Tina,
да си жива и здрава толкова години (еони) колкото си избереш!

От няколко дни не съм влизал във форума, а Вие сте намерили и документални свидетелства за изпитваните от много хора влияния.
Интересното при мен е, че усетих началото около 7:30 в четвъртък 12-ти, т.е. един ден преди отчитането на уредите. А може и да е регистрирано по-рано от тях но да не знаем.
Аз, както и много други не "виждам" или по-точно случва се но толкова рядко, че може и да се пренебрегне.
Да споделя моите усещания.
Свръхнискочестотната вибрация съм я усещал и друг път, но този път продължи по-дълго - от четвъртък 12-ти до днес. Може и да продължава но от няколко часа съм напълно буден, каквото и да означава това.

Усещам я когато релаксирам, без значение дали съм седнал, легнал или в движение (в движение не се получава винаги). В будно състояние я свързвам със затруднено пазене на равновесие, гадене или повишаване на вътретелесните енергийни потенциали (трептене). Благодарение на дългите години с Айкидо успявам да се контролирам, като резултат запазвам праволинейно движение и само зрителния образ се залюлява.На моменти честотата клони към опасните 2Hz. Импулсна е, имам предвид не само промяна в честотата а и в амлитудата, т.е. не е стандартна честотна вълна а ми напомня скаларна вълна. Това ме води към мисълта за психотронен генератор или HAARP. А това ми напомня, че идват и избори?!?
Но, това не единствената честота която усещам.
Има и една друга, тя е високочестотна и относително постоянна но пак ми напомня скаларните вълни. От нея не съм регистрирал негативизъм.

Има и други честоти, които ме съпътстват от малък. Приличат на морз и са различни във всяко ухо. Знам морза, радиотелеграфист съм бил. За съжаление до сега не съм успял да запиша нищо, колкото и да ми е странно. Скоростта ми на приемане и предаване не е рекордна за радиотелеграфията, достигнал съм 130-140 знака в минута. Обаче споменатия морз не е разделен на различими знаци, а групите са с непостоянна дължина, просто се лее непрекъснато.
Припомних си и няколко почти идентични случки от ученическите години (около 1985-89г.).
Както си вървиш, някой като че ли те подбутва зад тила. Главата ти се навежда(люшва) напред, ускоряваш за две-три крачки и всичко се нормализира след 2-3 секундно замайване. Тогава много ми напомни една случка с Монро, когато е бил изхвърлен извън тялото си от лъч с не биологичен произход - изкуствен.
За тези от нас, които не са сензитиви или свръх психо-енергийно чувствителни е по-лесно. Онези които са със отворени канали е трудничко. Преди да достигнат ниво, при което скоростта им за задействане на защитните състеми, спрямо мощни потоци, стане толкова висока, че да се заличи отстоянието въздействие-реакция (тайминга в бойните изкуства) изпитват психични и физически трудности. Бойните изкуства, в частност вихровите като Айкидо, Тай-Чи-Чуан и Па-Куа-Джан, помагат за усвояване на това умение. Може да има и други, но с тези съм до някъде запознат.

Другите като Уин-Чун, Син-И-Чуан, Цай-Ли-Фо, Схай-Джуцу и вариантите на Джуцу също могат да свършат много добра работа.
Защо се спирам толкова на Бойните Изкуства?
Защото те дават възможност на човек да се опознае и овладее като една Цялост. Да усвои изключително важното триединство Ум-Дух-Тяло (Психика-Енергетика-Физика). За мен, като човешки типаж, Бойните Изкуства ми бяха най-близки. Има и други Пътища за развитие, Йога, Монах, Отшелник, Маг ..... Но както в Бойните изкуства така и при тях има капани-отклонения, които често щракват и ни задържад понякога и цял живот.

Всеки избира Пътя си според вътрешните си усещания и го следва с различна последователност.
Интересното е, че в крайните етапи на развитие, различията в пътищата се размиват. Става трудно да се различи кой по какъв път е вървял. А и на кой ли му дреме по какъв Път си вървял, щом успешно си стигнал до Целта си? Сигурно само на пострадалите от вървежа ти спътници, ако има такива.
Приключвам за да не стане роман.