"
За състоянието на планетата и какво можем да направим! - Наръчник за извън-матрично и не-егрегориално мислене и живот" е финалния проект, завършен, след много време на размисъл, (себе)анализ и търсене. Имам претенцията нещата да са казани синтезирано, точно, ясно и по разумен начин. И тъй като някъде беше отворена тема "
Какво правим???" - ето - аз написах това - това правя. Въпроса е оттук нататък какво, и ще разберем ли, че наистина нещо трябва да направим най-накрая.
В материала се описват методите на манипулация и програмиране от илюминати, егрегораилните конструкции и въздействия, психогенетичното програмиране, енергийното самокапсулиране и най-важното, това което всички в материята искат да знаят -
Какво може да се направи по въпроса! Писал съм всичко с много любов и желание, и ако стигне поне до един от вас, мисията ми вече е изпълнена. Искам да благодаря на всички любими създания, които ме подкрепяха, съветваха и разбираха през цялото това време. Благодаря ви! Специално благодаря на
Mirotvorec, който без да подозира роди първия импулс в мен с една статия, която ми прати миналата година. Тогава не я публикувах, сега след време, стана ясно защо не е трябвало. Вмъкнал съм идейната конструкция от нея в текста. Надявам се
Mirotvorec да не се сърди, че тогава не я сложих. Мисля че така стана по-добре. Благодаря му специално
Това е базов текст за начинаещи и напреднали, мисля че всеки един ще открие себе си по някакъв начин, както аз открих себе си многократно. Обемът можеше да бъде много по-голям, но засега се спрях на 55 страници, защото се притесних, че няма кой да седне да чете толкова много
Това не е края и наръчника ще бъде допълван непрекъснато, както от мен, така и от вас.
Тези дни материала ще бъде сложен като специално издание, а съвсем скоро, ще бъде и първото печатно издание на
xnetbg.
Текста включва следните теми:
За състоянието на планетата, методи на манипулация и програмиране. Как позволихме да се превърнем в раса от биороботи.
- Какво представлява програмирането и как се извършва то върху хората
- За свободата на овцата
Механизми на програмирането - Медия, образование, “екстрасенси”, ченълинг, сексуалност, самопрограмиране и самокапсулиране
- Методи за манипулация на мултимедийната машина
- Образование
- Модата «Консултация с “Екстрасенс”»
- “Ченълинг”
- Сексуално програмиране
- Самопрограмиране и самокапсулиране
- Други форми на самопрограмиране и самокапсулиране
- Програмиране на речево ниво и език
- Погрешни типове мислене
- Храненето
- Егото
Какво можем да направим?!!