Автор Тема: Програма за изтребване на българския народ от московския ционистки к  (Прочетена 196001 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен jediguardian

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 571
  • Сериалът Heroes
Българите ще започнат да хапят, когато тях ги захапят здравата. Дотогава чакаме.
« Последна редакция: Септември 29, 2008, 00:29:37 am от jediguardian »

Неактивен Anarchy_1999

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 13
 • LIVE FAST-DIE NEVER
Тъжно, но факт... ::)

Неактивен Oneness

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 127
  Жалко, че толкова късно се включвам в темата и форума като цяло. Много добра тема, благодарности на H.! Изчетох всеки пост и толкова неща ми дойде да напиша, на всеки имам какво да отговоря, но ще стане огромен пост :P. Искрени адмирации към флaйДрагон (разбрах за ника от постовете, иначе го наричам Експертът :D), които взима според мен най-адекватно и изчерпателно участие в темата (нека други, като RedGuy, не се чувстват пренебрегнати :P, браво за чудесната и системна работа ;)). Много жалко за хората, които си затварят очите пред очевадните факти и още по-жалко, че отричат уникалната си националност. Отново доказателство колко добре работи планът. Никoй не отрича, че като цяло платът е всеобщ и всичко това важи за цял свят, но неоспорим факт е и не мога да разбера защо се отрича, че в бг се работи в ускорени темпове и най-усърдно. Губи се време в повтаряне на едно и също на хора, които така или иначе са отказали предварително да приемат действителността и въпреки изчерпателните отговори, които им се дават, не искат да ги осмислят и продължават да питат "защо". А не мога да разбера и странния мазохизъм на хора, които смятат писаното в темата за глупост и въпреки това влизат да го четат и да постват. Учудващи факти за човешката психика наблюдавам напоследък - хората отхвърлят неща без дори да ги осмислят и в същото време вярват на много други, без да са им адекватно доказани, казвам това с риск да се повторя, но ме изумява всеки ден. Просто всичко сочи натам, че планът работи с пълна сила и има небивали резултати. Това, че мислим за него и го обсъждаме, не значи че го храним, че създаваме агрегор, създаваме, но това не е опасно. Започваме го храним и опасността се засилва, когато вложим емоции в това и по-точно отрицателни, като омраза, желание за мъст, страх и неприязън към защитниците на противоположни тези. Това най-често се случва като се появят "неверници" и се хванем да ги убеждаваме в правотата си. Затова нека се стремим да изнасяме факти и всеки да решава за себе си на какво да вярва. Ако се появи някой и започне да напада, мисля че всички знаем, че е напълно безмислено и глупаво да се отвръща със същото. А също е излишно да се спори за събития които са се случили преди да се родим, защото може само да се гадае коя история е манипулирана и коя не. Според мен успех се постига само с много работа и събиране на информация и неизбежното логическо навързване на тази информация със неща от настоящето, за които можем да се осведомим от първа ръка. Трябва да се търсят максимален брой източници и всичко да се свежда по пътя на логиката до информация, до която имаме пряк достъп. Забравете официалната история!
For The Internets! :D

Неактивен Anarchy_1999

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 13
 • LIVE FAST-DIE NEVER
 Бих искала да спомена някои неща относно образованието. Имам дадени наблюдения и то редовни относно училищната обстановка. Ами на изготвилите Програмата мога само да кажа:"Мисията успешна! Поздравления за добрата работа, защото по-зле може да стане само ако обезумелите ученици прихванат и идеята за ПУШКА В КЛАС(не че вече и това не се е случвало)!" Дълго работя срещу училищното насие, но установих, че нищо не може да спре младите да вършат какви ли не глупости. В клас вече става какво ли не. Но децата НЕ СА ВИНОВНИ ЗА НИЩО. Това, че има групички от връзкари, групичка от метъли, групичка от пънкари, групичка от какви ли още не е доказателство за това че младите хора не могат да намерят единен път в образователната ни система, така че да се чувстват едноправни и задружни. Цялата морална и интелектуална деградация в българските училища е система от основни единици.
 1. Учебниците са писани "от професори за професори"-лична и строгопрофесионална кореспонденция, недостъпна за ученическите съзнания. Това демотивира учениците.
 2. Учителите са недоволни от заплащането си и демотивирани да вършат качествено работата си.
 3. Учениците пълнят главите си с какво ли не насилие, изобистващо от филми, игри и т.н.
 Има още мноогоо неща...
 Но щом са успели така умело да ударят бъдещето на страната, какво ли може да се очаква. Та от онези момчета, чието основно занимание да се убиждат на майка, се учаква да ръководят България в бъдеще, е, ако тя избщо има такова. След като вече са постигнали тези цели, останалите са много по-лесно изпълними.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Уаннес, това, което споменаваш за човешката психика не е продукт на нечии план. Просто психиката на хората е такава.

Анархи, не може и няма как да има единен път за младите, а наличието на разните му групички е следствие от търсенето и намирането на идентичност и ценности. По-добре ли ще  ед апрегърнат масовите ценности и всички да са еднакви розово-изрусени хулиганчета?

А насилието е нещо абсолютно нормално и всеки опит за изкореняването му гранични с перверзия. Това,което трябва да се направи, и което липсва много сериозно е обучението по управление и насочване на това насилие т.е. агресията трябва да е насочена не към краен деструктивизъм, а към по-полезни неща. Проблема е че трябва и пример, а трябва и разбиране,което идва от образованието и научаването ... което всъщност куца
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Уаннес, това, което споменаваш за човешката психика не е продукт на нечии план. Просто психиката на хората е такава.


Напротив, ето го плана,но Вие г-н Гил , не може да не сте го чел. Той действително ползва някои черти в характера на човека,но самия план ги усилва и преекспонира.


ПРОГНОЗАТА НА АЛЪН ФОСТЪР ДЪЛЕС (ПО НЕГОВИ ДУМИ ПИСАНИ ПРЕЗ 1945Г.; АВТОРЪТ Е БРАТ НА ДЖОН ДЪЛЕС)

Ще свърши войната. Всичко някак си ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим всичките сили, всичкото злато на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората. Човешкият мозък, съзнанието са приспособени към промяна. Посявайки там хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как? Ние ще намерим наши единомишленици, наши съюзници и помощници в самата русия. Епизод след епизод ще се разиграва грандиозна по своя мащаб трагедия към гибелта на най-непокорния народ на земята, окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание.
От литературата и изкуството ние например ще изтръгнем тяхната социална същност, ще отучим художниците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобретяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси. Литературата, театрите, киното ще изобретяват и прославят най-ниските човешки чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството – с една дума, каквато и да е безнравственост.
В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за безпринципността на чиновниците, рушветчийството; всичко което води до онова, което им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел. Честността и почтенността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелица на миналото.
Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието, национализмът и враждебността между народите, най-вече враждебността и омразата към руския народ – всичко това най-ловко и незабелязано ще култивираме и то ще разцъфне с кичести цветове.
Само малцина, малко хора ще се досещат или даже ще разберат какво става. Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. Ще изтръгнем духовните корени на болшевизма, ще опошляваме и унищожаваме основите на родната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и ще отстраняваме ленинския фанатизъм. Ние ще се занимаваме с хората още от детските и юношеските им години. Главният залог ще бъде върху младежта. Ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци и космополити безродници. Ето това ние ще направим. Това е началото на плана „EXODUS” I.

24.02.1945 г.

« Последна редакция: Октомври 10, 2008, 11:18:41 am от daskala »

Неактивен Oneness

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 127
 
Уаннес, това, което споменаваш за човешката психика не е продукт на нечии план. Просто психиката на хората е такава.


 Първо, това за човешката психика не го споменах като част от плана, а че работи в подкрепа на плана и е причина за отричането на плана. А думите ти само подкрепят казаното от мен. И кажи ми ти, от позицията на субект в случая, как би могъл да дадеш истинно твърдение относно това, на какво е продукт човешката психика?

П.П. Благодаря ти, даскале! Постнали сме по едно и също време.  :)

« Последна редакция: Октомври 10, 2008, 11:31:22 am от Oneness »
For The Internets! :D

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Даскале, ещата,които си постнал като часат от плана са в голяма степен напълно естествени процеис,които са извън възможностите за контрол от страна на човека.
Сексът винаги е присъствал мнго широко в психката и живота на хората, разликата е, че сега благодарение, на бунтарите срешу системата той е много по-освободен от редица предразсъдъци срещу него. И именно предразсъдъците водят до безнравственост. Останалото са резултат и от лошо образование- единственото,което реално зависи от някого. И дори този процес е на завършване. Още не повече от две-три поколения ще израстнат като пълни простаци.

Мога да дам истинно твърдение, въз основата на изследване на исторически процеси и събиране на непротиворечащи си данни от независими един от друг източници.
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Oneness

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 127
Даскале, ещата,които си постнал като часат от плана са в голяма степен напълно естествени процеис,които са извън възможностите за контрол от страна на човека.
Ето, че продължаваш да доказваш съществуването на плана. Точно така искат да ни представят случващото се създателите му - като естествени процеси, които са извън контрола на човека. И докато хората не осъзнаят, че ВСИЧКО може да бъде под контрол на човека, няма да има спасение за тях.
 
Мога да дам истинно твърдение, въз основата на изследване на исторически процеси и събиране на непротиворечащи си данни от независими един от друг източници.
Историята е най-фалшифицираният извор на информация, а че източниците са независими - дали?
For The Internets! :D

cdms

 • Гост
Намирисва ми на македонисти - историята лъжела и т.н. Ами който не вярва да ходи на врачка за 20 кинта ще му наговори, каквото иска да знае и готово.

Неактивен Oneness

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 127
  А на мен ми намирисва на празни приказки. Или може би това е смръднята на агентите? Едва ли ще оставят току така форума да си се развива спокойно. Добре, че не съм лесно обидчива, нищо няма да постигнеш като се опитваш да ми лепнеш някакъв етикет. Нито съм "македонист", нито имам нужда от съвета ти как да получа достоверна информация. Точно това се цели - раздор на етническа основа. Наречи ме "македонист", влез в няколко македонски форуми и ги наречи българи и ще си изпълниш задачата много добре.
For The Internets! :D

cdms

 • Гост
  А на мен ми намирисва на празни приказки. Или може би това е смръднята на агентите? Едва ли ще оставят току така форума да си се развива спокойно.
Ако съм агент ти тогава не си "македонист" , извънземно(нищо лично). Историята е такава, каквато е. Който търси под вола теле негов проблем.
« Последна редакция: Октомври 10, 2008, 23:09:36 pm от Geta »

Неактивен Oneness

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 127
Който търси, намира.  ;)
For The Internets! :D

cdms

 • Гост
Историята се позовава на факти и доказателства. Не на догадки и хипотези без покритие.

buden

 • Гост
Да но науката История се позовава на гледни точки.
Значи ако за Османската Империя е било в реда на нещата да ни завладяват то това не означава, че за нас е било така.

Точно като при една катастрофа с два автомобила, има три истини - двете на потърпевшите и самата истина, която е независима и е някъде там ;)

Историята обаче се пише винаги от някой от "шофьорите", а не от Съдникът.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27