Автор Тема: Свръхчовекът.Способности и изключителни дарби  (Прочетена 43919 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Passiflora

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 215
Терес  :i_am_so_happy: 
Пуснах тези двата линка, за да ви докажа, че когато човек иска намира начин, когато не иска, намира оправдания. Това е и заглавието в първия линк "Без Оправдания".

Антей, бойните изкуства са солидна основа. Всъщност при мен те бяха основополагащото. Tренирала съм няколко години, но сенсеят ни наблягаше и на медитация, а като станеше дума за тренировки беше голям звяр, караше ни да работим всеки ден над предела на физическите си възможности. Това което направи с нас: научи ни на воля! Тогава открих колко са безгранични способностите на човек   ;)  Пожелавам ти успех, вярвам, че те чакат незабравими моменти!

Princess_Deja, хубаво е да има критика, но градивна...  ;)   Всеки си има стил на писане, ще се опитам да приема твоя.  :)
Никога не съм се стремяла към тези способности. Всичко става от самосебе си, дори някога съм се питала защо ми се случва всичко това, болката понякога е неописуема!

Да четеш мислите на хората... Някога питала ли си ги, дали точно това си мислят, което ти си "прочела"
Да, това са си мислели. Не се гордея с това, което ще напиша, но усещах, че дори мога да ги манипулирам и веднъж го направих с цел да намаля болката на една приятелка...
Мога да ти обясня и точния начин как да улавяш чувствата и мислите на хората: заставам срещу събеседника си, осавям го да говори и се абстрахирам от всякакви емоции, чувства, мисли (това го постигам благодарение на медитацията) и тогава поглеждам от неговата гледна точка, сякаш аз съм той...  Това се получава само когато искам да помогна на човека (поне при мен е така). Със сигурност не го обясних много читаво, но става от самосебе си. Вече не го практикувам това, просто казвам каквото мисля по конкретния проблем и това е. Всеки сам си определя живота!

Един път с мен се свърза едно момиче, което имаше определен проблем, обясних й как да го преодолее, но на следващия ден аз на три пъти изпитах този същия проблем при условия, че никога не съм го изпитвала в живота си. Викам си „К’во ми става това не е характерно за мен!”, тогава осъзнах, че това момиче си мисли за мен в тези ситуации. Попитах я вечерта дали й се е случило едикакво си, а тя каза „Да, но винаги се сещах за теб и това, което ми каза.” Сега тази жена живее вече пълноценно, надмогна проблемът си.
На принципа съм помагай и пускай, т.е. даваш помощ и не чакаш дори благодарност, така и направих. След няколко разговора й обясних, че тя не е по-слаба от мен и ще се справи и сама. Свърза се още с една моя приятелка, но и тя е на този принцип: помагай и оставяй хората да се справят (а не да ходим да ги „спасяваме”). Тя повярва в себе си и нямаше повече необходимост от напътствия.
Друг случай: видях един мъж, стоеше в една стая, а аз бях духовно зад дясното му рамо и „чувах” мислите му и усещах чувствата му. След няколко месеца се запознах с него и му обясних какво точно съм видяла, а той ми отговори „Не мога да повярвам, че толкоз точно си уловила нещата!”
Виждала съм и цели ситуации, но когато описах едната сцена (направо все едно, че гледах филм) на човекът когото видях в тези ситуации, той изтръпна и ме попита "Никой не го знае това, ти откъде го знаеш?" Като разбрах за какво става дума и какво точно е правил в този момент, който му описах, разбрах, че мога да си навлека огромни неприятности. Спестих му другите неща, които видях, той си ги знаеше. Но пък получих предупреждение, че ако продължавам така ще ми се случи доста болезнена случкаааа.
За това и вече внимавам какво казвам на хората, дори и напоследък се занимавам само с хора, които вярват в тези способности, но пък на тях няма какво да им казвам, те сами си го откриват.
« Последна редакция: Юни 18, 2012, 11:44:24 am от Passiflora »

Неактивен Passiflora

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 215
И още нещо към теб Princess_Deja, можеш да се опитваш да научиш другите хора на нещо и дори да имаш добри намерения, не зачитайки техния начин на разсъждения и мисъл, няма нищо хубаво да постигнеш. Насилственото налагане на идеали е робство. Ти самата пишеш за Свободна воля...
Всеки си избира и пътя и живота, това което е добре за теб, може за друг да е зле. Има всякакви хора с различни идеали и ценности и присмивайки им се всъщност какво доказваш, замисляла ли си се?
Всеки човек е индивидуална Вселена!
Няма „качествени и некачествени зрънца”, това са етикети, но пък имаш право да ги лепиш, както имаш право да си избираш и стила на писане, и дали да нараняваш някого или не. Твоя воля!

И хора, ако някой ви каже, че не можете нещо, помнете, че това заключение го е направил на база на своите знания и умения, а не на вашите!
Можете!
  :-*

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 527
bofara, споделят...  ;) ..

И какво споделят? Кой го споделя? Мерси предварително.

p.s. Пасифлора, какво виждаш 'зад' снимката? Какво е скрито, можеш ли да проникнеш, да усетиш?  :)

« Последна редакция: Юни 18, 2012, 13:56:22 pm от bofara »
6285174923344176257

Неактивен Princess_Deja

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 600
Когато напиша "дано не го приемеш като критика" имам предвид, че би било добре "да НЕ се приема като критика". Че предпочитам "да НЕ се приема като критика"... ноооооо явно надеждите ми остават напразни и мнението ми е прието като критика  :( :o става ми тъжно.
Това е първото неразбиране (1н) от мнението ми.

2н. Това, че "четеш" подушваш" или просто улавяш мислите на хората, НЕ Е телепатия.
Нямам нужда от уверението ти, че мислите им са били точно такива или че си можела да ... "манипулираш" с това- хъм! Би ли пояснила как става това?

Относно ... обърканото описание за някакво подобие на ясновидство се случва, всъщност на доста хора. Някои го приемат за сън, други за ОИТ, има различни интерпретации, на това да видиш или да си видял нещо на което не си присъствал реално.
Това отново не избистря някаква специалност, която може да е полезна за другите и повечето.

Прави ми впечатление, че много споменаваш 'Болката" и това, че трябва да си подготвен/а. В същото време както си откровеничила за "търсенето какво представлява Бог", в следващия момент обясняваш, че не си "го/ги" търсила, а ти се е случило.

С всички тези твои ... пообъркани обяснения, аз единствено разбирам, че си от повечето желаещи да постигнат някакви "висоти", с това което си имат, защото си го и ценят и харесват. Но това твое желание и стремеж, единствено може да ти помогне да срещнеш такъв човек някой ден, но не й да станеш като него... дори много убедително да го помолиш да ти е учител.

Лозунгите за моженето и бля бля ще пропусна да коментирам. Отдавна не ходя по манифестации и не са ми нужни.
« Последна редакция: Юни 19, 2012, 07:44:33 am от Mirotvorec »
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 323
И тая тема омазахте с дървена философия с лична насоченост.
п.п.Всъщност..кво ли разбирам аз..То..разтегливостта на мисълта, си изключителна дарба.Да. 8)

Неактивен bofara

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 527
Бях давал в темата за "Оргонити и други биоенергийни хармонизатори" класификацията на маговете. Тук попаднах на една, според мен, много полезна статия, в която всеки самостоятелно би могъл да определи проблемните си места: блокове, проблеми, изтичане на енергия... и да поработи върху тях. Защото наистина, в повечето хора ги има тези способности-сидхи, но докато не се изчистят каналите по тях няма да може да тече подходяща за обективното им и осъзнато възприемане, а ако възприемат 'някаква' информация въпреки неготовността на организма и съзнанието си, то има голяма вероятност от възникване на проблеми, включително до физически и психоемоционални такива.

6285174923344176257

Неактивен Passiflora

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 215
bofara  :good:  Благодаря!

p.s. Пасифлора, какво виждаш 'зад' снимката? Какво е скрито, можеш ли да проникнеш, да усетиш?  :)
Не, но бих се радвала да ми го обясниш, може и на лс.

Princess_Deja, всичко добро ти желая!  :)


Неактивен The Truth Is Out There

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 17
http://vbox7.com/play:a112820550#commentTop

Какво мислите за това? Истинско ли е или просто опит на телевизията да привлече зрители към аудиторията си?

Неактивен kalan

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 892
Това с бормашината ми изкара акъла. За малко да припадна.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 202
Това с бормашината ми изкара акъла. За малко да припадна.

Хе-хе-хе... Колко смешно! Фокуси за публика, а хората с истински възможности предпочитат да не ги снимат. Ней-гун и неговите 72 степени, там е истината. ;) Ци-гун е за публиката и широките маси.

Неактивен malebogia

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re: Свръхчовекът.Способности и изключителни дарби
« Отговор #85 -: Август 28, 2012, 01:15:17 am »
Имал съм няколко близки срещи с смъртта , палав съм по принцип и обичам екстремните неща та през тези близки срещи се убедих че използваме едва 10% от потенцияла си било то физически , психически, умствен..

Неактивен bg2

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 67
Re: Свръхчовекът.Способности и изключителни дарби
« Отговор #86 -: Януари 09, 2014, 05:32:41 am »
В едно от предаванията за свръхчовеците споменаха за ДНК ваксини. Явно учените са се заели с изучаването на такива хора. Кой знае, може да ускорят еволюцията.
<><><>

Неактивен Schicksal

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 97
 • "Летящата чиния" на тевтонския орден :) .
Re: Свръхчовекът.Способности и изключителни дарби
« Отговор #87 -: Януари 10, 2014, 18:43:34 pm »
В едно от предаванията за свръхчовеците споменаха за ДНК ваксини. Явно учените са се заели с изучаването на такива хора. Кой знае, може да ускорят еволюцията.

По-добре да не се месят, не му е дошло напълно времето.Ще получат твърде частичен ефект, освен това еволюцията сама ще го изиска, щом потрябва.
Можеш ли да накараш например един начинаещ пианист да изсвири Революционния етюд? Най-много да му объркаш всичко научено дотук и той пак ще го свири бавно и ще преплита пръсти.
Im Namen unserer gemeinsamen Taten!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27