Тревата е билка и не е вредна, ако се използва разумно и както други билки, които помагат за всякакви болести, марихуаната или канабиса помагат на психиката. Твърдите наркотици са обработени за това причиняват зависимост, а тревата не.
Индианците ползват всякакви видове трева, за да постигнат именно такова състояние на съзнанието ,което им позволява да се освобождават от бита за връзка с други измерения. А и старите хора са ползвали (пирински чай) и то за бебета срещу колики и плач :'( и за големите за успокоение и заспиване.
Марихуаната, както всеки знае, не е забранена в много държави като Холандия и Дания. Според мен тревата е била забранена винаги поради една единствена причина : да бъде монопол на шепа хора.
Моят съвет към теб е да си пушиш, но на интервали от прекъсване два дни поред поне както алкохола , за да не бъде вреден трябва да се даде възможност на тялото да обработва токсините....ех, не е много типичен съвет но това е моето лично мнение. laugh радвай се на живота и пък какви ли не токсини си вкарваме в телата с храните които предлагат на пазара с консервантите и оцветителите и стабилизаторите и генно модифицирани и ред други. Всяка седмица един ден само на плодове и никакво ядене след 21:00 и много вода така правя аз....
ех, не винаги де, но опитвам се да го спазвам. Два проблема трябва да подчертая обаче:
1. В никакъв случай не пробвай нито за веднъж каквито и да са обработени вещества и каквото съмнение възниква в теб за тревата която пушиш изхвърли я веднага.
2.Марихуаната остава в кръвта 6 месеца след пушенето, така че трябва да знаеш, че ако имаш работа със съд или дело или нещо подобно това се счита за голям минус срещу теб и разбира се плюс за противника
.
Дано да съм ти помогнал поне малко и да ти кажа написах ти всичко това, защото съм запознат до някъде с тези неща и знам, че хората се притесняват да говорят за това и човек не може да намери лесно информация освен официалната разбира се, която казва, че това е забранено и едва ли не всеки употребяващ е потенциална опастност за обществото.
p.s. това, че снимчицата ми е знак на магдоналдз и пише марихуана не означава, че съм привърженик на опиатията, а че храната, която предлагат вериги подобни са вредни и човек ги свиква и забравя, че в народното ни меню има стотици вкусни и полезни ястия и това е само за да вливаме пари в джобовете им за сметка на нашето здраве.
Пушил съм навремето, харесва ми, но сега не съм пушил поне от пет години и не смятам че е полезно.
Ако може с йога или медитация е много по-добре и е по-ефектно дори.