Elemat, изисква се силно желание и много постоянство! Характерното тук е, че може да си отключиш някои способности, но без постоянство пак се притъпяват!
При мен най-силно ми помогна Рейки, но това дойде след всекидневна двугодишна работа и както стана ясно пак не бях готова (аз си го знаех, но карай няма да изпадам в подробности).
И с риск пак да попадна под присмехулните истории на някои хора - за това и избягвам особено да пиша в X-net, или ако пиша е с недомлъвки, в другите форуми където участвам въобще не е така... Ще ти споделя:
Видях си някои от предходните прераждания;
Телепатия;
Поглед в Акашовите записи;
Когато давах Рейки за едно изчезнало дете разбрах, че вече е мъртво, но как да кажеш такова нещо на когото и да било;
Видях две събития в момента на случването им, а аз бях на стотици километри от мястото на случващото се...
Сбъдна ми се сън, който сънувах преди 10 години...
Позволи ми се да надникна в неща, за които дори и не съм мечтала...
Но в един момент осъзнах колко мощна енергия е Рейки и аз не съм готова за нея... Последваха някои здравословни проблеми и си наложих да стопирам развитието си.
Но от няколко месеца отново съм в прогрес, след като изразих силно желание, че желая да живея и най-важното да живея качествено и в перфектно здраве!
Веднага ми се предложи алтернатива и за 6 месеца здравословното ми и енергийното ми състояние е като преди 10 години!
Благодарна съм за всичко, дори и за онова енергийно изтрещяване, защото благодарение на него разбрах болните, начумерените, безволевите, осъзнах много неща за себе си и околните.
Не знам дали съм по-добра или по-лоша (това да си ме етикетират по-запознатите безгрешни съдници на тази земя)!
Не знам дали съм по-напред в развитието си или по-назад, но знам, че съм по-щастлива от преди!
Извинявам се за изповедта, но по друг начин не знам как да я представя тази информация.
И още нещо: Ако целта ти е да постигнеш тези "свръхспособности" - не се хаби, ще получиш изключително мижави резултати.
Ако тръгнеш да търсиш можеш да ги получиш на секундата, достатъчно е да
осъзнаеш (не само да знаеш - щото много знаят, но до там) някои основни неща, които общо взето ги пише във всяка духовна литература...
Ще кажеш: кои са? И на мен знаеш ли колко пъти са ми ги казвали и съм ги чела, но важното е да ги осъзнаеш!
Довери се на интуицията, т.е. чете ти се тази книга-чети, друга ти я препоръчват, но нямаш желание-значи не е за теб, срещаш някой познат, веднага си помисли какво те е интересувало преди да го срещнеш и завърти някак си разговорът на там... "Случайно" виждаш обява за някакъв семинар - иди! Мислиш си за определен проблем и се сещаш за някой познат - обади му се, ако можеш...
Много е важно стремежът и чистото желание!!! Количеството енергия, която влагаш за постигане на целта, колкото е по-голяма, толкоз по-добри резултати!
Ако искаш доказателство за всичко, което ти писах, имам едно някъде из нета, но пак дали ще го проумееш или въобще ще го прочетеш, зависи от степента ти на подготовка за приемане на информацията! Ако пожелаеш, ще ти го пратя на ЛС, макар че там е документирано само върхът на айсберга... Останалото мога само бегло да ти го преразкажа!
Написах тази публикация само защото ТИ изрази желание, иначе нямаше да съществува
и много е вероятно по-късно да изтрия някои неща!