bofara, разбира се, че е от личен опит, иначе какъв е смисълът да пиша!
Доста от книгите, които заливат пазара не са достатъчно всеобхватни (то няма как да са), но и са предимно субективни... Ако желаеш да ти препоръчам някоя, ами... ще се въздържа за в момента, защото мога да ти дам само насока, коя за какво би ти помогнала евентоално.
За заиграването с висшите енергии - не е шега работа и не го препоръчвам на никого. Човек може да си докара нещо като инсулт (заявявам го съвсем отговорно) и последствията не са много приятни - загуба на памет, концентрация, работоспособност... Възстановяването трае с години и пак се получава благодарение на упорита работа и напътствия от висшите енергийни слоеве. За това не си играйте! А първо яка подготовка и пак много внимателно!
Относно напътствието: не мога да кажа точно от къде е, но е нещо като телепатия... Сякаш някой ти казва, ако искаш да постигнеш еди какво си - иди там или направи това... Странно е усещането, но до сега не съм била подвеждана и си е мой изборът дали да се вслушам или не. Обяснявам си, че на моменти са духовните ми учители, на моменти е Висшият ми Аз.
Когато съм в това състояние (по-високо вибрационно ниво) и ме вълнува някой въпрос - по един или друг начин ми се дава и отговора, но само на въпроси, които мен ме интересуват, а не някой друг. Опитвала съм се да изкопча отговор, за да отговоря на въпросите на друг човек - не става!
Може ли да ми обясниш за "принизяването", не съм запозната!