Здравейте!Живо се интерисувам от вземанията по време на сън.То обикновено ги наричат "похищения","отвличания",но аз не съм убедена,че е съвсем правилно.Знам ли дали самите "похитени"на някакво ниво не дават доброволно своето съгласие за това.Та да си дойда на думата-два пъти съм вземана когато спя.Резонния въпрос-откъде съм сигурна? То е от нещата , които просто ги знам и не подлежи на съмнение.Първия път ,да си призная беше неприятно.Имаше последствия и на физическо ниво/е,не е болка за умиралка/.Приех го философски - казах си "Кой знае на подсъзнателно ниво какви ги дробиш! Щом е станало,значи така е трябвало!"Но избягвах да си припомням самия "сън"!Спомена за болката го прави много неприятен.
Но преди месец пак бях така да се нарече "взета".И сега ,когато ви пиша и си спомням ме обзема едно чувство,което не мога да го опиша с думи.Може би чувство на спокойствие,разбиране,сигурност.Всъщност ,чувство на разбиране на цялото,част от което съм аз.Е, не мога да намеря точните думи и това си е! Не подлежи на описание.Спомням си- лежах/без страх/ в хоризонтално положение .До мен стоеше някакво същество.Не знам защо,но мисля че беше от женски пол,лъхаше много нежност от него.От фигурата си спомням само нещо като наметало.Стоеше и ме гледаше.Мълчеше, а го чувах.Може би телепатично .Беше много,много много хубаво.Слушах и разбирах.Знам,че ми каза много неща.Събудих се .През целия ден се мъчех да си спомня ,знаех ,че трябва ,но уви.Самия спомен за преживяното ме изпълва с приятна енергия и се улавям ,че често се връщам към него.Много ми помага да се приведа в хармония.Като ,че ли ставам друга,по-добра и разбираща.Питам се-едни и същи ли са съществата от първото и второто вземане? Ако съдя по спомена който нося-първия неприятен и болезнен,а втория разтърсващо приятен би трябвало да са различни.Знам ли,не му е дошло времето.Сигурна съм ,че ще дойде.Както съм сигурна в това което преживях.Мисля,че тези същества работят по време на сън с много хора,но те едва ли си спомнят.Да не забравяме ,че сме едно много дълбоко заспало човечество :)А вие? Преживяли ли сте нещо подобно?