Автор Тема: Встъпително  (Прочетена 20451 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен stamen

 • Космически Гладиатор
 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Встъпително
« -: Януари 11, 2008, 02:53:18 am »
Здравейте българи от цял свят, познати, непознати и приятели!

За всички, които не ме познават, казвам се Стамен Стаменов. По диплома съм инженер, имам и научно звание - член кореспондент на Международната академия по информатизация при ООН,президент съм на българска национална асоциация "Феномени" със седалище гр. София, както и на "Starphenomena international company" със седалище Ню Йорк. Имам широк профил на специализация, защото по природа съм "широко скроен" и винаги съм бил привърженик на интегралните нуки. В Америка поставих акцента на глобалните проблеми и предизвикателствата към цивилизацията, защото от тях, както знаете зависи съдбата на всичко живо на тази планета, както и на самата нея. Даже и официалната наука започна да осъзнава, че майка Гея е не само жива, но и разумна! По всички направления на моите интереси - ИЗЦ, уфология, психотроника, глобализация и мафиотизация на света, тайни общества, тайни проекти, свързани с извънземни, високи технологии и т.н. тук в Америка аз успях да събера изключително ценна информация, която мога да кажа притежават и разбират малко хора в този свят.  Автор съм на документално-публицистичния труд "Кой управлява Земята? Събуди се човечество!".

В САЩ съм от края на март 2006г., отначало бях в Ню Йорк, а от два месеца съм в Чикаго, защото тук българите сме най-много.

Използвам възможността  чрез този невероятен сайт, създаден по идея на моя изключителен приятел Боян Танчев и неговият невероятен екип, да поздравя всички членове като изразявам своето безкрайно уважение към всички вас, да ви пожелая да сте живи и здрави, и много активни в общуването помежду ни, защото най-ценното нещо между  нас хората е живият обмен и взаимоотношенията между нас като между истински приятели, които винаги са готови да подадат ръка на тези, които имат горещи сърца и събуден дух.

Най-важното, на което искам да насоча вашето внимание сега са няколкото изключително важни и много сериозни проблема, за които почти не се дава гласност в световните СМИ, въпреки че опасностите от тях са много големи и че от тях зависи съдбата ни и преди всичко това, че по-нататъшното развитие на човечеството може да не е вече само на тази планета и не в такава биологична форма. Става въпрос за глобални проблеми от геофизичен, климатичен и космически ранг като изчезването на магнитното поле на земята, колебанията и "свиването" на енергийната ос на планетата, нейните колебания спрямо еклиптиката на планетата, наречени нутация, опасността от обръщането на полюсите на планетата, което, както потвърждава и официалната наука е ставало много пъти в милярдогодишната еволюция на Земята и има цикличен характер, глобални проблеми, свързани с прехода на планетата в други измерения на пространство-времето, удари от астероиди и комети и един много екзотичен проблен - тихото превземане на  планетата от нехуманоидни типове ИЗЦ, вече правили този опит в едни други времена и т.н.

Уважаеми членове и посетители на този изключтелно екзотичен и великолепно точно ориентиран в този побъркан свят сайт, както вече споменах по всички тези пикантни теми - проблеми, разполагам с изключителна информация, която ще споделям във врвемето с вас, а ще ви издам и една малка тайна - разполагам с невероятни документални филми по всички тези въпроси, а и по много други, не по-малко интересни теми.

В заключение на тази встъпителна статия бих искал да се допитам до всички вас за нещо изключително важно, касаещо само нас българите, в този нека още един път не само да повторя, но и дебело да подчертая - ВАЖЕН МОМЕНТ на преход на планетата от една епоха в друга, от епохата на Кали Юга в епохата на Водолея, от едно измерение - 3-тото, в което бяхме до сега, в 5-то, чрез временния престой в 4-то....

Първо: Става въпос за нашата държава. Предполагам, че на всички вас както емигранти, е ясно какво всъщност се върши под булото на така наречения "демократичен преход на България", кой и с какви цели върши това и кои са неговите помошници - слуги? ? Нашата държава я унишожават изключително бързо, упорито и систематично, под диригентската палка на мощни външни сили и с неприкритото участие и предателско съдействие на вътрешния фактор - българските управници, преследващи предимно групово- партийни, кланово-мафиотски и не на последно място - лични келипирджийски интереси и облаги....

Второ: Мисля, че вече стана вселенска тайна, защото за тази твърде опасна тенденция отдавна ни предупреждават пазителите на България от невидимия свят, както и вече достойни български учени - Става въпрос за изчезването ни като нация, поради тенденциозно провежданата политика на тих геноцид, извършвана под булото на прикрити мръсни методи и начини, разработени в централи и прилагани цинично и брутално от същите два фактора, цитирани в горната точка. Това, всъщност е конспирация, за която вече е много късно само да мислим, защото са нужни решителни организирани деиствия, които веече е потресаващо ясно, че безличният български управляващ фактор, ясно поради кои причини, никога няма да се реши, та камо ли да направи нещо. В този контекст искам да подчертая дебело:

Опасността утре да ни няма като реално съществуваща държава е твърде реална!!!

Не по-малка е и другата опасност: В недалечно бъдеще българският ген да бъде размит и погълнат от света, за това са ни предупреждавали пророци като Учителя Петър Дънов и леля Ванга, а сега ни предупреждават и сериозни учени, не само български!

Скъпи приятели, по тези два потресаващи проблема се обръщам най-сериозно към всички вас като българин към българи, на които никак не ни е леко да бъдем емигранти, да измикяруваме по чуждите държави и безучастно и без сърце да гледаме отвън трагедията, която се разиграва в собствената ни Родина и с нашия народ...

Просто умолявам всеки един от вас, дайте мнение и предложения за реални деиствия...

Ето и моето предложение:

Крайно време е ние, които сме извън страната да се мобилизираме и да създадем една стабилна външна чисто патриотична емигрантска организация, която:
           
 • Първо - да внася респект сред самозабравилите се български управници и да стане реален коректив на това абсурдно олигофренско и пагубно управление за държавата и народа.
 • Второ - да обединява, сплотява и помага на всички емигранти, независимо от това в коя държава са, чрез свойте клонове по цял свят, защото, както се оказа ние българите сме едни от малкото емигранти по света, които сме без такава организация, а имаме жизнена нужда от нея.

Нека подчертая, тук съвсем не става въпрос за някаква формална, казионно-килепирджийска организация за формални безотговорни действия и пране на пари, а за една истинска - жива, пълнокръвна и пълноценна организация, създадена и ръководена от отговорни и способни хора, каквито наистина има сред нас...

За сега това е всичко, очаквам вашите мнения, препоръки и критични, но напътствени виждания....

С уважение и обич: Стамен Стаменов  
     
« Последна редакция: Януари 11, 2008, 14:28:20 pm от Admin »

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
Относно: Встъпително
« Отговор #1 -: Януари 11, 2008, 13:34:04 pm »
Първо, добре дошъл на Стамен Стаменов.
Благодарности за този перфектен първи пост. Искам да си призная, че когато Админа ми писа в Скайп с големи букви, че Стамен ще има блог при нас, първия ми въпрос беше, кой е този Стамен. Когато разбрах, че всъщност това е президента на асоциация "Феномени", наистина се почуствах тъпо...С асоциацията съм запознат, но не знаех кой е президента.
Да изразя огромни благодарности на хората, които са направили неговото участие тук възможно.

Ние тук надълго и нашироко сме коментирали някои от посочените от теб проблеми. За жалост на форума винаги му е липсвал сериозен научен екип, който ясно да постави нещата, върху които да се коментира. Повечето потребители са сигурни в нещо, без да могат аргументирано да го обеснят. Силно се надявам ти да ни помогнеш.
Лично аз, и някои колеги тука живо се интересуваме от проблемите на климата, изместването на Полюсите, теорията за цикличноста на глобалните катаклизми, но за съжаление нямаме достатъчното време да се отдадем на форума. За което сме били и критикувани:) Но, всичко с времето си.
Успех в начинанието, ще помагаме с каквото и както можем.

Handle
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Trandev

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
 • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
  • Елементи от някои умозаключения
Относно: Встъпително
« Отговор #2 -: Януари 11, 2008, 13:55:19 pm »
Добре дошъл на Стамен Стаменов и от мен, преди по една телевизия 2001 редовно гледах предаванията с него и доста неща ме озадачаваха, но рано или късно получавах потвърждения за тяхната истинност. Много се зарадвах, като прочетох че и Вие ще участвате в нашите търсения на истината за света около нас. Дано с общи усилия повдигнем пердето пред очите ни.
Успех на всички нас!

topteglo

 • Гост
Относно: Встъпително
« Отговор #3 -: Януари 12, 2008, 23:31:24 pm »
Здравейте г-н Стаменов,
както повечето и аз знам за вас от предаванията по телевизията и от
книгата която публикувахте преди няколко години(както и от един телефонен разговор в който опитах да си определя среща с вас).
Поздравявам ви за усилията които полагате за да информирате всички нас
по тези наистина важни въпроси.Радвам се и за темата във този форум ,
защото очаквам да се публикуват още интересни материали.
Мисля ,че диска който беше прикрепен към Книгата ви съдържа интересни
материали които могат да се използват в онлайн телевизията на XNETbg.

Относно предложенията ви за мобилизация- според мен има опасност тази част от форума да придобие доста крайно националистична насоченост.
Мисля че това би се сторило доста нелепо на хората които мислят с мозъците си и би ги отблъснало.
Времената в които живеем предопределят както казахте преминаването ни на друго по-високо ниво. Добре е да обмислим философията че всички сме деца на Майката земя и да започнем да мислим глобално. Има достатъчно разделение и дискриминация - бедни-богати, бели-черни, слепи-хора с нормално зрение ,християни-мисюлмани и т.нт. та не ни е притрябвало да гледаме негативно на другите само защото не били от нашата народност(нация).
Едва ли проблема е да спасяваме нацията си!!
Проблема е в това че все още не сме станали хора!

Именно тук идва неоценимата роля на този сайт- да дава информация на хората и да им помага да се развиват като хора. Когато хората получат необходимата им информация те ще вземат мерки да подобрят нещата около себе си- всеки според силите и възможностите си.

Ако всички се обединим върху идеята да информираме колкото се може повече хора и да им даваме материал върху който могат да размишляват- мое мнение е че ще постигнем много повече за развитието на Българския народ(и не само) и за освобождаването на човека от оковите на манипулацията.

Препоръчвам на всички да гледат филма "Ганди". Това филм за работата и живота на Махатма Ганди. Може би това е единствения човек който е постигнал свобода за хората чрез мирни цели. Има какво да научим от делата му.

Имам някои предложения ,но понеже горенаписаното стана доста по-дълго от това което исках да кажа в началото, ще ги дам в следващи постове.

Пожелавам успех на целия екип и на всички хора посещаващи сайта!

Bell

 • Гост
Относно: Встъпително
« Отговор #4 -: Януари 13, 2008, 02:58:39 am »
За мен това национализма да се асоциира с ксенофобия и расизъм, краен национализъм или фундаментализъм е плод на предубеждение породено от много здрава пропаганда. Какво изобщо трябва да значи такова словосъчетание като "краен национализъм"?
Тук става дума за самосъхранение както на нас самите като Българи, така и на нашето място в този свят - нашата земя, която не е обикновена. Искам да кажа нещо относно изказването "още не сме станали хора" - мисля си, че всъщност малко хора сме останали. Визирам България и проблемите и' с паразитиращите отломки от някогашния ни народ.
Относно призова да запазим гена си и това, че днес българския политически "елит", както и множеството български граждани помагащи за разгрома на нацията и тихия геноцид, то за мен това поведение е обяснимо със скорошните генетически разкрития, че (ако не се лъжа в точната цифра по памет) някъде около 20% от днешните българи в територията на България носят стария ген. Преди да се обявят тези факти, за мен лично и други хора беше от ясно по-ясно, че не всички българи сме Българи след вековете на периодично избиване на цвета на нацията.
И така, за съжаление съхранението на нашия стар ген става все по-трудно постижимо, тъй като не е останал голям процент от него.
Стамен каза, че ще започне голямо размиване на гена, а жалкото е, че то отдавна е започнало в рамките на самата ни страна.
Не искам да звуча песимистично, но на тези обстоятелства трябва да се обръща повече внимание.






« Последна редакция: Юни 27, 2008, 02:24:35 am от Bell »

topteglo

 • Гост
Относно: Встъпително
« Отговор #5 -: Януари 13, 2008, 14:39:24 pm »
Явно изказването ми е прозвучало с нотка на спор- като се има предвид реакцията която почва да набира. Целта ми не е такава.
Исках да предам с думи че любовта ръководи хората и това няма да се промени. За момента малко се проявява в нашето ежедневие и именно тук бихме могли да помогнем на себе си и на околните. България като общество изостана много в сравнение с другите нации в последните години и една от причините е че повечето българи в България вече 20 г. чакат някой да дойде и да им помогне. Такива "помощници" винаги се намират и после се вижда какви интереси са преследвали. Стамен Стаменов е направил много за ограмотяването на хората по тези неудобни за управляващите теми. Този негов принос му е спечелило уважението на много хора,включително и моето. Но когато чета някои ваши изказвания ,г-н Стаменов ,наистина ми намирисва на пропаганда.
Колкото до националзма- ако всички мислеха за това как да "спасят нациите си" то и хората които имат нужда да се преместят нямаше да могат да го сторят. Стотици хиляди емигранти "размиват" гена на България по целия свят. Правят го защото така е по-добре за тях самите като хора. Именно това уважавам аз- хора които знаят какво искат да постигнат и са готови да работят за усъвършенстването си и за постигане на целите си.Тези хора създават семейства със хора от друга народност защото се обичат. И когато те се чувстват добре и успяват да помагат и на други ,то аз нямам никакво намерение да ги обвинявам в каквото и да било вероотстъпничество , предателство към родината или тем подобни .
И отново искам да подчертая- не искам да спорим по тези въпроси.
Желанието ми е да вземем да помислим каква информация можем да дадем на хората за да могат да си направят нещата около себеси,в семействата си по-добри. Каква информация им е нужна за да ги ентусиазираме да започнат да търсят ,да започнат да искат хубавите неща да влезнат в живота им, и да помогнем както можем това да се случи. Готов съм да правя тези усилия защото по този начин помагам и на себе си- искам да открия "келепира" в такава дейност и да го използвам за себе си и тези около мен.

Има едно проучване за 100 те маймуни!!
Свързано е с колективното съзнание(информационното поле)- когато дадена група от хора ,извършваща определена ,дейност достигне определена бройка то тогава във нерегламентирани места по земята и други хора започват да извършват тази дейност без да са били нау4ени как да я правят(няма елемент на подръжание).
Мисля че е възможно да увеличим числото на искащите,знаещите и можещите.

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Относно: Встъпително
« Отговор #6 -: Януари 13, 2008, 17:19:18 pm »
Подкрепям topteglo и Bell,осъзнали се хора със собствено мнение.
 Всеки има право на мнение и избор в живота.
Какво прави Стамен Стаменов в чужбина?Всички нека да дойдат от чужбина да помогнат с каквото могат в България.Аз например се мъча да направя средно голяма фирма ,за да мога 15 човека персонал да издържам за в бъдеще в България т.е.да храня 15 семейства.Най-лесно ми е да си хвана семейството си и аз да занима за чужбина.Валентин Касабов мой близък приятел,водещ на предаването ПАРАЛАКС по телевизия СКАТ в Бургас,толкова усилия и труд полага да покаже пред народа ПОДТУРЧВАНЕТО в България,как доста българи се продадоха на ДПС-рязаните карабини за шепа монети,мафиотските структури и т.н но проблемите стоят.
В България със средна работна заплата 500 лв,човек мисли само как да си изхрани семейство,децата си най-свидното.
И аз говорих за конспирации,масони и т.н. обаче човек за да слуша как да стане,гладна мечка хоро не играе.
Божият закон за любовта най-важния нещата да подтръгнат.Иначе нищо не става,на приказки лесно,но БОГ си знае работата."БОГ забавя ,но не забравя".
Фондация "ФЕНОМЕНТЕ"пародия,може би 1 процент от тях стават,ако някой се съмнява направете скрита камера на някой член от фондация ФЕНОМЕНТЕ и да видите после положителните резултати.Радвам се много,че народа започна да поумнява макар и бавно.
Тука е мястото да се извиня на Alien за спора който имахме преди 2 г. отностно Петър Дънов,ето единствения "Феномен" живял в България през 20 век.
Аз лично изпробвах една негова рецепта,става въпрос за копривата,но това е друга тема и доста още неща свързани с неговите трудове.
Това не е пътят.Пътят е чистота и любово от всеки българин към всеки друг.
Ето казво казва една позната за извънземните-Те са добри и се молят също на БОГ-а,наричат БОГ - Силата на вселената.
За 2012 сами ще се наредят работите както си знае БОГ,вибрациите стават други,всеки човек нечист и лош към другите ще се разболява и умира.
Ето моят житейски опит,имах проблем с доста хора,кои завиждаха,кои искаха да се бъркат в бизнеса ми и какво направих когато се молех с молитвата "Отче наш" молих Господа за моите врагове и неприятели и след 2-3 месеца не закъсняха резултатите,хората започнаха по-благосклонно да гледат към мен,направо останах изумен.
Всеки човек задължително трябва да има морал.
Промята ще дойде след като хората вътрешно се променят,но без чиска физическа незнам как може нещо да стане.
Доста усилия полага издателство ХЕЛИОПОЛ без него нямаше много хора да бъдат информирани.Незнам защо в най-голяма книжарница в Бургас "Хеликон" не се предлага почти никаква литература на Хелиопол.
Народа не гласува,МАНГАЛИТЕ И ТУРЦИТЕ избраха президента и партиите,какво да говорим.
Почти 90 процента от Българите в САЩ много добре живеят.На никой не му се живее в България,но това е изпитание за тези,БОГ разчита на тези хора които в най-трудните моменти за страната са в нея и те ще поведат после народа,Петър Дънов го е казал-(а не белите туземци от Рила).
Без България Дънов казва света ще изчезне,нарича България черния дроб,тука ще бъде положен корена на 6-тата раса.Всяка друга страна ще изчезне,но България никога.
Нищо лично към Стамен Стаменов,но за мен е изпята песен и времето ще го покаже.Нека да си гледа шепата българи в Чикаго,тука сме 6 милиона,които БОГ ни гледа и бди над нас.

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 521
 • *terrafim*
Относно: Встъпително
« Отговор #7 -: Януари 13, 2008, 17:22:37 pm »
чудесно казано!

Неактивен Admin

 • White Force Fighter
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 759
 • MAY THE FORCE BE WITH YOU
  • Light Motion Design Studio
Относно: Встъпително
« Отговор #8 -: Януари 13, 2008, 17:55:49 pm »
Нямам намерение да започвам горещ спор. Но искам да вметна, че хората, които живеят извън България:

 1. Се чувстват граждани на планетата, а не на един къс земя от Нея. И аз мисля, че е крайно време да спрем да се ограничаваме с това, че принадлежим на един къс земя и само там трябва да си стоим. Не, ние сме част от цялата Земя и без значение къде живеем, ние си оставаме преди всичко ЧОВЕЦИ. Пред вселената ти не си БЪЛГАРИН, ти си просто ЧОВЕК.
 2. Повечето са навън, за да получат по-добро образование.
 3. Ако работят, то работят, за да издържат семеайствата си В БЪЛГАРИЯ. Това изречение, че взимат семействата си със себе си в чужбина е доста не на място казано, защото отнема много години, за да можеш да си позволиш да изкараш цялото си семейство (съпруга и деца) от България.
 4. Мит е, че на българите в чужбина всичко им е по-хубаво и по-лесно. Точно обратното, всичко им е 2 пъти по-трудно, защото се спречкват с неща, за които не си и помисляш дори.
 5. Зъжалявам, че го казвам Рикардо, нищо лично, уважавам мнението ти, но не мисля, че познаваш до толкова добре живота на хората, които дори не си срещал, за да ги съдиш защо са в САЩ или някъде другаде. Можеби дълбоко в сърцата им има причина, за да извън България.
 6. Хубаво е че издържаш 15 семейства с твоя бизнес, пожелевам ти от сърце да се развие още повече и да имаш успехи, но повярвай ми някои хора, просто не могат да работят по "българския начин". Един елементарен пример за моите сблъсъци с български бизнесмени: "Звъни ми по телефона един ден клиент на когото съм направил уеб сайт преди 1 година и разярен ми вика по телефона (буквално): 'Абе, що сайта ми не го отварям бе! Нали ти платих що го няма?' Аз със силно сдържане му отговарям най-спокойно, че не си е платил хостинга по договор, не си е платил домейна и дори не ми е отговорил на емайлите, които съм му написал, за да си ги плати навреме да се избегне изключването им. Отговорът на клиента: 'Бе ти си голям изнудвач бе, кой плаща сяка година за сайт бе. Я си гледай работата.'" Разяреният бизнесмен след това ми затвори телефона, дори не можах да му обясня, че му е плитка паметта и че дори не си е прочел какво пише в договора му. Дано до днес поне е разбрал, че хостинг и домейн се плащат навсякъде по света веднъж годишно!!! Да, това е един малък пример от можеби 100, които просто ме отказаха да се занимавам с българи. Разбира се, не всички са такива, имал съм и много свестни хора, с които дори до ден днешен работя, но факт е, че те са 2ма!!! :D
 7. И това е последната ми точка, въпреки че мога да си изреждам още много. Българите, които са в чужбина не значи, че не правят нищо за страната си. Ето за пример Хнетбг. Нашият екип е разделен. Аз съм в Германия, Хор, Алиен, Еон и Блек са в България, Ред Гай е в Англия. Даам.
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

topteglo

 • Гост
Относно: Встъпително
« Отговор #9 -: Януари 13, 2008, 19:09:39 pm »
Така така- всички говорим за едно и също както винаги. Само не мога да разбера защо заставаме на различни позиции? ето мнението на всички ни е че трябва да уважаваме хората(и циганите са хора). Искаме да се развиваме и да допринасяме и ние за развитието- и това е добре.
Ами тогава дайте да помислим и да почнем да правим нещо по въпроса- стига с тея реплики на собствените ни публикации.
 Така да мина на въпроса който мен ме интересува.
преди години гледах филмчето за "Великата тайна на водата". направи ми впечатление с възможностите които то дава на хората да използват положителната енергия в своя бит, своето ежедневие.
Та понеже тази тема е свързана с Стамен Стаменов то и следния въпрос ще е към него както и към всички които могат да дадат инфо по въпроса ми.
г-н Стаменов ,в едно ваше предаване по канал 2001 бяхте поканили един екип който работи в руските републики в който има и български учени. Те бяха разработили някаква компютърна програма с която се сканираше аурата или нещо подобно(терминологията ми не е точна но го казвам за да можете да се сетите за предаването). В предаването се говореше още и за торсионните полета и за това как можем да ги използваме. Показахте и едни генераторчета на торсионни полета във формата на значки които имат полезно въздействие.
Бихте ли дали малко по-подробна информация за тези генератори ?
И откъде може да се снабдим с такива?
Благодаря предварително за отделеното време и оказаното съдействие!

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 542
Относно: Встъпително
« Отговор #10 -: Януари 13, 2008, 19:12:34 pm »
Нямам намерение да започвам горещ спор. Но искам да вметна, че хората, които живеят извън България:

 1. Се чувстват граждани на планетата, а не на един къс земя от Нея. И аз мисля, че е крайно време да спрем да се ограничаваме с това, че принадлежим на един къс земя и само там трябва да си стоим. Не, ние сме част от цялата Земя и без значение къде живеем, ние си оставаме преди всичко ЧОВЕЦИ. Пред вселената ти не си БЪЛГАРИН, ти си просто ЧОВЕК.
 2. Повечето са навън, за да получат по-добро образование.
 3. Ако работят, то работят, за да издържат семеайствата си В БЪЛГАРИЯ. Това изречение, че взимат семействата си със себе си в чужбина е доста не на място казано, защото отнема много години, за да можеш да си позволиш да изкараш цялото си семейство (съпруга и деца) от България.
 4. Мит е, че на българите в чужбина всичко им е по-хубаво и по-лесно. Точно обратното, всичко им е 2 пъти по-трудно, защото се спречкват с неща, за които не си и помисляш дори.
 5. Зъжалявам, че го казвам Рикардо, нищо лично, уважавам мнението ти, но не мисля, че познаваш до толкова добре живота на хората, които дори не си срещал, за да ги съдиш защо са в САЩ или някъде другаде. Можеби дълбоко в сърцата им има причина, за да извън България.
 6. Хубаво е че издържаш 15 семейства с твоя бизнес, пожелевам ти от сърце да се развие още повече и да имаш успехи, но повярвай ми някои хора, просто не могат да работят по "българския начин". Един елементарен пример за моите сблъсъци с български бизнесмени: "Звъни ми по телефона един ден клиент на когото съм направил уеб сайт преди 1 година и разярен ми вика по телефона (буквално): 'Абе, що сайта ми не го отварям бе! Нали ти платих що го няма?' Аз със силно сдържане му отговарям най-спокойно, че не си е платил хостинга по договор, не си е платил домейна и дори не ми е отговорил на емайлите, които съм му написал, за да си ги плати навреме да се избегне изключването им. Отговорът на клиента: 'Бе ти си голям изнудвач бе, кой плаща сяка година за сайт бе. Я си гледай работата.'" Разяреният бизнесмен след това ми затвори телефона, дори не можах да му обясня, че му е плитка паметта и че дори не си е прочел какво пише в договора му. Дано до днес поне е разбрал, че хостинг и домейн се плащат навсякъде по света веднъж годишно!!! Да, това е един малък пример от можеби 100, които просто ме отказаха да се занимавам с българи. Разбира се, не всички са такива, имал съм и много свестни хора, с които дори до ден днешен работя, но факт е, че те са 2ма!!! :D
 7. И това е последната ми точка, въпреки че мога да си изреждам още много. Българите, които са в чужбина не значи, че не правят нищо за страната си. Ето за пример Хнетбг. Нашият екип е разделен. Аз съм в Германия, Хор, Алиен, Еон и Блек са в България, Ред Гай е в Англия. Даам.



БЛАГОДАРЯ  НА  АДМИН   ЗА  ТОЗИ  ПОСТ !

- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен xnet_user

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 315
Относно: Встъпително
« Отговор #11 -: Януари 14, 2008, 01:43:52 am »
Ако работиш в България не означава непременно, че работиш за България.
За това моля, не се впускайте в излишни дебати за и против имигрантите.

За да се запазим като Болг-Ари трябва да открием загубените и забравени знания на древните ни предци, да ги осмислим и предадем на бъдните поколения. Кукловодите се страхуват от тези знания и не случайно мирогледа и ценностната ни система бяха тотално подменени. За да се спаси България са нужни будители. Това е и призивът според мен на Стамен, да се организираме и всички заедно (в и извън България) да събудим успалите. Осъзнаем ли се като болг-ари никой не може да ни спре!



 
 




Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Относно: Встъпително
« Отговор #12 -: Януари 14, 2008, 03:25:00 am »
...едни генераторчета на торсионни полета във формата на значки които имат полезно въздействие.
...
Колко време трае полезното действие, ако има такова?
Всеки си има торсионно генераторче. То е самата ни същност. Но се иска познание, воля, последователност и Отговорност за развитието и ползването му. Къде по-лесно е да си купиш генераторче, но другите неща трябва да си ги изградиш сам. Израстването и развитието са вътрешни, присъщи на Човека процеси, които с външни методи само се блокират в най-добрия случай. По-често се стига до деградация. Външните методи са патерици а всеки инвалид желае да се справя без тях. Така ли е?
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

topteglo

 • Гост
Относно: Встъпително
« Отговор #13 -: Януари 14, 2008, 13:43:16 pm »
Интересно че форума е направен специално за участието на Стамен Стаменов , а освен встапителното слово още не се е появил на линия- карай да върви :)

Та за генераторите: Наистина е хубаво човек сам да се "пребори" и да "овладее" енергиите които влизат и излизат от него.
Обаче като има разни помощни средства защо човек да не се възползва. Едни от тези генератори например бяха за неутрализиране на вредни излъчвания от компютъра. Все пак да контролираш енергиите от компютъра не е май много лесно.
В този дух да споделя как аз се опитвам да пренареждам нещата. Например за компютъра: когато съм пред него опитвам се винаги да пускам музика за която е доказано че излъчва положителна енергия. Ако го оставям включен и не го ползвам то гледам на екрана да отворя някоя картина която зарежда добре- например кристала който съм сложил като аватар или картина на Стоунхендж.
Кои музики са подходящи и кои картини- може да видите в филма "Великата тайна на водата" или като прочетете книгата на Масару Емото в която има много илюстрации.
ето линк за сваляне на книгата с ПДФ формат: http://bt.wrzru.com/details.php?id=6628
Филма може да свалите от :
филма:   http://kolibka.com/download.php?mid=5001
субтитри:  http://kolibka.com/download.php?sid=5001

В следващи постове ще давам още много примери които ползвам-само дето
май мястото не им е в този раздел на форума.

Та на въпроса ми- ако има някой информация за тези торсионни генератори нека да сподели информацията

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Относно: Встъпително
« Отговор #14 -: Януари 14, 2008, 14:43:48 pm »
Имам информация. И тя е кофти :) Не стават :) Даже вредят. Ако става въпрос за онези тип "значка".

Имам по-добро предложение - изпробвано, с доказано действие. Личен гарант.

http://www.trufax.org/takyon/welcome.html

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
56 Отговора
27004 Прегледи
Последна публикация Юни 07, 2010, 21:44:01 pm
от insomnia1304
23 Отговора
11283 Прегледи
Последна публикация Април 24, 2008, 02:54:07 am
от asdfghjkl
0 Отговора
4542 Прегледи
Последна публикация Април 20, 2008, 22:26:23 pm
от Крайчо
37 Отговора
25143 Прегледи
Последна публикация Март 07, 2010, 23:04:37 pm
от viper21
7 Отговора
8098 Прегледи
Последна публикация Ноември 03, 2007, 01:57:04 am
от Joro Velev

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27