Автор Тема: Дух или Извънземен Разум?  (Прочетена 53853 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Относно: Дух или Извънземен Разум?
« Отговор #45 -: Септември 04, 2008, 18:40:38 pm »
Това е кръг :D А аз като луд търся из снимката нещо такова:

;D ;D ;D

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
  • Публикации: 1 199
« Отговор #46 -: Септември 04, 2008, 20:36:47 pm »
Абе ей... На вас какво ви става? Какви спирали бе, какви пет лева?

При всички такива "дефекти", които съм виждал, при направените увеличения на "петната" ясно се виждат КОНЦЕНТРИЧНИ КРЪГОВЕ ЕДИН В ДРУГ КАТО МАТРЬОШКИ, А НЕ СПИРАЛИ. Къде видяхте спирали? Аз такива форми в сферите никога не съм виждал!!! Покажете поне една снимка със сфера със спирала и аз да видя, да разбера, че има разнообразие във формите на сферите!!!

Важното при снимката, която съм постнал, е че сферата наистина е почти непрозрачна поради светенето си. Интересен е цветния ореол в края й, променяйки се от леко синьо-виолетово до розово. А това е някакъв уникален случай, ДА ВИДИШ СВЕТЕЩА СФЕРА С ЦВЕТЕН ОРЕОЛ ОКОЛО НЕЯ.

При тези сфери, нещата ми изглеждат на фотографиране на елементалите, за които от хилядолетия езотеризма говори. И не ви ли изглежда, че сферите са повече там, където има голямо сборище от хора, концерти, сбирки и т.н, където хората са съсредоточили мислите си, КЪДЕТО СА КОНЦЕНТРИРАНИ В ЕДНА ОБЩА МИСЪЛ ИЛИ ИДЕЯ? НЕ СА ЛИ СФЕРИТЕ ВСЕ ПАК ОВЕЩЕСТВЕН/МАТЕРИАЛИЗИРАН ПРОДУКТ НА ЧОВЕШКАТА МИСЪЛ /експеримента Монтаук, Саи Баба, но все пак полуматериални и зрими, макар и с цифрова техника/?

Някой няма ли снимки от италианския учен /забравих му името/, който е снимал със специални фотоапарати елементали! Важно е да се видят тези снимки, на този конкретен учен и тогава да се правят догадки за многобройните сфери, заснети с цифрови фотоапарати.
« Последна редакция: Септември 04, 2008, 21:40:18 pm от SMSI-H »

Неактивен Станчо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 37
    • Интересно място относно нечовешкото присъствие!
« Отговор #47 -: Септември 05, 2008, 08:04:05 am »
Някой няма ли снимки от италианския учен /забравих му името/, който е снимал със специални фотоапарати елементали!

Ученият е Лучано Боконе. Снимал е в аномална зона и ползвал специално обучени кучета за локализирането на "сферичното" присъствие. По-късно някои или всички от използваните кучета заболели и умрели.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #48 -: Септември 06, 2008, 08:48:39 am »
H i SMS-H вижте сферата на jpg-s5005775, която е между гайдаря и другия мъж (снимката с най-многото сфери), на нея аз виждам спирала, но гледана ОТГОРЕ (КАКТО СА В ЧАСОВНИЦИТЕ), а не както ги показва H, гледани отстрани.Айде да я зоомнете по-внимателно. :).Спиралата гледана отстрани и отгоре изглежда съвсем различно-нали. ;)
Аз си смятам, че човек, ако гледа сериозно на нещо, тряя да погледне от възможно повече различни страни и възможности.Е ако има време де.

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
« Отговор #49 -: Септември 06, 2008, 10:26:20 am »
H i SMS-H вижте сферата на jpg-s5005775, която е между гайдаря и другия мъж (снимката с най-многото сфери), на нея аз виждам спирала, но гледана ОТГОРЕ (КАКТО СА В ЧАСОВНИЦИТЕ), а не както ги показва H, гледани отстрани.Айде да я зоомнете по-внимателно. :).Спиралата гледана отстрани и отгоре изглежда съвсем различно-нали. ;)
Аз си смятам, че човек, ако гледа сериозно на нещо, тряя да погледне от възможно повече различни страни и възможности.Е ако има време де.

Вярно е, наистина прилича на спирала, но забелязва много трудно.

Някой няма ли снимки от Лучано Боконе?

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #50 -: Септември 06, 2008, 11:15:50 am »
"При тези сфери, нещата ми изглеждат на фотографиране на елементалите, за които от хилядолетия езотеризма говори. И не ви ли изглежда, че сферите са повече там, където има голямо сборище от хора, концерти, сбирки и т.н, където хората са съсредоточили мислите си, КЪДЕТО СА КОНЦЕНТРИРАНИ В ЕДНА ОБЩА МИСЪЛ ИЛИ ИДЕЯ? НЕ СА ЛИ СФЕРИТЕ ВСЕ ПАК ОВЕЩЕСТВЕН/МАТЕРИАЛИЗИРАН ПРОДУКТ НА ЧОВЕШКАТА МИСЪЛ /експеримента Монтаук, Саи Баба, но все пак полуматериални и зрими, макар и с цифрова техника/?"

За това си прав-сферите се появяват по-често и са много на места, където се събират много хора.А в случая наистита бяхме много и то предимно чужденци. Имаше и силни емоционални моменти-много от тях виждаха нестинарски танци за пръв път и дотогава, може би не са вярвали, че може човек да ходи бос върху горещи въглени и да не се изгори.И това е единствен, уникален чисто български танц. Дошъл е древните траки, като езически обичай.Така тракийските вождове или жрици, са говорели с боговете си.През средновековието са вкарани и християнски елементи, кръстенето и иконата, за да не го забрани църквата.
Но за мен е важно и това, че в сферите има някакви фигури.Може и да са елементали-както ги нарече.За мен това не са сфери от влага-това са си някакви форми на живот. :)

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
« Отговор #51 -: Септември 06, 2008, 18:33:40 pm »
В руския документален филм "Фантастични истории", в епизода наречен "Тайната мисия на пришълците", където се обсъждат НЛО-тата и пришълците, говори и Ернст Мулдашев. Изказването му касае конкретно сферите. Той ги нарича "топки". Бил е в 51 страни по света в рамките на 8 експедиции. Казва, че сферите са навсякъде. Открил ги е и на остров Пасха, където се опитвал да навлезе в проходите към "Подземния свят". Те го наобиколили и облепили целия и с психично въздействие му предизвикали страх така, както в съзнанието му бил предизвикван страх при опита му да навлезе в пещерите в Тибет, където се съхраняват телата на пребиваващите в състоянието "сома". Казва, че сферите, обсъждани от нас, са отлично познати в Алтай,където има също такива тунели към подземния свят, както в Пасха, и където ги наричат "Очите на хората". Казва, че тези сфери могат да се материализират до формата на човек, или каквото и да е било друго. Не го казва пряко, но се подразбира, че той също подразбира съзнателност в същността на сферите.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #52 -: Септември 06, 2008, 18:38:16 pm »
Ей ще ме накарате да сложа и  мойта снимка  ;)

Неактивен SMSI-H

• Доста Писал
« Отговор #53 -: Септември 06, 2008, 19:07:14 pm »
Ей ще ме накарате да сложа и  мойта снимка  ;)
Давай де! Какво чакаш още?

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #54 -: Септември 10, 2008, 14:50:54 pm »
Go Alien Go , дай да видим и други снимки по темата. Досега на снимките които съм виждал и по линковете, тези сфери са си почти еднакви.Различна е големината и прозрачността им. Затова слагай, че ни заинтригува доста. :) :)

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #55 -: Септември 10, 2008, 18:24:07 pm »
Ето я снимката - снимано е нощно, небе няма нищо друго освен чeрно по екрана и тези 2 сфери  като съм ги отрязъл защото иначе снимката е 2мб и леко съм дигнал осветеността.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
« Отговор #56 -: Септември 12, 2008, 19:47:37 pm »
Еми това са си сфери-непрозрачни, значи ги има. И според мен не са дефект на фотоапарата. Хубаво е да се вижда нещо зад тях, но и така става-все пак такава снимка виждам за пръв път.Въпросът е че няма с какво да ги изследваме-някакви анализаторски фотопрограми, или пък специалисти.
Е поне имаме снимки и знаем, че има сфери. :) :) :D
Хрумна ми въпроса, дале не можем да класифицираме случаите, когато се появяват, или когато концентрацията им е голяма.Има ли връзка с някои човешки дейности или събития???  ::) :-\ ;)

buden

• Гост
« Отговор #57 -: Октомври 06, 2008, 09:32:15 am »
Още Орби  :D

Вероятно това са т.нар. несъвместими форми на живот, за които се спомена в една друга тема ... в смисъл, че едва ли комуникация между тях и нас би се осъществила по познатя ни начин.
Предполагам са създания от друго измерение, които постепенно намират място сред нас .. или  пък обратното ние сред тях. Това си го обясняван с промените във вибрациите на човечеството - ако избощо е вярно.

buden

• Гост
« Отговор #58 -: Октомври 06, 2008, 10:19:49 am »
Не искам да отварям нова тема за т.нар. Rods. Потърсих в сайта, но не видях тема за тези странни уфо-та.
Подобно на Orbs те според мен са същества от други измерения. Ако въобще са истина, а не фейк  :)

Max

• Гост
« Отговор #59 -: Октомври 11, 2008, 00:10:56 am »
Когато за пръв път през януари тази година видях сфери на снимки , правени от мен, бях много заинтригуван.По-късно забелязах, че се появяват когато снимам на изкуствено осветление в някакво помещение или на открито след залез, по здрачаване.На дневни снимки на открито никога не съм ги забелязвал. Правил съм и нощни снимки в градски и селски условия и бяха бъкани от сфери.Вече се бях нагледал на това, и едва ли ги съхранявам някъде, но намерих три снимки, където ясно се виждат сфери около една личност, която съм фотографирал. Снимките са правени с 3 мегапикселна камера на телефон, така че за качество не говорим.
Според мен наличието на сферите не е свързано с броя на присъстващите.Просто си ги има навсякъде.
А може пък конкретно в моя случай да са дефект на камерата.
За прашинки ми се вижда по-малко вероятно. Всички петна са идеални сфери, а прашинките едва ли имат еднаква форма.
http://s44.radikal.ru/i105/0810/49/7c56d19c19d5.jpg
http://i014.radikal.ru/0810/13/5d4ac846f8ca.jpg
http://s45.radikal.ru/i110/0810/9a/ff9e8f5a5890.jpg
На третата снимка сферите са по малки и бледи, но са три, подредени в триъгълник.

« Последна редакция: Октомври 11, 2008, 00:43:39 am от Max »

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
44 Отговора
37223 Прегледи
Последна публикация Юли 19, 2011, 16:24:10 pm
от Hacko
56 Отговора
38421 Прегледи
Последна публикация Юни 07, 2010, 21:44:01 pm
от insomnia1304
0 Отговора