Демагогията е абсолютно излишна
Според ТЕБ! Още един от “онези постове”. Очевидно е, че не пропускаш случай да се възползваш от подмолната психология на Тина, която и служи, например, на лични да споделя с мен отвращението си към месото, а в удобен за нея момент, провеждайки резонните си разпити, да напише (или препише) публично как налита на кървави пържоли ! Наздраве!
Всичко това, работи безотказно, но до време. И това време безвъзвратно отмина!
Горките ми 10-20 поста, които така старателно проследяваш ( няма да се Учудя, ако и графики на реакциите ми разчертаваш), и които много добре знаЕм защо и как съм написала, лесно се размиват на фона на близо 8-те хиляди, както на фона на цялата мърсотия, която се изля. На позьорството, на което ставах волен и неволен свидетел, тук, под формата на напудрени постове, лъжи, игри и преструвки, от които струеше толкова “любов и светлина”! Благодаря!
Пак АЗ-съвършената и перфектната по подразбиране, нямам дързостта, да модерирам, моделирам, манипулирам с чужди постове и акаунти; АД-МИНИ-СТРАТИРАМ, създавам правила и лично да се възползвам от тях. Пак АЗ-съвършената-нямам дързостта да пиша книги-наръчници, бия камбани, нямам претенциите да събуждам заспалото човечество и спасявам клетата Планета...както и хиляди други неща.
И ако ТИ си дръзнал да правиш това, имаш ли силите, да застанеш с цялото си същество зад думите, делата си?
Ако не е по силите ти, то можеш ли да си позволиш да излезеш пред хората и да се извиниш за евентуалния "провал" (разбираш защо е в кавички), така както излезна да представиш творбата си?
Със същото дръзновение, с което написа близо 8-те си хиляди безценни поста!
Защото, ясно се забелязва болна тенденция – несъвършенството да служи като удобно прикритие. И докога?
Тъй като темата засяга книга ти, ще си позволя да цитирам:
Абсолютно същото важи и за писмения ви език. “К’во”, вместо “какво” – съкратена вибрация. Паразитни думи като “бе”, “ами”, “ъъъ...”. Това отново променя средата и полето на аурата ви и променя ответната реакция на света спрямо вас, колкото и наивно-невинно да ви звучи.
Ответна реакция! Нещо друго ли очакваше въз-силното АД-министративно ТЯЛО? Колко са ГЛАВИТЕ на Змея?
Ще ти дам един жокер, тъй като тук, става ясно, се разиграват основно хазартни игри...
Към JULYЕдва ли би имала нещо против да се възползваш И от моите съвети. На първо място-за да не стане публично достояние, че следваш и се възползваш единствено от съветите на Х.(това не подхожда на човек с подобна честота на вибрациите, слушащ Пучини), и второ-уверявам те, ще са ти от полза. Радвай се!
За целта, е необходимо да разтвориш една малка книжка - “Състоянието на планетата и какво можем да направим за нея”.
За предпочитане е, четивото да бъде на книжен носител-от написаното стана ясно, че обичаш да четеш...поседнала на дивана ( “Така представяте себе си и чрез езика формирате своето лице на подсъзнателно (а ако имате тази информация и на съвсем съзнателно) ниво у човека отсреща”) Хм...
Ако не разполагаш с въпросната книга, то аз ще се радвам да ти я изпратя, въпреки, че бе подарък за рожденния ми ден. Очаквах я с трепет почти година, но така или иначе, по стечение на обстоятелствата, не съм я докосвала ДО този момент. Няма и да я докосна, затова ще бъда безкрайно доволна ако бъде в нечия полза, все пак.
Знам, че Х. по никакъв начин не би се засегнал, ако споделя подаръка си...с теб например. За него самия, е от особена важност, работата да върви и хората да бъдат информирани. Другото са незначителни подробности, човешка суета.
При добро желание, можеш да разтвориш книжката на стр. 53-та. Обърни вмнимание на следното :
“Абсолютно същото важи и за писмения ви език. “К’во”, вместо “какво” – съкратена вибрация. Паразитни думи като “бе”, “ами”, “ъъъ...”. Това отново променя средата и полето на аурата ви и променя ответната реакция на света спрямо вас, колкото и наивно-невинно да ви звучи. Отворете един интернет форум например и за 5 минути можете да си съставите енергийния профил и мисловен модел на даден човек. Съкращавайки думи, неспазвайки граматическите, пунктуационни и фонетични правила – всичко е от значение! Най-вече – това е вашето лице за пред другите – влияете и на тях! Така представяте себе си и чрез езика формирате своето лице на подсъзнателно (а ако имате тази информация и на съвсем съзнателно) ниво у човека отсреща. Затова бъдете наясно с тези неща и тяхната важност! Не подценявайте “малките” неща! Това, че в настоящата ни азбука и език (дори правоговорните) също има програми, е друг въпрос. Глаголицата е най-добрият вариант, за нещастие – забравена и покрита с прах и предразсъдъци! Но езикът е нещо, което зависи напълно и само от нас и сме напълно способни да променим. Трябва само малко воля и истинско разбиране. В началото е трудно, дори досадно, после всички мафлоци ще се откачат от вас и ще почувствате сравнително чистата си енергийна среда. Време е да се сложи край на това безумно самопрограмиране, което е напълно във възможностите ни! Инак бихме оправдали мисълта, че човекът е може би единственото същество в разумната вселена, което съвсем съзнателно си вреди и отгоре на всичко това му харесва! “
След това, е желателно да се върнеш на ПЪРВА страница на въпросната тема, и погледнеш следното:
http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,2770.msg49366.html#msg49366Ако все още не разбираш тези, които "критикуват", то би могла да си зададеш поне въпроса :
Какъв е този човек, който плюе, без да се замисли ( изглежда, не му прави дори впечатление ) на собственото си, първородно творение, което твърди, че е създал с толкова много ЛЮБОВ?
Несъзнателно ли го прави, или е напълно съзнателно, като това дори му харесва? Ако е несъзнателно, то каква любов е тази?
Ако ли пък е съзнателно, то отново изниква въпроса: “КАКВА Е ТАЗИ ЛЮБОВ?“
Безсмислено е да ми отговаряш, защото знам отговора,
Действително, твоите постове са съвсем нормални, в тях струи любов и светлина (особено последните 10-20) и въобще само можем да взимаме пример как трябва да се гледа навътре, а не навън.
И да, написах това с много обич
Не може да не струи любов и светлина, освен ако откриваш в думите ми...лъжа...
Горко на този, който е имал дързостта, на Рулетка ... Любовта ... да разиграва...