През нощта на 14 септември (помня датата защото на другия ден започнах даскало - 12 клас) докато спях чух странни звуци в стаята наподобяващи на тежко дишане, напрово си беше грухтене (като 4-5 прасета). Бях обърнат към стената и видях само една ръка да ме покрива с нещо. Ръката беше с учудващо дълги пръсти и като я видях се вцепених от страх (такъв страх не бях изпитвал през живота си) по нататък не видях нищо друго, а само чувах някакви гласове. Тия гласове кънтяха в главата ми. Казваха ми да не се страхувам, също ми казаха че и тях ги е страх от мен. При тия думи се успокоих. В следващия момент се събудих и скочих крещейки, а в стаята нямаше нищо. Беше почти зазоряване. А в главата ми се въртеше само думата "телепатия".
Мислех си че това е странен сън, но след време това пак ми се случи. Беше пак много реално. Пак същите гласове но тоя път усетих че не мога да помръдна. Беше ужасно. Чувствах се безпомощен. Имах общо 4 подобни преживявания в рамките на 2 месеца. И сигурно нямаше да им предам такова голямо значение, ако не бях видял 2 светещи кълба. Една вечер се прибирах късно (беше около 1) и видях 2 сини кълба на метър-два от покрива на блока ми. Застанах и ги гледах сигурно около 5 минути, а те все така си стояха неподвижно над блока ми. Хвана ме шубето и се прибрах. Мъчех да си обясня рациолнално всичко (понеже се бях доста наплашил вече), но не успях. Истината беше, че всичко ми се е случвало наяве (колкото и да не я исках и възприемах)... а впрочем не използвам наркотици и тем подобни буклуци. По онова време даже доста усилено спортувах, то и сега ама само по фитнес залите.
Бях пуснал това като тема но незнайно защо администраторът я е заключил??? Какво мислите за преживяванията ми?
Гардиън, има голяма вероятност да си бил отвлечен от извънземни. Може и да не е това но всичко което каза е типичен случай на отвличане от "малките Сиви".
Първият признак е, че по време на отвличанията извънземните същества често предизвикват – чрез някаква технология – състояние на съзнателност подобно на това, което преживяваме, когато сънуваме, така че при събуждането си отвлечения е подлъган да вярва, че всичко това е било някакъв сън, дори и при съществуването на доказателства, че нещо наистина се е случило през нощта.
В случая ти би трябвало да провериш дали има странни натъртвания и белези по тялото ти, които не са съществували, когато си си легнал да спиш.
Другия признак, е че имаш гласове в главата си. Това също е често срещан признак при отвличаните.
Съветвам те да отидеш и да си пуснеш пълни изследвания в частна клиника и да си направиш рентгенови изследвания в областта на главата за чужди тела.
Имаш ли кръвотечение от носа? Вие ли ти се свят? Продължаваш ли да чуваш гласове?
Трети признак е, че ти СИ видял светещите кълба над дома ти. Предполага се че това са някакъв вид probe-та, които проверяват на място ситуацията. Със сигурност имат връзка с преживяванията ти.
Послушай съветите на Ред Гай. Когато това нещо стане пак. Дръж се неестествено, прави неща, които не се очакват от тебе. Почни да им заповядваш и дори и да даваш несвързани заповеди, така ще им объркаш плановете. Сивите както съм казвал и преди, поради кошерното им съзнание, нямат (почти) индивидуално мислене, и затова планът по отвличането дори и малко ако се отклони от предначертания курс, се паникьосват и с извинение "осират" работата. Така че няма да се страхуваш ни най-малко, защото те ще усетят това. Даваш го спокойно все едно вече ти дотегнало от такива изпълнения... почваш да ги командориш и да се държиш властничестки... Те почитат силата и властта.
Нормално е да се чувстваш безпомощен и да не можеш да си мръднеш тялото, защото те използват някаква технология или психично въздействие за да не можеш да шаваш. Няма страшно.
Така че направи нещата, които с Ред ти казахме и да видим какво ще стане. Също така опитай се ако си спомняш нещо от отвличането да запомниш възможно най-много детайли от мястото където са та отвели.
Отиди и на пост-регресивна хипноза за да си възвърнеш спомените от отвличането, но трябва да те предупредя, че това може да не е приятно изживяване.
Толкоз от мен.