Бих искал да попитам, защо занимавате хората с подобни теми? Въпросът ми е провокиран от следното:
1. "Програмата" за изтребването на българския народ от московския ционистки конгрес 1988 - от каде е тази информация? Всеки може да нагласи една такава програма според реалността и да каже че това е замисъл от преди 20 години?!?!? >

2. Изчетох всички постове и така и не ми стана ясно каква е причината така наречените - ционисти, да искат да унищожат България? Че сме древен народ - ок, но фантастични екшъни сме гледали и тази тема би могла да стане добър сценарий за подобен филм. Разни списъци с имена на хора, известни и по-малко известни, не дават никаква конкретна информация, просто списъци, за които се твърди, че са от достоверен източник.
3. Един от принципите в правото е - всеки е невинен до доказване на противното, иначе това си е просто клевета, по този начин се обсъждат подобни теми в селските кръчми. Ако подаваната от вас информация не е с цел манипулация, моля, обявете я официално и си понесете отговорността, ако това което твърдите е истина, хората ще ви подкрепят, бъдете сигурни! И всички пе.....ти, които искат да навредят на скъпата ни родина, ще понесат последствията от действията си. Съгласен съм, че корупцията е една от причините за настоящото положение в България, но не мога да приема безпочвени писания и измислици.
4. Ако някой смята, че може да промени нещо, нека го каже направо, в мое лице ще намерите съмишленик, който е готов да даде всичко от себеси за промяната! (иначе общо взето са само празни приказки, "кучето си лае, керванът си върви"...)
Ако целта на един форум е просто подаване на информация, би трябвало да бъде наречен "Информационен бюлетин", ако целта на един форум е обсъждане на конкретни теми, то тези теми нека да бъдат нещо реално, иначе би трябвало да се нарича "Преценете сами".
Ако това, което се случва в момента е следствие на план, от преди няколко хиляди години, браво на тези, които го изпълняват!!! Но си мисля, че всичко се дължи на егоизма, на всеки един от нас, на завистта, на простотията дори. Защо използват магарето за работа? Ами много ясно, че ако си магаре ще те впрегнат, всеки би се възползвал от добитъка.
Темата е интересна, но понеже съм офтопик, спирам. Ще си понеса последствиата от това, поне си казах мнението.