1. Какво точно е "чемтрейлс"?
http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=144.02. Може ли малко повече информация за българската ДНК. Какво е уникалното? Кой се занимава с тези изследвания?
Никой не се занимава. Питай обаче "защо".
3. Това, което най-много искам да разбера е каква е българската мисия?
Книгата
"Българската мисия" на Хари Салман. Чужденец пише за това, което трябва да знаем ние. Но то е нормално за нашето племе.
Други източници: Беинса Дуно, твоята интуиция и търсения.
* * *
Тъкмо се канех да попитам какво се има предвид под себе-анализ, защото:
"Обикновено когато обекта и субекта са две различни неща, тогава има анализ. Но, ако обекта изучава самия себе си, тогава не е възможен анализ."
В Стъпка 3 се препоръчва себе-анализ, за който се ползва ума (и то еднократно ?!?). Същия ум, благодарение на който сме на това дередже?!? Ума чрез чиито умозаключения сме действали и до сега?!?
Следователно да направим опит чрез ума да анализираме ума?!?
Обаче "САМО НЕЩО ИЗВЪН структурите на ума може да направи анализ на ума."
Стъпка 2: .... Твърдя, че всяко едно анализиране и преценяване на каквото и да било служи за захранването на дадена енергийна централа и пречи за постигане на чистото съзнание, което приема и РАЗБИРА нещата, без да е нужно да се чете упътване за това какво трябва да се мисли/чувства във всяка една ситуация/миг!
Стъпка 3: ... Себе-анализ.
Защо след предупреждението в Стъпка 2 идва препоръката в Стъпка 3?
Чия енергийна централа се цели да захраним?
Значи някои хора много държат да питат за неща, които много добре знаят и разбират и това не им прави чест.
Целия ми текст както много добре знаеш и живот и мислене (което пък знаеш от лични разговори) е повлиян от "Дао-дъ дзин" на Лао-дзъ. Преди да ми задаваш въпроси като горните първо задай на Лао-дзъ въпросите:
"Как да разбирам идеите ви "Прави без да правиш", "Как да разбирам будистката идея - Мисли немислието" и въобще, вземи си пак Дао-дъ Дзин, аз си го държа винаги в джоба и си прехвърли оттук-оттам няколко стиха - ще намериш няколко противоречия на ума на ред, из цялото "произведение". Тогава ако имаш очи ела и ме попитай пак какво значи да правя анализ, без да правя анализ. Нещо което знаеш. И нещо което интелигентния читател, който не само чете, а и иска да вникне, трябва да види в текста ми, който манифестира че е повлиян от Лао-дзъ.
Приятели
Когато се постулират непреживени теории се получават комични или трагични ситуации.
Ето защо попитах изключително конкретно и коректно, описаното лична опитност ли е?
Това че вярваш в нещо не го прави реалност. Нужно е да го знаеш. А знанието идва, когато лично си преживял.
Тук прекалявкваш вече. Препоръчвам да преразгледаш постулата че си унищожил егото си, аз не правя такива огромни твърдения поне.
Пак ще се повторя - осъзнаваш ли, че на този свят можеш да наречеш опитност до 3% от нещата които ти минават през главата. Не повече. Ако застанеш зад твърдението си, че ти говориш само на опитност, а другото е лъжа, аз лично ще се заема да затрия поне 400 от твоите поста в този форум, защото не са базирани на опитност, а на "прочетено". Правил си милиарди твърдения в живота си на база прочетено и ВЯРА драги приятелю. Затова преди да попиташ мен дали имам "опитност", питай себе си как си живял досега, на база на чии идеи. Ще откриеш, интересни неща.
Това че вярваш в нещо не го прави реалност. Нужно е да го знаеш. А знанието идва, когато лично си преживял.
Вярата, желанието и очакването са близки родственици, които изиграват мнозина по света и в астралните области.
Знанието, факта и разбирането са лъчите даващи ни яснота за Истината.
Ти вярваш в НЛО, нали? Тази твоя вяра обаче не материализира НЛО пред моя прозорец в 7 часа, всяка сутрин. Следователно, според твоята логика, аз не трябва да вярвам в НЛО, защото не съм виждал досега.
Хора като мен живеят на вяра, а не на виждане. И точно затова живота ми е прекрасен и върви без сътрсения досега. Опита в книгата го има, само че трябва да сложиш другите очила за да го видиш. С тези ще видиш дупките, които ще види един материалист четящ материала. Опит за рептилиите в БАН след 120 години като кацнат. Дотогава - позоваване на източници, които смятам че са вярни. Никой не е опрял меч в корема ти, с надпис "
Вярвай или умри". Всяка една книга на пазара и в света е мнение, лична вселена, възглед, теория. Мини през Славейков и говори с всеки един опитност ли е. Нали знаеш - ти можеш да възприемаш за истинно твърдението, че държиш нож и хляб, но от гледна точка на квантовата физика, ще ти кажа че си слепец, защото не държиш нож и хляб. Нива на разбиране, "истина" и "опитност" има приятелю и ти много добре го знаеш. Предлагам да не говорим за "опитността" и "истината" вече, защото ти, както и никой друг не може да ни предложи такава ако задълбаем на мноооого дълбоки нива. А както казваш сам "
А знанието идва, когато лично си преживял.". Не и в моята Вселена, която предстои.
Като цяло интересни разсъждения в материала, но оставят у четящия чувството за угнетеност и застрашеност.
Това се наблюдава масово по света и в литературата за конспирации.
Визирам темите за НЛО, извънземни, климатични промени, манипулирането на хората, опасните храни....и безброй още теми.
От името на всички хора ли говориш, защото така ми се стори за момент? На три хиляди и едно места съм писал тази информация да се приема просто като информация и нищо повече!!! В книгата го пише също. Който се угнетява и подтиска не е дорасъл - това място не е за него, той не търси Истината или ако я търси, то не е готов да я поеме и използва. Това че рептилиите правят mind control на планетата не ми пречи да ям филия с лютеница, както правех преди 5 години по същото време, когато не знаех какво е mind control и рептилии. Защо? Защото не позволявам това да има власт над мен. Който позволява не е за тази литература - живота му ще се влоши. И да - това е капана на конспиративната литература. Предлага ти някаква истина, но те прави батерия. Само че батерия не те правят илюминатите. Батерия се правиш сам ако го допуснеш. Любима приказка ти темата за прехвърлянето на отговорност. В нейния смислов поток, горните неща които си писал не важат някакси, аз бих се изяснил със себе си по въпроса ако бях на твое място.
Спирам, защото за сега не съм избрал да пиша книга.
Грубо.
Но след евентуалното трето прочитане..... не се знае. 
Да, определено ти трябва трети път, този път чети със знанията които имаш, но не прилагаш, а претендираш да прилагаш. И не прави грешката, която допусна да направиш 2 пъти досега. Четеш с идеята кой е автора. Автор затова не съм сложил, не за да не ме изядат сивите, а за да има непредубедено мислене. Ти не подхождаш непредубедено.
"Ако не можеш да намериш истината там, където си, къде другаде смяташ да я търсиш?" - Доген
Където Съм, няма Аз Съм, няма другаде. - _ _ _ _ _ 
А ти искаш опит от мен?

Грешка. Ако не можеш да намериш истината там, където си, къде другаде смяташ да я търсиш?
* * *
Субект и обект не съществуват. Субектите и обектите са навсякъде около нас. Който и да чете материала, не разбере ли тази "истина" ще изпада в заблуждения на ума. Тази книга е писана за хора без ум.