Автор Тема: Предполагаемо отвличане от Сиви в България (Dorian case - 08.1991 г.)  (Прочетена 55983 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Dorian

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69
Dorian, с риск да повторя постовете на половинаха хора и аз бих те съветвала да се прегледаш. И не
Цитат
Абе виж сега дай тука едно направление за ямр, че някакви сиваци си забравиха нещо в ухото ми!!!
ами обясни какво чуваш и какво усещаш и попитай има ли обяснение за това :)
Другото, което искам да ти кажа е че намирам историята ти за меко казано интересна и ти благодаря, че си я споделила!

Аз пък имам нещо много бъгаво в главата ми.  ;D Много често имам усещането, че нещо тиктака. И под усещане имам в предвид, че определено ЧУВАМ нещо да тиктака, но и мога да го почувствам... все едно си е механизъмче. Ако се насиля да определя в коя част на главата ми става това... ами осъзнавам, че не мога да го конкретизирам! Не се движи, но не мога да определя къде е :--- A пък може и да се движи :D
Човече,благодаря за съвета...може би като събера кураж ще го направя.Нали знаеш...понякога много силно искаме да знаем истината,но ни трябва време да се изправим наистина лице в лице с нея!
Задавала съм си въпроса...ами ако наистина има нещо вътре в мен!Нали се сещаш ,че от ужас нито ще мога да ям нито да спя и ще търся начин да си разбия главата най-безболезнено докато не превъртя!
Някак не се чувствам комфортно при мисълта да съм нечия опитна мишка.
Може би ако живеех в друга,малко по-цивилизована страна нещата щяха да стоят по друг начин...а може би не!
Ебаси обърканият свят...
Ама това хората сме едни...направо си ходим срещу интересите..гледаме дребното,а изпускаме мащабното!
Шашава работа!
И още веднъж благодаря за куража!
Когато правдата се превърне в безправие,съпротивата е задължителна!

Неактивен Dorian

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69
Хей Stiver,
върнах се малко назад и прочетох,това което ми бе написал/а!
Направих го няколко пъти и осъзнах,че казваш всичко онова ,което мисля!
Наистина ще бъда по-спокойна ако срещна хора преживели подобни срещи.Това ще е поредното доказателство,че не съм изперкала.
Казваш ми,че отговорите са вътре в мен...и това е истина...но замисли се дори да я разбера,кой ще ме чуе!Коя по дяволите съм аз,че някой да се вслуша в думите ми.Да,ще има хора тук,които ще прочетат,ще вдигнат рамене...и какво от това.
На всички е ясно/или поне на повечето тук/че на Земята има форми на живот от неземен произход...и какво от това?!
Машината е задвижена...но не от нас!
Тези,които знаят истината ще я скрият дори с цената на живота си...и какви са изводите...??
Може би следващият логичен въпрос е...има ли някой който знае как да сепредпазим от всичко това?!
Страхувам се не само от факта,че някой си е позволил да посегне върху волята и физиката ми.Страхувам се от това,че можге би ще има някакви трайни последици...ще сепроменя...че може би си мисля,че съм аз!
Има нощи,в които си лягам,гледам отворетият прозорец,взирам се и отново ме обхваща ужасът.Сякаш съм на крачка,на едно вдишване...и всичко ще се повтори!
Ако се опрем на фразата"Господ ни изпраща само изпитания,които можем да понесем"-започвам да се чудя правилно ли е преценил издържливността ми?!
По някога си казвам...майната му на всичко...не ме интересува какво се е случило,ще се правя,че сега съм в друг живот и това не е станало с мен!Да,ама няма как да избягаш от себе си...или нощем от леглото с поглед прикован в черното небе!
Всъщност думите ти ме накараха да излея от себе си част от напрежението за което съм ти безкрайно благодарна!
Е ако се сещаш как дастигнем до информацията вътре в мен...без това да ме докара до лудост...давай!
Поздрави!
Когато правдата се превърне в безправие,съпротивата е задължителна!

Неактивен forum111

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 67
И аз да се включа щото темата стана уникална за този форум. Все още не мога да повярвам.
Директно към мед. сестра отвлечена от сивите.

Ние не се познаваме и вероятно никога няма да се запознаем. Това, което ще прочетеш не трябва да те обърква. Възможно е да не е истина. Много от нещата са чиста дедукция. Имай на предвид, че никога не бих си позволил да обяснявам нещата така... простовато?  Надявам се да не те заблудя.
Понеже чета много информация. И е трудно да се отсее истината от лъжата.
Затова и се опитва да ти покажа конкретни Библейски примери.

1. Забелязвам, че на няколко пъти си задаваш въпроси свързани с нормалното човешко поведение и лудостта. Лудите хора не казват, че са луди. Те се смятат за напълно нормални. Докато ти сама си мислиш, че си "леко чалната". Без да се обиждаш, но ти си нормална. 100% нормална жена. Щом си мислиш такива неща, а при създалите се обстоятелства е съвсем нормално.

2. Един от основните експерименти на сивите е свързан с "познанието". Широко разпространена е тезата, че сивите искат да се запазят и оцелеят. Понеже са измираща раса. Но много от техните експерименти са свързани не толкова с оцеляването им и бъдещия хибрид(техния наследник),колкото със познанието за могъщ генетичен хибрид. Понеже в човешката ДНК се крие много информация. Над 80% от информацията е (боклук за земните учени). Сивите смятат, че именно в този боклук могат да открият, проследят корен по корен( това допълнително ще ти го обясня. IBM е дало милиони, за компютри, за да изследва човешкия геном и проследи развитието и промените в хората от различни местности. От кой корен точно произхождат малка затънтена общност в селце в Африка, примерно... Като това се вижда много добре в ДНК. Така с помощта на компютрите на IBM. Те успяват да намерят човек, който има най-близка връзка с едни от най старите жители на Земята. Като ги дело 3-4 ???? от нишката, която се разделя при АДАМ. Това е една много сложна материя, която не мога да ти обясня. Но може да откриеш филма на discavary или History. Гледай филма. Забравих му името.)
Именно затова IBM е една от компаниите, която служи на .... да не го споменавам. В последните време всичко ще се разкрие.). Съжалявам за отклонението. Просто имай на предвид, че даже ние хората помагаме на сивите с това изследване.


Сивите разбират много добре, че ключа за тяхната мощ(или мощта на тези, чието слуги са) е в ДНК-то. Било то на човек от Земята или от съзвездието Плеяди. Внимателно изследват човешкия геном. Искат да направят не просто нов хуманоид. Или да кръстосат влечуго с хуманоид. Техните цели са много по-високи. Искат същество, много разумно и силно като самия Създател. Те знаят, че ние като хуманоидна раса сме, "... образ и подобие Божие..."

Имай на предвид, че нещата със сивите много се преплитат. Защото може да се окаже, че сивите са изкуствено създадена клонирана раса - роби, които  служат на същества, които са се възпротивили на Бога. Понеже са искали да станат като самия БОГ. Това са рептилите.

Рептилите са чисти животни. ДНК-то им е от древни влечуги населявали планетата ни.   Казват, че рептилите командват сивите. Това е така. Понеже падналите ангели лесно могат да влезнат в животно. Та било и то клонинг от запазено ДНК на влечуго от древността. Понеже има много доказателства за това. Примера е от Библията:

"И преплуваха [Иисус и учениците Му] в Гадаринската страна, която е срещу Галилея.

А когато излезе на брега, срещна Го от града един човек, който от много години имаше бесове и не обличаше дреха и в къща не живееше, а по гробищата.

Той, като видя Иисуса, извика, падна пред Него и с висок глас рече: какво имаш Ти с мене, Иисусе, Син на Бога Всевишний? Моля Ти се, не ме мъчи! Защото Иисус бе заповядал на нечистия дух да излезе от тоя човек; понеже от дълго време го мъчеше, тъй че го връзваха с вериги и окови и го пазеха; но той разкъсваше оковите, и гонен биваше от беса по пущинаците.

Иисус го попита и рече: как ти е името? Той рече: легион; защото много бесове бяха влезли в него. И те молеха Иисуса да не им заповядва да идат в бездната.

А там по рътлината пасеше голямо стадо свини; и бесовете Го молеха, да им позволи да влязат в тях. И им позволи. Като излязоха бесовете от човека, влязоха в свините; и сурна се стадото низ стръмнината в езерото и се издави.

Свинарите, като видяха станалото, избягаха, та разказаха в града и околността. И излязоха да видят станалото; и като дойдоха при Иисуса, намериха човека, от когото бяха излезли бесовете, седнал при нозете Иисусови, облечен и със здрав ум; и се изплашиха.

http://www.pravoslavieto.com/calendar/nedelnik/sled_Petdesetnica/23_gadarinskija_besnovat/index.htm

От този библейски пример разбираме, че падналите ангели могат да влязат както в човек, така и в животни. След толкова години явно са разбрали, че е по добре да живеят в животно, А защо не това животно да не е влечуго подобно, което е създадено от древна ДНК, запазена до наши дни. Понеже влизайки в човек ще настане голяма борба между тях и душата(собственик на физическото тяло). Ще бъдат разкрити веднага. Поради явната борба.

Понеже неща с тази тема излезнаха извън контрол и доста неща се разкриха. Това ще е моя последен пост. Притеснявам се… Явно, че живеем в Свят, който помага на ДЯВОЛА. Скоро ще създадат АНТИХРИСТА, за да се опитат да победят Бог. Тогава много силен Ангел ще унищожи завинаги Змея. Тогава и парите и властта им ще изчезнат. Сега им се позволява да вършат злини.

Трябва да вземеш мерки, жено! Бъди силна. Не се подавай на хорската простотия. Изследвай се на ядрения резонанс. Намери подкрепа в близките.

Проблема със сърцето е нещо много ужасно. Горкия ти мъж. Казвам мъж, понеже жена ми има проблем със сърцето и аз го преживявам също много тежко. Понеже се страхувам за нея много. Бъди силна.

Бъди добра и обичай хората. Даже и лошите, за да може да достигнеш следващото ниво на развитие.


« Последна редакция: Юли 25, 2009, 01:07:39 am от forum111 »

Неактивен ipsilan

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 91
Великолепно,Forum111,респект!!!
Животът е сън,смъртта е събуждане...

Неактивен Vanesa_

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Здравей Dorian. Моето отношение към темата ще бъде малко по-различно.

Следя я от самото й начало. Засичала съм в интернет пространството и други твои опити да споделиш проблемите си. За жалост, документа регистриран като Case1(www.stardocs.hit.bg/Case1.doc) и описващ срещата ти с евентуалните предтсавители на извънземна раса в 1991-ва година, е изтрит след като го публикувах, но  в него ясно се виждаше, че поста, с който отваряш настоящата тема, е копиран от там буквално - дума по дума, без кой знае каква разлика. Ако не се лъжа, Case1 датира от 2000-2001-ва година (10 години след  случката). След близо 8 години, нищо не се е променило дори в изложението. Това ме навежда на разни мисли...

Но основното, което ме провокира в случая бе следното:

Цитат
Казваш ми,че отговорите са вътре в мен...и това е истина...но замисли се дори да я разбера,кой ще ме чуе!Коя по дяволите съм аз,че някой да се вслуша в думите ми.Да,ще има хора тук,които ще прочетат,ще вдигнат рамене...и какво от това.
На всички е ясно/или поне на повечето тук/че на Земята има форми на живот от неземен произход...и какво от това?!
Машината е задвижена...но не от нас!

Отговорите са в теб, мила Dorian. Мисля си, че е време да вземеш НЯКАКВО решение и да поемеш отговорност. Да застанеш лице в лице със страховете си. Близо 20 годишен период от време е пре-достатъчен. Съфорумците-в този или някой друг форум, биха ти съчувствали и подходили с разбиране. И това до кога? Изясни се със себе си в крайна сметка - какво точно искаш: Да споделиш преживявянията и страховете си? Сподели ги вече! Да бъдеш чута? проЧу се! Да получаваш поредната доза съчувствие? До кога?

Замисляш ли се поне за миг, колко НЕИЗЛЕЧИМО болни и страдащи хорица има по този широк свят. Души, които минават през ада, съзнавайки че са обречени и дните им преброени - за болестта им лек няма!

На всички е ясно, колко раковоболни си отиват годишно в ужасни мъки. И какво от това, Dorian? Повечето от тях понасят съдбата си достойно.

Господи, ако искаш поне за миг да забравиш за кошмарните си страхове, в които така си се вторачила - иди и отмени грижите на майката на някое раковоболно дете. Има още хиляди други неща, които можеш да случиш...


Прости ми, но мисля, че преиграваш...и нищо по въпроса не правиш...Та това са около 20 години!


 Св. Августин благодари на Бога, че не му е вменил отговорността за неговите сънища. Несъзнаваното е

Неактивен Vanesa_

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Всъщност, имам едно конструктивно предложение, което се явява в отговор на терзанията ти: Коя си по дяволите? Кой ли ще те чуе?

Тези, които те изслушваха до този момент, явно не са ти достатъчно, въпреки, че ги занимаваш със страховете си и отключваха напрежението в теб, в период от около две години.
Не си удовлетворена и от това коя си!

Предложението: Мога да съдействам за появата ти в някои доста популярни телевизионни канали и радио предавания. Не едно - няколко са!

Следващата стъпка: Да се издаде книга... Има вече и специализирано издателство.

Имаш ли смелостта да задвижиш машината, да разкриеш самоличността си и да споделиш публично всичко около твоята среща с извънземните представители, вместо да затриваш докумети?
Св. Августин благодари на Бога, че не му е вменил отговорността за неговите сънища. Несъзнаваното е

Неактивен nana_cool

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 23
 Ванеса, лошо съдиш само от малкото постове които си прочела, тук, преди, там някъде и когато и да е. Никой не отрича, че е страшно да гледаш и знеш как хиляди деца и възрастни боледуват от страшни болести - рак, спин, хепатит. Това няма място в тема, където се опитваш да разбереш, защо и какво се е случило точно и конкретно на теб, и най-вече, нещо което има извънземен характер и няма доктор който да ти помогне. Няма нищо лошо и в това, 10, 15, 20 години, дори и повече ако е необходимо, да търсиш отговори. Когато нещо дълбоко те разтърси и разстевожи, времето наистина е последното нещо за което мислиш и с което се съобразяваш. За една такава случка като на Дориан, е нормано толквоа време да задава едни и същи въпроси и да пише по различни места и форуми. До като няма ясно становище по въпроса, няма да има и ясен отговор на него. А, доколко тя търси съчувствие - не мисля. По-скоро, хора които имат случки от извънземен харектер, не търсят съчувствие, а отговори. И това е всичко което има значение за тях. Времето тук няма никакво значение.

 Писала си вторият си пост докато и аз. И какво ще и осигуриш: предаване където да разказва на воля, а ще и осигуриш ли още поне двама човека със същите или подобни изживявания? Най-малкото което им остава на хора преживели нещо такова или подобно, е да запазят доза самочувствие, че не са луди. А, точно такива ще ги накарат да се чувстват в подобни предавания. Айде, няма нужда!

 Между другото, темата си беше замряла, после някой я повдигна и Дориан отговори. Не виждам абсолютно това как се връзва с първите ти заключения за търсене на съжаление и съчувствие.
« Последна редакция: Юли 26, 2009, 03:20:53 am от nana_cool »

Неактивен Vanesa_

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Прочела съм пре-достатъчно!Съмняваш ли се?
Никому не са необходими обаче безконечни драматизации. Хайде няма нужда.

Когато се търсят  отговори, би следвало да се започне от някъде.   
Както и ако искаш  да се предпазиш от нещо, следва да започнеш да го изследваш. Другото са празни приказки. 
Явно и факта, че има достатъчно хора с такива преживявания не е от решаващо значение, след като Dorian все още е на границата на изперкването, както тя се изразява. Това какво ти говори :)

Всички ние търсим отговори на въпроси от различно естество, които са важни за нас - било от земен или извънземен характер :) Всички ние биваме разтърсвани от дълбоки преживявания, за които нямаме обяснение на даден етап. Я си представи всички ни така изперкващи?! Приципа не е по-различен - от тук си вадя заключенията, ако не си разбрала. Това е общото. И точно тук му е място.

Констатацията, която преди време направи FlyDragon в тази тема, не е по-различна от моята.
 
Колкото до предаванията: ще й осигуря в изобилие с подобни преживявания. Нали иска среща с такива?
Проблема е, че Dorian не знае какво да прави с истината за себе си :) Нито е готова да получи отговорите, за които толкова твърдиш, че търсела.


Св. Августин благодари на Бога, че не му е вменил отговорността за неговите сънища. Несъзнаваното е

Неактивен nana_cool

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 23
...след като Dorian все още е на границата на изперкването, както тя се изразява. Това какво ти говори :)
Изперквам, полудявам, откачам, са много срещани определения напоследък. Най-често хората ги използват за самите себе си, очевадно защото няма и по-добри определения за това, което им се случва. Вместо да хабиш клавиатури, събери повече хора, които са готови да разказват преживяванията си в ефир и тогава лично ще ти се извиня. Мир за сега, че много спамим.  ;)

Неактивен Dorian

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69
И аз да се включа щото темата стана уникална за този форум. Все още не мога да повярвам.
Директно към мед. сестра отвлечена от сивите.

Ние не се познаваме и вероятно никога няма да се запознаем. Това, което ще прочетеш не трябва да те обърква. Възможно е да не е истина. Много от нещата са чиста дедукция. Имай на предвид, че никога не бих си позволил да обяснявам нещата така... простовато?  Надявам се да не те заблудя.
Понеже чета много информация. И е трудно да се отсее истината от лъжата.
Затова и се опитва да ти покажа конкретни Библейски примери.

1. Забелязвам, че на няколко пъти си задаваш въпроси свързани с нормалното човешко поведение и лудостта. Лудите хора не казват, че са луди. Те се смятат за напълно нормални. Докато ти сама си мислиш, че си "леко чалната". Без да се обиждаш, но ти си нормална. 100% нормална жена. Щом си мислиш такива неща, а при създалите се обстоятелства е съвсем нормално.

2. Един от основните експерименти на сивите е свързан с "познанието". Широко разпространена е тезата, че сивите искат да се запазят и оцелеят. Понеже са измираща раса. Но много от техните експерименти са свързани не толкова с оцеляването им и бъдещия хибрид(техния наследник),колкото със познанието за могъщ генетичен хибрид. Понеже в човешката ДНК се крие много информация. Над 80% от информацията е (боклук за земните учени). Сивите смятат, че именно в този боклук могат да открият, проследят корен по корен( това допълнително ще ти го обясня. IBM е дало милиони, за компютри, за да изследва човешкия геном и проследи развитието и промените в хората от различни местности. От кой корен точно произхождат малка затънтена общност в селце в Африка, примерно... Като това се вижда много добре в ДНК. Така с помощта на компютрите на IBM. Те успяват да намерят човек, който има най-близка връзка с едни от най старите жители на Земята. Като ги дело 3-4 ???? от нишката, която се разделя при АДАМ. Това е една много сложна материя, която не мога да ти обясня. Но може да откриеш филма на discavary или History. Гледай филма. Забравих му името.)
Именно затова IBM е една от компаниите, която служи на .... да не го споменавам. В последните време всичко ще се разкрие.). Съжалявам за отклонението. Просто имай на предвид, че даже ние хората помагаме на сивите с това изследване.


Сивите разбират много добре, че ключа за тяхната мощ(или мощта на тези, чието слуги са) е в ДНК-то. Било то на човек от Земята или от съзвездието Плеяди. Внимателно изследват човешкия геном. Искат да направят не просто нов хуманоид. Или да кръстосат влечуго с хуманоид. Техните цели са много по-високи. Искат същество, много разумно и силно като самия Създател. Те знаят, че ние като хуманоидна раса сме, "... образ и подобие Божие..."

Имай на предвид, че нещата със сивите много се преплитат. Защото може да се окаже, че сивите са изкуствено създадена клонирана раса - роби, които  служат на същества, които са се възпротивили на Бога. Понеже са искали да станат като самия БОГ. Това са рептилите.

Рептилите са чисти животни. ДНК-то им е от древни влечуги населявали планетата ни.   Казват, че рептилите командват сивите. Това е така. Понеже падналите ангели лесно могат да влезнат в животно. Та било и то клонинг от запазено ДНК на влечуго от древността. Понеже има много доказателства за това. Примера е от Библията:

"И преплуваха [Иисус и учениците Му] в Гадаринската страна, която е срещу Галилея.

А когато излезе на брега, срещна Го от града един човек, който от много години имаше бесове и не обличаше дреха и в къща не живееше, а по гробищата.

Той, като видя Иисуса, извика, падна пред Него и с висок глас рече: какво имаш Ти с мене, Иисусе, Син на Бога Всевишний? Моля Ти се, не ме мъчи! Защото Иисус бе заповядал на нечистия дух да излезе от тоя човек; понеже от дълго време го мъчеше, тъй че го връзваха с вериги и окови и го пазеха; но той разкъсваше оковите, и гонен биваше от беса по пущинаците.

Иисус го попита и рече: как ти е името? Той рече: легион; защото много бесове бяха влезли в него. И те молеха Иисуса да не им заповядва да идат в бездната.

А там по рътлината пасеше голямо стадо свини; и бесовете Го молеха, да им позволи да влязат в тях. И им позволи. Като излязоха бесовете от човека, влязоха в свините; и сурна се стадото низ стръмнината в езерото и се издави.

Свинарите, като видяха станалото, избягаха, та разказаха в града и околността. И излязоха да видят станалото; и като дойдоха при Иисуса, намериха човека, от когото бяха излезли бесовете, седнал при нозете Иисусови, облечен и със здрав ум; и се изплашиха.

http://www.pravoslavieto.com/calendar/nedelnik/sled_Petdesetnica/23_gadarinskija_besnovat/index.htm

От този библейски пример разбираме, че падналите ангели могат да влязат както в човек, така и в животни. След толкова години явно са разбрали, че е по добре да живеят в животно, А защо не това животно да не е влечуго подобно, което е създадено от древна ДНК, запазена до наши дни. Понеже влизайки в човек ще настане голяма борба между тях и душата(собственик на физическото тяло). Ще бъдат разкрити веднага. Поради явната борба.

Понеже неща с тази тема излезнаха извън контрол и доста неща се разкриха. Това ще е моя последен пост. Притеснявам се… Явно, че живеем в Свят, който помага на ДЯВОЛА. Скоро ще създадат АНТИХРИСТА, за да се опитат да победят Бог. Тогава много силен Ангел ще унищожи завинаги Змея. Тогава и парите и властта им ще изчезнат. Сега им се позволява да вършат злини.

Трябва да вземеш мерки, жено! Бъди силна. Не се подавай на хорската простотия. Изследвай се на ядрения резонанс. Намери подкрепа в близките.

Проблема със сърцето е нещо много ужасно. Горкия ти мъж. Казвам мъж, понеже жена ми има проблем със сърцето и аз го преживявам също много тежко. Понеже се страхувам за нея много. Бъди силна.

Бъди добра и обичай хората. Даже и лошите, за да може да достигнеш следващото ниво на развитие.Forum11
Благодаря ти за милите и окуражадащи думи!
Някои може и да не разбере,това,което си искал да кажеш,но повярвай ми почувствах замисъла между редовете!
Не смятам повече да пиша тук по тази тема.Може би наистина натоварвам хората,може би е редно сама да си нося кръста.Така е било от както свят светува.
Е, има и такива,които най-добронамерено "разговаряха"с мен...за което съм им благодарна от все сърце.
Може би идея си нямат колко много всъщност са ми помогнали.
Желая ти късмвет!
Когато правдата се превърне в безправие,съпротивата е задължителна!

Неактивен Dorian

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69
Здравей Dorian. Моето отношение към темата ще бъде малко по-различно.

Следя я от самото й начало. Засичала съм в интернет пространството и други твои опити да споделиш проблемите си. За жалост, документа регистриран като Case1(www.stardocs.hit.bg/Case1.doc) и описващ срещата ти с евентуалните предтсавители на извънземна раса в 1991-ва година, е изтрит след като го публикувах, но  в него ясно се виждаше, че поста, с който отваряш настоящата тема, е копиран от там буквално - дума по дума, без кой знае каква разлика. Ако не се лъжа, Case1 датира от 2000-2001-ва година (10 години след  случката). След близо 8 години, нищо не се е променило дори в изложението. Това ме навежда на разни мисли...

Но основното, което ме провокира в случая бе следното:

Цитат
Казваш ми,че отговорите са вътре в мен...и това е истина...но замисли се дори да я разбера,кой ще ме чуе!Коя по дяволите съм аз,че някой да се вслуша в думите ми.Да,ще има хора тук,които ще прочетат,ще вдигнат рамене...и какво от това.
На всички е ясно/или поне на повечето тук/че на Земята има форми на живот от неземен произход...и какво от това?!
Машината е задвижена...но не от нас!

Отговорите са в теб, мила Dorian. Мисля си, че е време да вземеш НЯКАКВО решение и да поемеш отговорност. Да застанеш лице в лице със страховете си. Близо 20 годишен период от време е пре-достатъчен. Съфорумците-в този или някой друг форум, биха ти съчувствали и подходили с разбиране. И това до кога? Изясни се със себе си в крайна сметка - какво точно искаш: Да споделиш преживявянията и страховете си? Сподели ги вече! Да бъдеш чута? проЧу се! Да получаваш поредната доза съчувствие? До кога?

Замисляш ли се поне за миг, колко НЕИЗЛЕЧИМО болни и страдащи хорица има по този широк свят. Души, които минават през ада, съзнавайки че са обречени и дните им преброени - за болестта им лек няма!

На всички е ясно, колко раковоболни си отиват годишно в ужасни мъки. И какво от това, Dorian? Повечето от тях понасят съдбата си достойно.

Господи, ако искаш поне за миг да забравиш за кошмарните си страхове, в които така си се вторачила - иди и отмени грижите на майката на някое раковоболно дете. Има още хиляди други неща, които можеш да случиш...


Прости ми, но мисля, че преиграваш...и нищо по въпроса не правиш...Та това са около 20 години!


 
И така Vanessa,
много прибързано ме осъди мила!
Само от една моя случка в живота ти изгради моят профил.
...но явно виждаш и четеш само онова,което ...ами дори незная как да го формулирам.
Случайно да си отметнала някъде в съзнанието си,че съм медицинска сестра?А зададе ли си въпроса къде точно работя?!
Имаш ли идея колко хора са издъхнали в ръцете ми?!
Малкото ти проядено от ненавист мозъче дали би могло наистина дапонесе човешкото страдание,което аз съм преглъщала ден след ден!
И тово в работен план...
Ами личният ми живот?!
Дали и той няма значение?!
Да ти го подам ако искаш и него да го разпердушиниш за още по-кратко време?!
Слушай ме внимателно!
До този момент съм срещала много малко хора,които са толкова смели и издържливи,колкото съм аз!
Направо е срамно,че го казвам,но ти наистина идея си нямаш с кого разговаряш!
Ако случайно те дразни факта,че намирам хора с когото споделям и получавам съвети или помощ...ами що тогава се мотаеш точно в тази тема.
Всеки във форума има СВОБОДНИЯТ ИЗБОР да чете и пише само там където му е интересно.
Колкото до това ,дали искам да стана известна...мисля,че го правя по друг начин и на друго място.
И за да не съм голословна като теб...отиди мила в www.vbox7.com...напиши страх на латиница и гледай предаването от 02.03.09
....
....
ей...лошото е,че има много...ама страшно много хора като теб дето ходят по тази Земя!


Когато правдата се превърне в безправие,съпротивата е задължителна!

Неактивен Dorian

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69
Ванеса, лошо съдиш само от малкото постове които си прочела, тук, преди, там някъде и когато и да е. Никой не отрича, че е страшно да гледаш и знеш как хиляди деца и възрастни боледуват от страшни болести - рак, спин, хепатит. Това няма място в тема, където се опитваш да разбереш, защо и какво се е случило точно и конкретно на теб, и най-вече, нещо което има извънземен характер и няма доктор който да ти помогне. Няма нищо лошо и в това, 10, 15, 20 години, дори и повече ако е необходимо, да търсиш отговори. Когато нещо дълбоко те разтърси и разстевожи, времето наистина е последното нещо за което мислиш и с което се съобразяваш. За една такава случка като на Дориан, е нормано толквоа време да задава едни и същи въпроси и да пише по различни места и форуми. До като няма ясно становище по въпроса, няма да има и ясен отговор на него. А, доколко тя търси съчувствие - не мисля. По-скоро, хора които имат случки от извънземен харектер, не търсят съчувствие, а отговори. И това е всичко което има значение за тях. Времето тук няма никакво значение.

 Писала си вторият си пост докато и аз. И какво ще и осигуриш: предаване където да разказва на воля, а ще и осигуриш ли още поне двама човека със същите или подобни изживявания? Най-малкото което им остава на хора преживели нещо такова или подобно, е да запазят доза самочувствие, че не са луди. А, точно такива ще ги накарат да се чувстват в подобни предавания. Айде, няма нужда!

 Между другото, темата си беше замряла, после някой я повдигна и Дориан отговори. Не виждам абсолютно това как се връзва с първите ти заключения за търсене на съжаление и съчувствие.
nana-cool,
благодаря за проявеното разбиране.
Ако момичето си бе направило труда да прочете всичко ,щеше да разбере нещата.
Последното което искам е да се раздухва това.Тук намирам куража да продължа на пред.Благодарение на хора като теб.
Желая ти късмет!
Когато правдата се превърне в безправие,съпротивата е задължителна!

Неактивен Dorian

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69
Прочела съм пре-достатъчно!Съмняваш ли се?
Никому не са необходими обаче безконечни драматизации. Хайде няма нужда.

Когато се търсят  отговори, би следвало да се започне от някъде.   
Както и ако искаш  да се предпазиш от нещо, следва да започнеш да го изследваш. Другото са празни приказки. 
Явно и факта, че има достатъчно хора с такива преживявания не е от решаващо значение, след като Dorian все още е на границата на изперкването, както тя се изразява. Това какво ти говори :)

Всички ние търсим отговори на въпроси от различно естество, които са важни за нас - било от земен или извънземен характер :) Всички ние биваме разтърсвани от дълбоки преживявания, за които нямаме обяснение на даден етап. Я си представи всички ни така изперкващи?! Приципа не е по-различен - от тук си вадя заключенията, ако не си разбрала. Това е общото. И точно тук му е място.

Констатацията, която преди време направи FlyDragon в тази тема, не е по-различна от моята.
 
Колкото до предаванията: ще й осигуря в изобилие с подобни преживявания. Нали иска среща с такива?
Проблема е, че Dorian не знае какво да прави с истината за себе си :) Нито е готова да получи отговорите, за които толкова твърдиш, че търсела.Права си,че още не съм готова да получа крайният отговор...но пък не съм се и отказала.
Ти обаче,пишейки всички тези неща дали си готова да чуеш мнението на другите за себе си!
Като смяташ ,че е толкова лесно да се стигне до отговорите,и като толкова "всезнаеща"...ами дай ги де?!
Ами ако ти самата си болна от неизлечима болест...с удоволствие ли ще чакаш да чуеш диагнозата?!
Когато правдата се превърне в безправие,съпротивата е задължителна!

Max

 • Гост
Извинявам се, не успях да прочета цялата тема.
Вълнува ме следния въпрос.
Известен ли ви е начин да се противопоставите на отвличане?
Някъде из постовете се споменаваше за волята. Често жертвите  споделят, че волята им била парализирана.
Как може да се предотврати това?
Като пиша това се питам, какво представлява волята и как може да се контролора. Сякаш в тези сличаи не става дума за познатия ни ежедневен контрол над волята, в смисъл, че в обичайните ни ситуации тя не е бивала подложена на такива изпитания.
Ако някой е мислил над проблема и има идеи, моля да ги сподели.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
107 Отговора
60456 Прегледи
Последна публикация Юни 27, 2011, 18:57:09 pm
от Hacko
4 Отговора
5334 Прегледи
Последна публикация Юни 19, 2008, 23:02:38 pm
от Peacekeeper
5 Отговора
7001 Прегледи
Последна публикация Ноември 25, 2008, 15:17:50 pm
от Salito
14 Отговора
18642 Прегледи
Последна публикация Май 28, 2011, 07:50:00 am
от daskala
3 Отговора
6624 Прегледи
Последна публикация Февруари 18, 2012, 19:32:15 pm
от diadka

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27