, че нямаше как да не е от тях!
Моя приятелка беше (и още е ) член на някакво дружество или фондация, не помня името, които изучават феномените. Тя знаеше за моите преживявания и един ден ми каза, че разказвайки там за мен са проявили интерес да ме видят и да поговорят с мен. Въобще не се замислих и отидох с нея на една от сбирките им. Всъщност се оказа, че имам среща само с един от членовете - създателят на фондацията. Името му беше Кубрат Томов! За тези, които не знаят кой е - в интернет има доста имформация - но само тази, която е за пред обществото.
Разказах му за всичките си преживявания. Той ми зададе доста въпроси...и на края, после се замислих за това, ме попита и стриктно си записа имената на цялото ми семейство...датите ни на раждане и изобщо информация, която после осъзнах че нямаше нищо общо със случая. Една седмица след разговора ни, той започна да ми звъни всеки ден по телефона и да настоява за нова среща. Това продължи доста, но все имах работа. И добре, че стана така. По-късно се запознах с едно момче от Габрово..преживял подобни неща...той се учуди на доверчивоста ми...обясни ми кой е Кубрат Томов.. Е сега не съм в България и могат да ми хванат опинците!!!!!!!!!!!!
А тези тук въобще и не подозират за мен...или поне така си мисля!!!!!?????!!!!!
Та общо взето това е...ще ми е любопитно да чуя ако някой от вас също е имал сблъсък с представители на нашите служби!
« Последна редакция: Февруари 03, 2008, 14:22:59 pm от RedGuy »
Когато правдата се превърне в безправие,съпротивата е задължителна!

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Кубрат Томов работи за службите... Имаш ли доказателства? Това, че е разпитвал за подробности за членовете на семейството не значи автоматично, че е такъв, защото тези данни службите ги имат.
Ето един малък цитат взет от Воините на Тангра:
Цитат
ДОСИЕ
Неформалният "шеф на всички родни екстрасенси - Кубрат Томов, няма нужда от представяне. Той е основател на Българското дружество по психотроника, на първия университет за нова култура за "резонансно-изоморфният принцип", за която чуждоземци се произнасят, че била достойна за Нобелова награда. В България монографията е издадена през 1972 година след танталови мъки с изричната уговорка, че издателството не поема отговорност за написаното от Кубрат.
Ханският адаш за сферата у нас фотографира биополето чрез кирлянова фотография. Още преди 40 години е създал "нелегална" изследователска група от студенти. Експериментират телепатия, ясновидство, викат духове... Познава всички наши екстрасенси, лечители, врачки и баячки и твърди, че ако не друго, България може да развие екстрасензорен туризъм.
"Заради заниманята ми с телепатия още през 1962 година ме обявиха за луд!", призна със зле прикрита гордост психотроникът, но заради това се разминал с репресии от страна на спецслужбите.
Преди време Томов сензационно обяви, че Министерството на отбраната разполага с психотронно оръжие. На много места в София били монтирани лептонни излъчватели, чиято цел е да влияят върху психиката на хората и да ги правят кротки и послушни.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Ха-ха... какъв майтап. Кубрат Томов да работи за службите. Ха-ха... До няколко дена ще имам отговор на този въпрос от хора, които го познават от много близо! Не че не го вярвам, но просто за да си го помисли човек, трябва да има по-развито въображение.
А ако някой има някаква информация в тази насока, нека напише във форума онова, което знае, за да питам познатите ми дали е вярно.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Удивителна е безкрайно наивната вяра на някои хора в чистотата на дадени хора :P

Да поставим въпроса по друг начин. Първият човек (заедно с Димитър Делян), тръгнал да говори за такива неща и ДРЪЗНАЛ да прави експерименти на фини нива. Първият човек писал книги по темата. Правителство, което се интересува от окултизъм (както всяко едно друго по света), и което търси хора със способности за негови си цели и търсения.

Да приятели - няма абсолютно никакъв шанс Кубрат Томов да е от службите. Нито да им е сътрудничил, или работил с тях. Чист като сълза ;D

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Да си призная честно, много ме изненада твърдението за К. Томов. Вече попитах двамата ми познати и чакам отговор до няколко дни... Но все пак не съм си представял К. Томов на заплата в службите!!!
Хорус, изненадах се, реакцията ми е спонтанна, което не значи, че вярвам в чистотата на Кубрат Томов, още повече съм го виждал само два три пъти и мога да кажа, че го познавам само задочно, но от това познанство впечатленията ми не са съвсем добри /което забравих да спомена в предишния си пост/. ;)

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
107 Отговора
60457 Прегледи
Последна публикация Юни 27, 2011, 18:57:09 pm
от Hacko
4 Отговора
5335 Прегледи
Последна публикация Юни 19, 2008, 23:02:38 pm
от Peacekeeper
5 Отговора
7002 Прегледи
Последна публикация Ноември 25, 2008, 15:17:50 pm
от Salito
14 Отговора
18655 Прегледи
Последна публикация Май 28, 2011, 07:50:00 am
от daskala
3 Отговора
6625 Прегледи
Последна публикация Февруари 18, 2012, 19:32:15 pm
от diadka

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27