paci, просто питам , защото ми е интересно да разбера и от други хора, как протича и при тях
процеса на осъзнато сънуване.
Интересува ме сценария ( кога е от Духа и кога има и друго вмешателство). Обсъждали сме тия въпроси в една моя стара тема за " джиновете" от кого се получават сънищата и няма се повтарям и дъвча на едно място.
Също как се създава сценария с картините на съня и виденията?
Тук говоря, когато са от духове, а не от холографски изображения дело на проекти на ЦРУ, бъркащи ти директно в мозъка и отричащи изцяло духа.
Защото е много важно да усетиш тия две разлики и да не се заблуждаваш
, Имала съм и от двата типа сънища..ОС и АП
от Духа и такива от " проектите им".
Всеки трябва сам да достигне до това и ги различава.
Също има много неща които никога няма да бъдат споменати от някой писач или преводач на тия книжки , касаещи как става предаването на истинското знание и ще продължават да разпространяват дезинформация при липса на вътрешно познание. (Тук нямам предвид ПР , а това което съм срещала до сега из интернет пространството, като една и съща предъвкана информация, която освен че натоварва съзнанието, се повтаря ..от бот на бот из мрежата.
Истинското знание се предава индивидуално, не по медии, не в училища, сайтове или форуми , но жертвата е много голяма и аз не желая да пиша за тия неща, но знам каква е цената и как става.
""""
И понеже в последно време само за това говорим( последните 3-4 г)...да си чистим сънищата и имам много своя информация натрупана за тях
съм си концентрирала изследванията и вниманието
върху " режисьорите" на сънищата ни. Защото ако разбереш в подробности всичко за съня ще знаеш и всичко за смъртта.
Аз примерно сънувам осъзнато, тоест напълно в съзнание и винаги усещам чуждото влияние на същества от тънките светове,
когато мозъкът ми се намира в определен резонас и честота на която и те екзестират и могат да бъдат засечени. Знам че това не им харесва, защото точно тогава могат да залагат програми дълбоко в подсъзнанието ти.В последните години когато сънувам си прекъсвам съня, когато усетя че нещо ми се вкарва като сън не по моята воля, а по тяхната. Това което обаче виждам (когато си прекъсна съня),започна да ми става все повече интересно.
Т.е. сценария изписан на стената или тавана. Става въпрос за картини и рисунки вкарани като на лента
под формата на пълнометражен филм. Всяка картина има много кодове, включително рисунки и непознати йероглифи...букви. Напоследък съществото което ми режисира съня не се крие, а ми позволява да го наблюдавам как рисува и създава кадър, след кадър. Точно, като във филм.
Тоест мога да си прекъсна съня, да погледна квадрата в който е заложен сценария на съня и да реша дали да продължа да сънувам осъзнато или да го прекъсна. Ако ми е интересен съня примерно ще го оставя да продължи да си рисува кадри , ако усетя обаче неща които не приемам със собственото си съзнание и то ми ги натрапва...му игнорирам сценария да върви по "холивудските кина" да им го предлага.
П.П. За сивите и ръкостискането не знам какво имаш точно предвид?!
Имах преди 2 г. преживяване с такива, ОС, беше в технология подобна на паяк и ми прожектира сън за починалата ми баба.Усетих чуждото присъствие и отворих очи, беше над мен и Спокойно наблюдаваше реакцията ми.След което си влезе в паяк кораба.
Тогава разбрах че имат връзка със смъртта и съхраняват информация като на лента за починалите ни близки.Но това не беше всъщност баба ми, а сивака .
Тоест изводът ми беше, че ако не можех да си прекъсна съня и видя, кой ми го праща щях да си помисля, че съм имала среща с починалата ми баба на другия ден.
( п.п. онзи ден когато писах първия си коментар интернета ми беше много слаб и прекъсна. После времето ми за редакция изтече и не успях да го редактирам. Така че ако Блек прецени да го изтрие)