Заговориха пак за Бог и религии в шестата раса ,което ме избива на смях . ;D
Не че нещо,ама в статята и за "Царството Божие" и чак ни карат да прочитаме " 60-та глава от Исайя. "
Хахаха,много ми е смешно всичко това около религите.
Вярно ,държави без религии нема .Аз винаги съм си мислех ,че шестата раса вече ще е станала по- интелектуална ,прогресираша и духовно обогатена,а то било друго .
Смешно ми е ,защото религията е нещо върху което са се градили империи ,дори и днес всичко е изградено върху религията .Добре за ония времена приемам ,но сега нещата пак ли са тъй???Шестата раса, данеби да стане като в филма: КНИГАТА НА ИЛАЙ или от тоя сорт??? И СЕ ПИТАМ :ХОРАТА НА КНИГИТЕ ЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ???
ЗА МЕН ,Шеста раса е бош лаф .Представете си хората от третия свят ,ако ви прочетат написаното,какво ли ще си кажат???
Шеста раса ще има когато всички хора без значение религия и националност вземат ,че пукнат (иначе казано шеста раса ще има когато цъфнат налъмите.)Пукнат ли ,ще дойдат извънземните и ще си сложат някои от тяхните раси ,които както знаете са високо развити .Развити са технологично и научно, а и някои дори духовно и нямат такава връзка към еврейските религии .Магията е религията и е много силна, аз лично съм се сблъсквал с нея и то не веднъж .
А ,за нас Хората какво може да се каже, найстина има умни, образовани и интелигентни,но са една малка част.Аз лично на такива се възхищавам .Малко се откроявам на места .
В шеста раса всички ли ще бъкат от ум, ми е въпроса???
ПС:Религите са държавнос т.с. най -висша форма на държавнос и смятам докато има религия винаги ще сме на тоя хал .
Както сами си казват: Царството Божие ,т.с Христовото.
Това са глупости от мен да го знаете .
Било то европейски цености, било то религиозни или съвремени там са корените на развитието и познание ,нима??? А пък шестата раса е бош лаф .
Христянското съзнание са глупости ,глупости които са расиски за мен .
Едни други се насъскват и се попадат в премеждия ,защото не съответстващо това на тяхните разбирания за Бог и норми .То си е религия с национален характер и религия на разделения ,защото това са глупости .
Место да мислят за природата ,за красотата ,за добротата ,за свободното съзнание ,те седнали да ми проповядват еврейски глупости .Е, зарад туй ги мразя еврейте и хората попадат в техните егрегори ,както ги наричате тук .

И с какво човек е свързан с земята???Шеста раса няма да има ,защото хората са изроди и няма капка човечност в тях ,защото прекалено са заети с тяхните религии за да помислят за шибания свят .Не всички ,но повечето са тъй .
Изливам си гнева и се уливам май ,но това е истината ,според лудия ми аз .Место да се научат и поучават един друг ,те се мразят ли мразят, това е сигорно зарад природата им, спор няма .
Света е сложен ,а човек до степен смеска между човек и рептил(животни) . :unknown:Има хора които найстина са извънземни ,защото можеби са луди или единствените нормални .

Смешно е човек да се определя като извънземен ,а можеби не е .Можеби умните са извънземни и са хора т.с ние самите които имаме извънземен ген ,а другите хора да са просто други извънземни.
Според мен ,най е логично земята да е майка на всичко и всеки ,а хората са вредителите ,плевелите, недораслите . Чудя се само, земята защо ни търпи и докога ще ни гледа и храни???Ще я изядем и унижтожим като на филм и ще се преселим ,хахаха .То да не стане като Аватар и извънземните да ни изгонят???Земята ще ни бъхти яко,така мисля аз .

Можеби шеста раса е отговора .А пък ъпдейт на наша раса също е актуален въпрос .Аз мисля ,че е осъществимо ,но шеста раса едва ли ,незнам .Ако има Бог и тои е разумен ,то тогава защо ние сме на тоя хал??
Сигорно, защото Бог си гледа сайр !!!
Ей ,природата на времето беше по-богата ,а днес??НАПРАВО си умирам от яд !!!Ще видите вие религии и Божии Царства,ако продължавате така .Но хайде щом искате , унищожете се и сакъм да вие !!!
Съжелявам за дългия пост и глупостите написани ,но има и истина в писаното .