Вярвам, че всеки един човек има свръхспособности, само че не всеки е развил своите. А някои изобщо не се и замислят, че могат да притежават такива. Passiflora, имам един въпрос към теб. Прочетох нещата, които умееш и искам (ако не е нахално и нямаш против) да споделиш с нас останалите как си развила тези способности. За хората, които все още не са достигнали това ниво на развитие, или се опитват, ще им бъде много полезно и интересно да научат. Ще можеш ли да ни насочиш 
При мен ключовото беше, че тръгнах да търся... Но не се стремях към такива способности, а исках да разбера (колкото и странно да прозвучи на някого) какво представлява Бог. И тогава бях доста крайна в стремежите си, когато си поставех цел, всичко друго губеше значение, нито ядях, нито спях, дори и вода не можех да пия, докато не постигна целта си.
А който търси винаги намира! Наистина е така!
И постигнах целта си. Тогава започнаха да ми се отключва (и аз не знам кое беше първо) телепатията, синхронността с Вселената, непознати хора на улицата ме заговаряха, започнах да откривам и други хора като мен, на които им се случваха езотерични преживявания и си ги споделяхме... Беше изключително интересно... Открихме тема в един друг форум и там си споделяхме и коментирахме.
И тези хора ме насочиха как да различавам "знаците на съдбата", аз ги бях усетила, но бях в огромен шок

- чудех се какво ми се случва и защо ми се случва...

(Сега ми е смешно, но тогава въобще не беше!) Препоръчаха ми Селестинското пророчество за тази цел, след като я прочетох се успокоих...
И като си следвах знаците постигах доста неща. Животът ми стана интересен, изпълнен с приключения, еуфория, духовен и емоционален летеж...
Като във всяка друга сфера, човек иска да се развива, тогава разбрах за Рейки... Започнах да се занимавам и с тази енергия, но тя е много чиста и силна. И ако човек има неща в живота си, които не са му изчистени, които предизвикват някаква неудовлетвореност, тогава изпитва огромно желание да разреши тези проблеми (а при мен бяха доста). Както споделих, че бях изключително крайна в стремежите си пак постъпих по този начин, но с Рейки човек трябва да е изключително внимателен и не е за импулсивни хора.
Съответно си навлякох огромни неприятности, включително и здравословни проблеми, толкоз бях зле, че имаше моменти когато не можех от едната стая да отида до другата, в последствие разбрах, че това заболяване се нарича „хронична умора”... Но „Всяко зло за добро!”
Започнах отново да търся начин да възстановя здравето си и открих нутрициологията, нови невероятни приятели и познати и сега колкото и да се опитвам да се откажа, все се случва нещо (някой мой близък се разболее) и пак се връщам към нутрициологията. Приятелите ми, които се занимавт с това, ме съветват най-после да приема, че това е призванието ми.
Това е в основни линии, постарах се да е кратко, за да не ви отекчавам, макар че има мнжество подробност и интересни случки и събития. Общо взето това, че бях непокорна и крайна и най-вече, че бях толкоз упорита в стремежите си постигнах това. Девизът ми беше, че по черва може да се влача, но ще стане това, което съм решила.
При мен това е формулата, при други вероятно е друга.
Но отключването на способностите води след себе си доста последици, представи си да знаеш какво си мисли другия, представи си да чувстваш болката на някой човек (много е болезнено), представи си да обираш страховете на някого (и това ми се случи), да преживяваш болките от предходните си животи – своята смърт или смъртта на най-любимия ти човек... Шокът е огромен, но пък се получават много отговори за характера на човек и настоящата съдба.
Трябва огромен самоконтрол, защото когато човек с такива способносто се ядоса, може да разболее човекът на когото се е ядосал.
И както Константин каза, когато не се практикува, тези способности закърняват, сега съм в такъв процес на закърняване на способностите. Но пък нещо тези дни пак ме жегва да се занимавам, та нищо не се знае.
Ако искаш да намериш – търси, но търси нещо повече, някакъв идел, а не „отключване на способности” – това е по-трудният и дълъг път.
Способности се отключват първо с Надежда, после с Вяра, но се задържат само с Любов и Мъдрост!
(Колкото и клиширано да ви звучи – така е!)
Прочети „Селестинското пророчество” (има го в spiralata.net) постави си цел и в този момент се постарай да нямаш очаквания и чувства (за да стане интуицията ти максимално чиста) и се опитай да следваш знаците. Може да срещнеш човек, който да не ти е приятен или да изглежда доста зле, но не подхождай към него с предобеждения, отърси се от всички изкуствено втълпени предразсъдаци...
Книги, които на мен са ми помогнали: „Селестинското пророчество” за знаците, а книгите за Слава Севрюкова са за надежда, вяра, любов и мъдрост. Тези книги са били ключови в развитието ми и още с четенето им, започва промяната към по-високите вибрации на съзнанието.
Ако мога с нещо да съм полезна - пиши!
Успех!