Иначе мисля че не си разбрал какво е писал Спорт-Здраве4 - ако се разкрие съществуването на подобни технологии, много хора ще започнат да си задават въпроси за техните възможни приложения, а много учени "амтьори" ще почнат да правят "случайни" и нежелани за властите открития, които да могат да се приложат по един или друг начин в бита.Тогава би възникнал "черен пазар" за технологии, които хората да купуват и разменят и които биха им свършили десетки пъти повече работа от това което е в магазина. Иначе и сега предполагам съществува подобен пазар, но той е ограничен главно до престъпни организации и ексцентрични богаташи, които така или иначе са си част от системата!
Признавам, че не бях толкова навътре в темата за черния пазар, по отношение на такива технологии.Но така обяснено Alien-разбрах.
Но смятам, че "Тези които им дърпат конците и стоят в сянка", знаят, че се говори за тези оръжия и са си взели някакви предпазни мерки. Е даааа, закон божи си е, че този, който един път вземе властта (кокала) прави всичко възможно за да остане горе
на всяка цена и със всякакви средства. Кво ги боли, >

че днес или седмично щели да загинат от нещо, няколко хиляди.

За това съм абсолютно съгласен.
Колкото да завесата на Спорт-Здраве4-да има, но си мисля даже, че те са се обзавели с повечко завеси-3-5-6, така че ако се разклатят 1-2, че и 3 другите зад тях са си спокойни..Имат пари за декори, артисти и игри хората

;D

Сетих се за комедията, дето 20-тина човека се надпреварваха за награда от 1 млн.долара, а група богоизбрани им гледаше сеира.И с м-р Бийн.

За игрите с хората наистина си ги бива.

Колкото до мислите за подобряване живота на хората-ми нас така ни учат, казвам го от навик