Автор Тема: Срещи с извънземни във Волгоград  (Прочетена 4928 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Крайчо

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 46
Срещи с извънземни във Волгоград
« -: Април 20, 2008, 22:26:23 pm »
Oбитателите на блок №40 на улица "Осма въздушна армия" във Волгоград не трябва да гледат филми на ужасите, за да заситят глада си към силни усещания. Те имат достатъчно дразнители в собствения си дом. Той не се отличава по нищо от останалите руски кооперации - най-обикновена панелна девететажна сграда. Но се оказва, че постоянните обитатели си имат необикновени съседи.

Семейството на Нина Александрова Трубачова се нанася в тристаен апартамент през 1994 г. Всички се радват на просторното жилище. Но щастието им не трае дълго. Една нощ Нина се събужда с тревожно предчувствие. Става да изпие чаша вода. Случайно поглежда през прозореца и онемява: точно насреща є виси странен обект, напомнящ на НЛО. Той е толкова близо, че може да различи илюминаторите. От долната част излиза тънък ярък лъч, който като че ли опипва пространството около себе си. Всичко продължава десетина минути, след което лъчът се прибира обратно и обектът се насочва към летището.

На сутринта Нина Александрова не е на себе си: боли я глава, усеща световъртеж, събитията от нощта є изглеждат като глупав сън. Решава да не споделя с никой от семейството си за видяното.

В същата нощ Зинаида Фирсова, съседка на Нина Александрова по етаж, не е имала време за сън. Стояла на бюрото и довършвала спешен отчет за работата си. Внезапно вниманието є било привлечено от ярка светлина зад прозореца. Зинаида погледнала натам и видяла същия този неидентифициран обект и яркия лъч. "Изпитах диво любопитство. Обожавам фантастиката и мистиката. А това се случваше под носа ми. Мислено се помолих - вземете ме при себе си на борда! Искам да общувам с вас!".

Тогава се случило нещо невероятно. Лъчът все едно чул молбата-заповед и сменил посоката си. Стаята изведнъж била залята от ярка сребриста светлина. Тогава Зинаида се уплашила толкова много, че се завила презглава с одеялото. От този момент различни обитатели на блока виждали НЛО-то. Но една сутрин отново Нина Александровна отворила вратата на банята и ахнала: на пода били строени цял взвод малки, яркооблечени същества, които приличали на джуджета, с ръст на тригодишно дете. Забелязвайки, че ги наблюдава, съществата изчезнали, като се разпръснали, подобно на фойерверк. Видението се повторило след една седмица, но този път в спалнята. Освен Нина Александровна, "джуджетата" видяла и нейната дъщеря.

Зинаида Алексеевна отворила вратата на хола и видяла две мъгливи фигури, които се придвижвали плавно по коридора. Били се запътили към стаята на сина й.
На сутринта Владимир бил кисел и майката решила да не го безпокои с глупостите си. Тогава той казал: "Аз ги видях". Видяла ги също и дъщерята на Зинаида - Наташа.

Апартаментите на съседките по етаж Нина и Зинаида имат общи стени, така че неканените гости преминавали с лекота от едно помещение в друго. По-активни били през нощта. За да избегне срещите с тях, Нина наредила лампа до лампа в коридора. Когато били там въздухът все едно бил наелектризиран. "Веднъж поканихме специалист по биоенергетика, току виж ни помогне. Разходи се със специални приспособления из апартамента. Те започнаха да се движат и да реагират така, че той се уплаши. Каза, че вероятно нашият дом е разположен на неблагоприятно място, т. нар. геопатогенна зона. И се изниза много бързо оттам", разказва Зинаида Фирсова.

Докато обитателите на ул. "Осма въздушна армия" във Волгоград засега се разминават само със задочни срещи с пришълците, то Полина от Реутово е имала пряка връзка с тях. Един ден се събудила на някаква полянка. Огледала се и видяла наоколо непознати къщи. Над нея стоял надвесен човек и є приказвал нещо, но думите му все едно си пробивали път през плътна завеса.
-Къде съм? - попитала ошашавената жена. - Далече ли съм от гарата в Реутово? И получила отговор: на не по-малко от 15 километра. Полина не могла да повярва. Станцията била на десет минути пеша от тях. И тогава си спомнила какво се е случило...

Рано сутринта тя излязла от вкъщи и тръгнала към железопътната гара. Пътят вървял по пътека, обкръжена от двете страни с дървета. Изведнъж като изпод земята изникнали две фигури, които є се сторило, че били облечени в тъмносива военна униформа. Полина замръзнала на място. Тогава в главата є зазвучал отчетливо някакъв механичен глас: "Жено, не се страхувай. Трябва да поговорим с теб!". Полина се опитала да избяга, но краката є не се подчинявали. "Военните" се доближили и тя видяла, че това не са униформи, а плътно прилепнали по тялото черни скафандри със сребрист отенък.
Единият от непознатите се приближил към нея и сложил ръка на тила є. "Успокой се и върви с нас", отново зазвучал същият глас в главата є. Нещо или някой я подхванал под мишниците и тя полетяла във въздуха.

Освестила се в празна полусферична стая. Точно пред нея във въздуха висял огромен екран. Две непознати същества стояли до нея.

Когато є заговорили отново, видяла, че устните им не се движат. Гласовете звучали в главата є. Накарали я да изпие някаква течност - гъста, тъмночервена, с необичаен възкисел вкус. Отпила няколко глътки и мислите є станали особено ясни. Съществата є казали да не мърда, защото сканират информацията от нейния мозък. След това обяснили, че това не е истинския є живот. И є показали на екрана старец с дълга бяла брада. Казали є, че тя всъщност е той.

От случилото се с Полина се заинтиресували в Клуба за аномални явления. Полина била подложена на хипноза. Върнали я към момента, в който излязла от вкъщи. Тя отново преживяла същата невероятна ситуация, за която вече била разказала. Но вече си спомняла и детайли, които преди това като че ли били изтрити от нейната памет.

След срещата с облечените в комбинезони същества Полина била откарана на ливадка, на която стоял огромен сребърен диск. Оттам жената се озовалавъв вътрешността на космически кораб. Съществата в него є разказали, че тяхната цивилизация се намира в друга звездна система, но вече няколко столетия Земята представлява повишен интерес за тях, тъй като е базова за много звездни системи. Ето защо събитията, които се случват тук влияели и на тях. Затова в критични периоди от развитието на земната цивилизация в атмосферата се появяват толкова много НЛО от различни звездни системи. Гостите от други планети влизат в контакт с различни хора, за да съумеят да разберат правилно развитието на земната цивилизация. По какъв начин се подбират контактьорите, съществата не обяснили. Но предупредили, че са длъжни да закодират в подсъзнанието на Полина част от информацията.


Кристи Петрова
в. “Политика”


« Последна редакция: Април 21, 2008, 10:45:11 am от RedGuy »

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
4296 Прегледи
Последна публикация Май 08, 2008, 10:57:49 am
от Спорт-Здраве3
14 Отговора
10944 Прегледи
Последна публикация Ноември 08, 2008, 02:19:24 am
от soulmethod
0 Отговора
10975 Прегледи
Последна публикация Април 03, 2009, 00:21:59 am
от H.
4 Отговора
6451 Прегледи
Последна публикация Април 30, 2009, 23:12:47 pm
от buden
3 Отговора
7009 Прегледи
Последна публикация Декември 24, 2010, 14:53:07 pm
от cassio

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27