buden ( хубав ник btw

), не става въпрос за това, че участниците в езотерика са малко, става въпрос за това, че както и ти каза конспирации и езотерика са неразривно свързани.
Да, трудна е за възприемане, да не мислиш, че аз разбирам всичко и го възприемам? Не, НО разликата между нас знаеш ли каква е? Аз не се опитвам по никакъв начин да будя масите, да създавам движения, медии и организации, А се опитвам да събудя Себе си и да науча за Себе си. Не ме интересува кой какво Его има тук и как то се проявява, интересува ме как Моето Его реагира при тези проявления.
Казвала съм го много пъти – промяна в съзнанието, макар че някои потребители тук веднага реагираха и казаха, че това са клишета.
Да, клишета са И аз ще продължавам да ги повтарям отново и отново, докато не разбера/видя/почувствам, че хората са започнали да ги разбират тези клишета, и докато не видя поне един замислил се и започнал да учи, НО да учи пак за Себе си. Когато повече хора се променят ще се промени и това, което ни заобикаля ( клише

).
Създаването/обединяването с нови сайтове няма да промени нищо ако хората не искат сами да се променят. Колкото и сайта да обединиш и създадеш просто няма да стане, разбираш ли?
Казвам абсурдно, защото точно тези управляващи крият това знание и имат за цел хората никога да не достигнат до него, да са вечно заровени в теми/проблеми за работата, парите, секса, забавленията, насъшния, и пак отначало и пак и пак. Влизаме в един цикъл, от който трудно се излиза ако не променим Себе си/мисленето/съзнанието ( клише

).
Казвайки, че не е важно да имаш знание, а да го използваш, имах точно това предвид, знание, което си разбрал и след това приложил напрактика в живота си, в твоите си преживявания.
Не би навредило споделянето, разбира се, никога не съм го казвала, разбрал си ме погрешно тук. Напротив, аз пиша за много неща, за които съм абсолютно наясно, с надеждата, че някой друг ще ги прочете и ще се замисли. Някой, който още се колебае дали му е нужно това знание и дали да поеме по този път.
Всичко това хнет го е давал и дава на много хора и този, който наистина търси и иска да привлече промяната ще намери хнет дори да не е обединен с други сайтове.