Автор Тема: Януари-Февруари - 2007: За състоянието на планетата и какво можем да направ  (Прочетена 42948 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Морфей

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 491
Цитат на: H.
Писал съм всичко с много любов и желание, и ако стигне поне до един от вас, мисията ми вече е изпълнена.

Еми, считай я вече за изпълнена  ;)

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 537

В нея има два съвета: Да  се уединиш за 15 минути в размисъл. И другият: Да кажеш , сега, на момента какво мислиш. Понеже така, както съм си подредила живота,  аз  живея в постоянно уединение и размисъл , ще се възползвам от втория съвет за сега.

Не разбирам, честно да си призная, критиците на този труд.   Сега, ще последвам първия съвет и ще поседна на дивана с книжка и ще си пусна... предполагам става ясно,  не “Бял мерцедес ме преследва” (нещо не ми вибрира в честотата)  , а  “Gelida manina” непосредсвено следвана от  “Soave fanciulla”  от Bohemi   на  Пучини. Много добре развит пост.

Браво!

Но само толкова...

Ще бъда лаконична  :)

Аз пък не разбирам ласкателите на този труд, и най-вече хората, които старателно  следват чужди съвети ! Не е ли това основната идея в самия труд ? :)


И още нещо...На никой тук не му е ясно, какво точно ти резонира...Освен... може би... Суетата...


Цитат
Наистина благодаря за хубавите думи!  :-*


От кога "хубавите думи", пораждат Благодарност ?
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Откакто тенденциозността към безсмислени и горчиви постове поражда искрено очудване, а не гняв. Оттогава.

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 537
Откакто тенденциозността към безсмислени и горчиви постове поражда искрено очудване, а не гняв. Оттогава.

 Да се надяваме, че това не е поредният перфектен отговор, и един хубав ден, навярно ще имаш смелостта, да преразгледаш собствените си (над) 7000 поста, от които голяма част, с искрено очудване може да установиш, колко лишени от смисъл и горчиви...са... 

Истинската фраза на Мечо Пух е:  " Колкото повече, толкова повече "


Само в едно съм сигурна - че ме разбираш...Оттогава.
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Демагогията е абсолютно излишна. По подразбиране става ясно, че ти си перфектният човек и е ненужно да обърнеш "съвета" си, който по-горе даде към себе си.
Действително, твоите постове са съвсем нормални, в тях струи любов и светлина (особено последните 10-20) и въобще само можем да взимаме пример как трябва да се гледа навътре, а не навън.

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 537
Цитат
Демагогията е абсолютно излишна

Според ТЕБ! Още един от “онези постове”. Очевидно е, че не пропускаш случай да се възползваш от  подмолната психология на Тина, която и служи, например, на лични да споделя с мен отвращението си към месото, а в удобен за нея момент, провеждайки  резонните си  разпити,  да напише (или препише) публично как налита на кървави пържоли ! Наздраве!

Всичко това, работи безотказно, но до време. И това време безвъзвратно отмина!

Горките ми  10-20 поста, които така старателно проследяваш ( няма да се Учудя, ако и графики на реакциите ми разчертаваш), и които много добре знаЕм защо и как съм написала, лесно се  размиват на фона на близо 8-те хиляди, както на фона на цялата мърсотия,  която се изля. На позьорството, на което ставах  волен и неволен  свидетел, тук,  под формата на напудрени постове, лъжи, игри и преструвки, от които струеше толкова “любов и светлина”! Благодаря! 

Пак АЗ-съвършената и перфектната по подразбиране, нямам дързостта, да модерирам, моделирам, манипулирам с чужди постове и акаунти; АД-МИНИ-СТРАТИРАМ, създавам правила и лично да се възползвам от тях. Пак АЗ-съвършената-нямам  дързостта да пиша книги-наръчници, бия камбани, нямам претенциите да събуждам заспалото човечество и спасявам  клетата Планета...както и  хиляди други неща.

И ако ТИ си дръзнал да правиш това, имаш ли силите, да застанеш с цялото си същество зад думите, делата си?
Ако не е по силите ти, то можеш ли да си позволиш да излезеш пред хората и да  се извиниш за евентуалния "провал" (разбираш защо е в кавички), така както  излезна да представиш творбата си?
Със същото дръзновение, с което написа близо 8-те си хиляди безценни поста!   
Защото, ясно се забелязва болна тенденция – несъвършенството да служи като удобно прикритие. И докога?   

Тъй като темата засяга книга ти, ще  си позволя да  цитирам:

Цитат
Абсолютно същото важи и за писмения ви език. “К’во”, вместо “какво” – съкратена вибрация. Паразитни думи като “бе”, “ами”, “ъъъ...”. Това отново променя средата и полето на аурата ви и променя ответната реакция на света спрямо вас, колкото и наивно-невинно да ви звучи.

Ответна реакция! Нещо друго ли очакваше въз-силното АД-министративно ТЯЛО?  Колко са ГЛАВИТЕ  на Змея?

Ще ти дам един жокер, тъй като тук, става ясно,  се разиграват основно  хазартни игри...Към JULY

Едва ли би имала нещо против да  се възползваш И от  моите съвети. На първо място-за да не стане  публично достояние,  че следваш и се възползваш  единствено от съветите на Х.(това не подхожда на човек с подобна честота на вибрациите, слушащ Пучини), и второ-уверявам те, ще са ти от полза. Радвай се!

За целта, е необходимо да  разтвориш  една малка книжка - “Състоянието на планетата и какво можем да направим за нея”.
За предпочитане е, четивото да бъде на  книжен носител-от написаното стана ясно, че обичаш да четеш...поседнала на дивана ( “Така представяте себе си и чрез езика формирате своето лице на подсъзнателно (а ако имате тази информация и на съвсем съзнателно) ниво у човека отсреща”) Хм...

Ако не разполагаш  с въпросната книга, то аз  ще се радвам да ти я изпратя, въпреки, че бе подарък за рожденния ми ден. Очаквах я с трепет почти година, но така или иначе, по стечение на обстоятелствата, не съм я докосвала ДО този момент. Няма и да я докосна, затова ще бъда безкрайно доволна ако бъде в нечия полза, все пак.
Знам, че  Х. по никакъв начин не би се засегнал,  ако  споделя подаръка си...с теб например. За него самия, е от особена важност, работата да върви и хората да бъдат информирани. Другото са  незначителни подробности, човешка суета.


При добро желание, можеш  да разтвориш  книжката на стр. 53-та. Обърни  вмнимание на  следното :

Цитат
“Абсолютно същото важи и за писмения ви език. “К’во”, вместо “какво” – съкратена вибрация. Паразитни думи като “бе”, “ами”, “ъъъ...”. Това отново променя средата и полето на аурата ви и променя ответната реакция на света спрямо вас, колкото и наивно-невинно да ви звучи. Отворете един интернет форум например и за 5 минути можете да си съставите енергийния профил и мисловен модел на даден човек. Съкращавайки думи, неспазвайки граматическите, пунктуационни и фонетични правила – всичко е от значение! Най-вече – това е вашето лице за пред другите – влияете и на тях! Така представяте себе си и чрез езика формирате своето лице на подсъзнателно (а ако имате тази информация и на съвсем съзнателно) ниво у човека отсреща. Затова бъдете наясно с тези неща и тяхната важност! Не подценявайте “малките” неща! Това, че в настоящата ни азбука и език (дори правоговорните) също има програми, е друг въпрос. Глаголицата е най-добрият вариант, за нещастие – забравена и покрита с прах и предразсъдъци! Но езикът е нещо, което зависи напълно и само от нас и сме напълно способни да променим. Трябва само малко воля и истинско разбиране. В началото е трудно, дори досадно, после всички мафлоци ще се откачат от вас и ще почувствате сравнително чистата си енергийна среда. Време е да се сложи край на това безумно самопрограмиране, което е напълно във възможностите ни! Инак бихме оправдали мисълта, че човекът е може би единственото същество в разумната вселена, което съвсем съзнателно си вреди и отгоре на всичко това му харесва! “

След това,  е желателно да се  върнеш на ПЪРВА страница на въпросната тема, и погледнеш  следното:http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,2770.msg49366.html#msg49366


Ако все още  не разбираш тези, които "критикуват", то би могла да си зададеш поне въпроса :

Какъв е този човек, който плюе, без  да се замисли ( изглежда, не му прави дори впечатление )  на собственото си, първородно творение, което твърди, че е създал с толкова много  ЛЮБОВ? 

Несъзнателно ли го прави, или е напълно съзнателно, като това  дори му харесва?  Ако е несъзнателно, то  каква любов е тази?
Ако ли пък е съзнателно, то  отново  изниква въпроса: “КАКВА Е ТАЗИ ЛЮБОВ?“


Безсмислено е да ми отговаряш, защото  знам отговора,
Цитат
Действително, твоите постове са съвсем нормални, в тях струи любов и светлина (особено последните 10-20) и въобще само можем да взимаме пример как трябва да се гледа навътре, а не навън.

И да, написах това с много обич :) Не може да не струи любов и светлина, освен ако откриваш в думите ми...лъжа... :)


Горко на този, който е имал  дързостта, на Рулетка  ... Любовта ... да разиграва...
« Последна редакция: Август 27, 2008, 08:47:07 am от Fiery »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Lol, WWJD? :D
Ох, ми то на този пост няма какво да се каже... Толкова е силен... Остава единствено да последва масово съгласие. Което е единственото възможно когато се говори с потребител Fiery. Който не вярва - вижте хронологията. На която - разбира се че си разчертавам графики. Така проследявам флуктуациите на личностите в теб.
Това е последният ми пост към теб въобще потребител Fiery :)

Наздраве!

Неактивен July

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 242
Лекичко започва да ми писва,  да ми се дават  ЦУ  под кодовото название „приятелски съвети „  в общественото пространство,  вместо , ако наистина е нещо лично - на лични. Толкова ли е трудно да спрете да копирате  моята суетност ?   :D

 
Цитат
Ще бъда лаконична   
 

Не думай?  Представям си, ако не беше..  Ма, за всеки случай,  закълни се!

Цитат
не съм я докосвала ДО този момент. Няма и да я докосна

А как изкара цитатчетата  от книжката?  С гумени ръкавици??

Адресът ми е :
Юлиана Дончева
5 St. Nicholas filed.
BERDEN,
Bishop’s Stortford,
CM231AX
United Kingdom

Ако искаш,  мога да поема пощенските разходи.  Сега, рожден ден , нерожден ден, няма да ти троша хатъра, я .. Само, моля те, скъсай там страницата с посвещението, нали разбираш, все пак, суета.. искам да си представям, че  БОГ  Х  я е подарил на мен ....жалка история, ма,  кво да се праи.. ууупс.. „какво да се прави”,  неволна грешка ... Моля те, Х, не ме наказвай!   

Колко грозно  и неетично , да тръбиш за нещо, което някой (Тина)  ти е споделил в ЛИЧНИ.  Направо не ми вибрира в пучинската честота .  :-X

Един съвет и от мен, нали постоянно трябва да напомням за суетата си: 
Олекни и не се взимай толкова на сериозно. Звучиш като ощипана мома от селска вечеринка. Светът е  голям, шарен  и красив.  Не си струва да  бъдеш  горчив.  Губиш сили...Не се искат кански усилия да  бъдеш  сладурче, по-лесно и по-естествено е ...

При това си хабиш лингвистичния талант,  да размахваш шпагата към Х, пишейки  „уж” на мен.  Ае сега, не съм на 17.  Твойта работа стана малко: Думам ти щерко, сещай се снахо!

Прозрачно е. Имаш си спор с човека  явно, пиши си му на лични и си  бърборете. Ако имаш нещо лично за мен, пак повтарям,  може и на лични. К'во  я бóли аудиторията, к'ви съвети имаш да ми даваш ти на мен?

Е,  т'ва беше и мойто последно , все пак трябва да следвам примера и директивите на БОГ  Х, иначе  няма да мога  да продължа безнаказано да си развявам коня в тоя сайт.  :D ;D
 
И това,  преди да съм се напудрила... Като се напудря, ще я карам по-напудрено...  ::)

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 696
Очевидно е, че не пропускаш случай да се възползваш от  подмолната психология на Тина, която и служи, например, на лични да споделя с мен отвращението си към месото, а в удобен за нея момент, провеждайки  резонните си  разпити,  да напише (или препише) публично как налита на кървави пържоли ! Наздраве!

Искрено благодаря! Даже ще ги полея с винце - щото пак съм на кръвясали пържоли...

Това което цитираш е абсолютно извън контекста на мнението ми - аз говорех кога човек яде какво - при какви психични състояния.

Като съм ти писала сигурно съм хвърчала в облаците пиейки нектар от цветенцата и хранейки се със слънчева светлина, но сега съм в ада - м-м-м - кървави пъжоли - ДА!  ;)
« Последна редакция: Август 29, 2008, 10:06:31 am от Tina »

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 537
Не откривам причина,

защо тази тема да не слеете...

с "Езотерични шегички"

и...

да се посмеете  ;D
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
13 Отговора
8206 Прегледи
Последна публикация Януари 01, 2007, 00:54:20 am
от Albinoni
7 Отговора
4802 Прегледи
Последна публикация Февруари 07, 2007, 16:39:44 pm
от H.
0 Отговора
7230 Прегледи
Последна публикация Януари 05, 2007, 02:12:22 am
от H.
0 Отговора
9231 Прегледи
Последна публикация Февруари 25, 2007, 19:55:03 pm
от H.
MUFON UFO Journal (1967-2007)

Започната от H. « 1 2 » НЛО

18 Отговора
24878 Прегледи
Последна публикация Май 28, 2009, 21:04:50 pm
от stiver

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27