...
Сега, това не е спам. Говорим точно и за любовта и за егоизма.
И не се правя на никакъв. Какво си ми писала на лични съм позабравил вече, а и явно това е някакъв изолиран пример. Щом един път някога си не е станало, ами намери си друг партньор.
Какво излиза. До сега рекламираше тантрата, а сега изведнъж казваш, че не била приложима, щото не знам какво, нямало подходящи партньори.
Последно реално действащ ли е тоя метод или не?
И какво, останалите и те като тебе да чакат цял живот случайно да намерят някой партньор, да попрактикуват тантра, че тогава да се възвисят. А през това време докато чакаме?
Не казвам "Напред чрез тантра към духа!!".
Хмм, струва ми се, че точно това каза

А иначе непрекъснатото коригиране на отношението към нещата също е вид тантра, което никой не може да ми попречи да практикувам..
А, значи сега всичко, което учим на тоя свят, включително и извън секса се нарича тантра?
Знаеш ли, един път спорих с един почитател на Айкидо.
Според него изкуството му било съвършено, перфектно, най-доброто и не знам какво.
След като му показах празни моменти от развитието, които Айкидо пропуска, той заяви най-безцеремонно:
"Дори и да се наложи да уча карате или бокс за да подобря нещо, това пак е Айкидо.
Всичко, което уча е Айкидо, дори и да не е в залата по Айкидо."
...
Какво да отговориш на това и да спориш с такъв човек.
Понятията му са тотално сбъркани ...
Просто в даден момент Айкидото е излязло от образа на метод и изкуство за усъвършенстване и е заело жадуваното място за РЕЛИГИЯ.
Когато ВСИЧКО, което се случва по земята с тоя човек вземе да се нарича АЙКИДО, значи си е намерил нов идол и се е фанатизирал ...