Автор Тема: Честотна вълна едва не ме отнесе  (Прочетена 34108 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Sikozu®

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 144
 • Resistance is futile. You will be assimilated.
  • Aur0ra
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #30 -: Октомври 17, 2006, 22:38:02 pm »
IYI and co. няма да си давам пълното мнение, но ако ви заболи главата това ще да е от негативната енергия с която ви бомбардирам като американски психопат Нюрнберг по време на WWII. Е как така на мене нищо ми няма да го е... Ако около мене няма шум на коли, GT или самолети аз не мога да заспя бе да го е... А пък от чистия въздух се задушавам, тва как го дишате бе да го е... Н мога да разбера ебавате ли се или найстина си вервате ? Ударила го честотна вълна... и главата... оффф... кво пиша.. загубена кауза. От тая тема и мене ме удари неква вълна, щото ми иде да се гръмна направо.
Тъп съм не ме слушайте.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #31 -: Октомври 17, 2006, 23:03:55 pm »
Тина, благодаря  :D  не ги знаех тези неща. Значи на 13(петък) е засечен взривът, а в неделята планетата сигурно е претърпяла някаква трансформация, защото магнитното и поле беше полудяло-много беше трудно да се пази равновесие. Е затова си вярвам на "сензорите", както казва Жоро.  ;)

Sikozu®, ми то и аз се чудя как все още има хора, дето не ги усещат тези работи, ама...ще ви мине бе, не се притеснявай, всеки с времето си.  ;D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Sikozu®

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 144
 • Resistance is futile. You will be assimilated.
  • Aur0ra
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #32 -: Октомври 17, 2006, 23:31:31 pm »
Аааа аз като малък съм имунизиран и затва не ме ловят патогенните влияния ;D
Тъп съм не ме слушайте.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #33 -: Октомври 18, 2006, 01:31:09 am »
Ти стой още 6 месеца в този форум, пък ще те питам после  :D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #34 -: Октомври 18, 2006, 03:02:45 am »
Tina,
да си жива и здрава толкова години (еони) колкото си избереш! :)
От няколко дни не съм влизал във форума, а Вие сте намерили и документални свидетелства за изпитваните от много хора влияния.
Интересното при мен е, че усетих началото около 7:30 в четвъртък 12-ти, т.е. един ден преди отчитането на уредите. А може и да е регистрирано по-рано от тях но да не знаем.
Аз, както и много други не "виждам" или по-точно случва се но толкова рядко, че може и да се пренебрегне.
Да споделя моите усещания.
Свръхнискочестотната вибрация съм я усещал и друг път, но този път продължи по-дълго - от четвъртък 12-ти до днес. Може и да продължава но от няколко часа съм напълно буден, каквото и да означава това. :) Усещам я когато релаксирам, без значение дали съм седнал, легнал или в движение (в движение не се получава винаги). В будно състояние я свързвам със затруднено пазене на равновесие, гадене или повишаване на вътретелесните енергийни потенциали (трептене). Благодарение на дългите години с Айкидо успявам да се контролирам, като резултат запазвам праволинейно движение и само зрителния образ се залюлява.На моменти честотата клони към опасните 2Hz. Импулсна е, имам предвид не само промяна в честотата а и в амлитудата, т.е. не е стандартна честотна вълна а ми напомня скаларна вълна. Това ме води към мисълта за психотронен генератор или HAARP. А това ми напомня, че идват и избори?!?
Но, това не единствената честота която усещам.
Има и една друга, тя е високочестотна и относително постоянна но пак ми напомня скаларните вълни. От нея не съм регистрирал негативизъм. :)
Има и други честоти, които ме съпътстват от малък. Приличат на морз и са различни във всяко ухо. Знам морза, радиотелеграфист съм бил. За съжаление до сега не съм успял да запиша нищо, колкото и да ми е странно. Скоростта ми на приемане и предаване не е рекордна за радиотелеграфията, достигнал съм 130-140 знака в минута. Обаче споменатия морз не е разделен на различими знаци, а групите са с непостоянна дължина, просто се лее непрекъснато.
Припомних си и няколко почти идентични случки от ученическите години (около 1985-89г.).
Както си вървиш, някой като че ли те подбутва зад тила. Главата ти се навежда(люшва) напред, ускоряваш за две-три крачки и всичко се нормализира след 2-3 секундно замайване. Тогава много ми напомни една случка с Монро, когато е бил изхвърлен извън тялото си от лъч с не биологичен произход - изкуствен.
За тези от нас, които не са сензитиви или свръх психо-енергийно чувствителни е по-лесно. Онези които са със отворени канали е трудничко. Преди да достигнат ниво, при което скоростта им за задействане на защитните състеми, спрямо мощни потоци, стане толкова висока, че да се заличи отстоянието въздействие-реакция (тайминга в бойните изкуства) изпитват психични и физически трудности. Бойните изкуства, в частност вихровите като Айкидо, Тай-Чи-Чуан и Па-Куа-Джан, помагат за усвояване на това умение. Може да има и други, но с тези съм до някъде запознат. ;) Другите като Уин-Чун, Син-И-Чуан, Цай-Ли-Фо, Схай-Джуцу и вариантите на Джуцу също могат да свършат много добра работа.
Защо се спирам толкова на Бойните Изкуства?
Защото те дават възможност на човек да се опознае и овладее като една Цялост. Да усвои изключително важното триединство Ум-Дух-Тяло (Психика-Енергетика-Физика). За мен, като човешки типаж, Бойните Изкуства ми бяха най-близки. Има и други Пътища за развитие, Йога, Монах, Отшелник, Маг ..... Но както в Бойните изкуства така и при тях има капани-отклонения, които често щракват и ни задържад понякога и цял живот. ;)
Всеки избира Пътя си според вътрешните си усещания и го следва с различна последователност.
Интересното е, че в крайните етапи на развитие, различията в пътищата се размиват. Става трудно да се различи кой по какъв път е вървял. А и на кой ли му дреме по какъв Път си вървял, щом успешно си стигнал до Целта си? Сигурно само на пострадалите от вървежа ти спътници, ако има такива.
Приключвам за да не стане роман. :)
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 696
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #35 -: Октомври 18, 2006, 15:59:05 pm »
Нека не забравяме наистина, че уредите са настроени за специфични вълни, които са ПОЗНАТИ на сегашната наука! Но космическия етър е съставен от елементи повечето от които не могат да се измерят за сега. Например същия сайт обяснява и за увеличаване на рентгеновото облъчване по времето на същия взрив.

Самия взрив обаче като всяка взривна вълна има фронт и опашка. Аз лично не бих тълкувала това изригване като 4, а като едно, но с няколко амплитуди и "опашката" - за 820 секунди. А какво точно ни е ударило? - Един Господ знае при нашите ограничени възможности за измерване. Едно е сигурно - че собствените ни тела (за които знаем само малко повече отколкото за Космоса) са най-добре оборудвани като сензори.

Предполагам, че медитацията и бойните изкуства наистина усилват неимоверно човешките възможности за възприятие, но мозъка е този инструмент, който "превежда" информацията. Затова не се учудвам, като виждам облекчението ви, че ИМА научно обяснение на това което чувстваме. Аз си правих малки проверки със общото ми състояние като замаяност, ниско кръвно или главоболие, проверявайки информацията за магнитните, ренгтеновите и гама-излъчвания, както и слънчевите изригвания и наистина има зависимост.

Но въпроса остава: Как да "преведем" сензорната информация на достъпен за мозъка език като има толкова неизвестни?     

Oberon

 • Гост
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #36 -: Октомври 18, 2006, 16:47:26 pm »
Бе дали ходят с излъчватели не знам....ама аз като се наспя яко, после 3 дена ми е супер:) Или имам вградена защита ( all-in-one ), или....
Хор, ти какви защити ползваш?

Оберон

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #37 -: Октомври 19, 2006, 15:01:41 pm »
Усещането или неусещането на подобни влияния се поставя в зависимост от личното ниво на развитие и от степента на изградена защита у хората. Онези, които не са на много високо ниво, са защитени природно - просто нямат регистри за онова, което се случва и го подминават безгрижно. Онези, които се издигнат повече, започват да стават по-чувствителни и за тях се поставя необходимостта да издигнат защитна стена между себе си и трещящия от вредни вибрации "цивилизован" свят. Много скоро urban-клоаките, в които живеем, ще започнат да стават абсолютно нетърпими за каквото и да било духовно присъствие и ние (част от нас) ще бъдем принудени да бягаме в горите, към Балкана и в пустините.
Още от сега ви съветвам да се учите да цепите дърва и да припалвате огън, да изучавате различните гъби и билки, да ставате чувствителни към сигналите на природата и към животните, които щъкат из нея. Едно от най-опасните неща, които могат да ни се случат, е един глобален катаклизъм да ни заклещи парализирани в зависимостите ни към градските удобства и неспособни да виреем направо, наголо върху майката Земя. Това е един от важните капани, които тъмните старателно изграждат около средното население и се готвят да заключат в решителния момент. Пазете се!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #38 -: Октомври 19, 2006, 15:09:57 pm »
Цитат
да ставате чувствителни към сигналите на природата и към животните, които щъкат из нея.
Гледайте "Повелителят на зверовете" по AXN, много готин е на тази тема.  :D
Не мисли като човек!-Крион

Oberon

 • Гост
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #39 -: Октомври 19, 2006, 16:34:46 pm »
Fly, странно звучи, но някой от нас са доста подготвени за това което предстои:) Можем да цепим дърва, познаваме основните билки, ориентираме се по Звездите, можем да палим огън и тн:)))
Много съветваш нещо напоследък, да не си станал даскал:))?

Оберон

IYI

 • Гост
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #40 -: Октомври 20, 2006, 18:53:58 pm »
Целта е  Света да ни последва, но не в гората, а тук и тук всичко трябва да се промени.

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 696
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #41 -: Октомври 20, 2006, 22:50:07 pm »
Целта е  Света да ни последва, но не в гората, а тук и тук всичко трябва да се промени.

Ох IYI - "света" е умрял в кожата си.....

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #42 -: Октомври 21, 2006, 00:23:49 am »
хехе, добре казано !

IYI, много си прав че тук и тук всичко трябва да се промени - просто си бил ударен от вълната, защото те е сварила в момент на уязвимост. Много често хората оставят защитите си в момент на емоционален или физически дисбаланс, и по странна случайност тъкмо тогава ги засипва шлаката от енергии, която се натрупва в определени зони. Време е да се научим да се справяме сами с тези състояния и вместо да се питаме едни други какво да правим, да потърсим в уединение и тишина своята лична Сила. Тя е изворът на светлина отвътре и  уникалната единосъщност, която в чистия си вид умее да трансмутира всички вредни влияния... :)
musica universalis

Дъвиан

 • Гост
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #43 -: Октомври 21, 2006, 09:33:15 am »
да потърсим в уединение и тишина своята лична Сила.

Прекрасно. Много красиво го каза. И много точно. Действително май всеки има такава Сила и живота ни поставя в такива условия и ситуации, когато ние да можем да я изпитаме, опитаме, заформим, оформим или да я калим.

IYI

 • Гост
Re: Честотна вълна едва не ме отнесе
« Отговор #44 -: Октомври 21, 2006, 19:11:39 pm »
Проблемът е.,  че ме завари в момент на баланс и това ме очуди.
« Последна редакция: Октомври 22, 2006, 17:00:08 pm от IYI »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27