Ох, таман ми се поиска (хмм това е турцизъм .. но както и да е) да се включа в някоя тема, пак 100 реда сополи и бърсане. Нищо, това от друга страна е добре, защото като има много мнения и интерес по някоя тема, някак не се чувствам задължен непременно да се изкажа. Някой и без това ще го направи вместо мен. А може би истинската причина е, че само мазохист би спорил и дискутирал едновременно с 10 човека, като със всеки има точки, с които е съгласен, и други с които не е ...
Май само Еон уцели същината, и то само с едно изречение. За съжаление малко го проумяват, защото не са свикнали да се вглеждат в себе си.
Петъре, не си прав, за това, че на който му е все тая ще трябва непременно да се хвърля от някъде и да мре. Ето, на мен ми е почти все тая за 2012та (не че вярвам, че ще стане нещо особено), но изобщо не ми се иска да се хвърлям от никъде, даже точно обратното. Живее ми се, и се старая да живея живота си с повече сили (и усилия) до колкото мога.
Та имай предвид - нещата, когато са на път да излязат от дуалността, могат да приемат и обратен знак. Вместо да ми се "мре" спешно, може да ми се "живее" много. А и в 2та случая да не ми пука, чак толкова. В единия случай, обаче, се вкопчваш за безверието и негативизма, а в другия точно обратното - вярата и позитивизма, но в чиста форма, без конкретен обект на фокус.
LORA_DANA, прекалено сериозно гледаш на нещата. Петър се шегува с това "стреляне на посоки". Имаше навремето един такъв лаф.
sidewinder ;DВече е изчистено и то от българи.Сега остава заедно да изчистим злото вътре в България или както каза някой да си почистим къщичката.И е добре всеки кой колкото може да помогне.Процеса е започнал.Така че дерзайте.Кърпата за почистване се казва истината,който иска да я хваща и да бърше лошите неща.Живи и здрави. 
П.П. Не забравяйте че само Българите за сега сме достигнали в развитието си да имаме енергийно регистрирани хора.Те са проверени от живота и работят основно с живата природа за да почистят негативната енергия излъчвана от хората.А тя е смъртоносна за много видове живот.Пример - червената книга за изчезващите видове. 
meander, отначало казваш, че злото вече е изчистено. После пък казваш, че процеса вече е започнал и е добре всеки да помогне. Може би първото, като пожелание, кой знае.
Не вярвам само в България да има енергийно осъзнати хора. Може би повече като количество и процент от други места, но не и единствени.
Дана, стига с тези големи букви. Вземаш се прекалено на сериозно. Не знам от какво качество и какъв източник са ти чанълите, но имам чувството, че си мислиш, че това, което говориш е непогрешимо и е вярно на 100%.
А това е абсурд, няма непогрешими хора.
А това за Хаити - станалото станало. Чак пък глобална промяна на ценностите не вярвам да носи.
А тези които сме се освободили от оковите сме зрители и ще видим кой кого ще издърпа.
Високо самомнение. Дано е за добро.