Приятели,мисля че темата и най-вече идеята беше дали някой от вас има подобни дарби.Клипове и неща можем да изнамерим много в нета и всеки от нас е гледал.
Преди около месец може би не случайно по дискавъри попаднах на едно ново предаване Свръхестествено.Един мъж с явно доста добри умения на илюзионист,а може би и повече от това накрая на филма или серията стигна до монах в Тибет който владее левитацията и му я демонстрира.Но преди това направи нещо,което за мен е повече от фокус.На тавана имаше отвор и се виждаше луната как свети.Пред очите на монаха за миг си сложи ръката и след като я отмести нямаше никаква светлина.А другият интересен трик с който беше нужно да впечатли друг човек,който да го доведе до този монах,но през нощта сънувал видение и го напусна и си тръгна,оставяйки го сам да продължи търсенето,че на стената една картина нарисувана от този човек,имаше цяла луна.Той пак постави за миг ръката си и след като я отмести имаше полумесец.Интересна телекинеза показа и в трикове с карти,впечатляващо беше всичко и се виждашеа,при това на улицата и заобиколен от зяпачи.
Очаквах на другата седмица да има от същата поредица,но уви.Така и не се появи поредицата и до ден днешен.
Относно всеки един от вас,мога да ви уверя,че с малко тренировка и опити можете да се научите да лекувате с ръце.От вътре ми идваше да правя неща с ръцете на някой болен,като разбира се имах и намерение и желание да помогна на човека.Все пак минах 4днвена терапия с Доманчич метод/който иска да пусне в youtube Зденко Доманчич и да разбере за какво става въпрос/върху мен,но не съм посещавал семинари да се уча.Просто правех това което ми дойде и няма нищо общо с това което виждате на клиповете.На една болна от рак си поставих ръцете на корема и,а беше зле и имаше болки.Усети загряване и на сутринта ми се обади,че е спала много по-добре откакто е с този проблем.Аз бях убеден в това,че ще ми се обади и резултата не закъсня.
Най-интересното е,че след Нова година помогнах на една жена,която беше доста се сринала и имаше някакви енергийни нарушения в тялото си,а наскоро бе взела и рейки.В едно кафене седнахме и започнах по моя си метод и то буквално да си играя и се забавлявам.А преди това навръх Нова година тя видя какво умея и правя,дори ми се чудеше по какъв начин и с каква техника лекувам.След това се черпехме и тя ми казваше какво става и се бъзикаше,какво и правя?:)На другата сутрин ми изпрати смс,че вече е ок и е тя както била преди.Предприе мерки и започнаха да и затварят каналите,защото беше убедена,че някой и вреди и пречи.
А най-интересното за мен беше,че преди около месец попадна и една книга от която всъщност разбрах,как лекувам аз.На приятелката ми редовно си и правя терапии,но я научих и тя на мен да ми прави когато се налага.Ето и някой друг клип за техниката,а книгата се казва Възстановяване на връзката-д-р Ерик Пърл:
Можете да се пробвате и вие.Важно е намерението,да не мислите дали правите нещо и дали ще има някакви резултати.Просто се забавлявайте,като децата и ако прочетете книгата ще разберет повече неща като насока,но не е казано,че е нужно да спазвате точно всичко както го пише.Вслушвайте се в интуицията си.
Някой ако е гледал филма или е чел Селестинското пророчество,ще се убеди,че явно нещата вече започват да се случват.