Автор Тема: Анкета и размисли: Катаклизми през 2012 г.?  (Прочетена 75771 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен vallex

• Четящ
  • *
  • Публикации: 35
  • Понякога седя и си мисля, понякога само си седя.
Re:Отг: Анкета и размисли:Катаклизми през 2012 г.
« Отговор #150 -: Юни 14, 2009, 22:28:02 pm »
прев е - стига съмнения!!!!
така или иначе, човечеството е на прага на своя космически Ренесанс.....

Не вярвам особено много във физическия материален катаклизъм до 2012(всъщност катаклизми винаги е имало, колко му е да ни удари една комета), но пък вярвам ТВЪРДО в ренесанса.

По мое мнение хората се пробуждат както никога до сега, колкото и да ни се струва обратното!
Това, че все повече ВИЖДАМЕ "тинята" навсякъде околко нас, може да не значи непременно, че сме стигнали дъното.
Това просто може да е факт на ПРОГЛЕЖДАНЕ.

Лично според мен - блатото винаги го е имало (дори в по-големи количества), но разликата м/у историческото минало и сега е, че вече го ЗНАЕМ.
За това някак не мога да приема, знаци, знамения и факти - колко низко сме потънали всички.

Знам, че се пробуждаме - този форум го доказва
« Последна редакция: Юни 14, 2009, 22:36:04 pm от vallex »
"Правописът ми е Колеблив. Добър правопис е, но се Колебае и буквите отиват на грешни места." - А.А.

Неактивен deadlikeme

• Четящ
  • *
  • Публикации: 9
Re:Анкета и размисли: Катаклизми през 2012 г.?
« Отговор #151 -: Юли 12, 2009, 09:03:10 am »
Нещо не мога да ви схвана логиката приятели. От една страна изповядвате идеята, че този свят е само илюзия и всичко е енергия, а от друга се притеснявате какво ще стане с илюзорното ви тяло и илюзорните ви приятели при голям катаклизъм ? Малко парадоксално звучи за мен.

Неактивен Iris

• Пишещ
  • Публикации: 922
« Отговор #152 -: Юли 12, 2009, 09:57:28 am »
Нещо не мога да ви схвана логиката приятели. От една страна изповядвате идеята, че този свят е само илюзия и всичко е енергия, а от друга се притеснявате какво ще стане с илюзорното ви тяло и илюзорните ви приятели при голям катаклизъм ? Малко парадоксално звучи за мен.
Прав си. И все пак едно е да знаеш че светът е илюзия (което всъщност означава просто че не е такъв какъвто го виждаш, а не че не съществува), а съвсем друго нещо е да се освободиш от тази илюзия и да престанеш да живееш с и да бъдеш зависим от нея. Колко хора искат да се разделят с „илюзорното“ си съществуване. Това са хиляди привързаности към материалния живот. Например да гледат някой хубав филм или футболен мач, да хапнат добре, да отидат на плаж и др. под. неща, които им носят временно щастие? Илюзорните неща винаги носят временно щастие и това кара човек да започне да ги желае и поради временния им ефект да бъде зависим от тях, защото всеки се стреми към щастието. От илюзорните неща, които носят нещастие пък, човек винаги се стреми да избяга, по този начин отново търсейки щастието, но тези илюзорни неща, непреодолени в съзнанието на човека, отново се връщат.

Неактивен deadlikeme

• Четящ
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #153 -: Юли 12, 2009, 10:25:01 am »
Ако просто осъзнаем, че ние сме тук по своя воля и всичко това е илюзия няма от какво да се страхуваме. Нито извънземни, нито от смъртта, нито от живота. Просто трябва да се наслаждаваме на живота във всичките му форми и да се опитаме да изпълним това за което сме попаднали в тази действителност. Приближаващия катаклизъм трябва да е празник на проглеждането, освобождаването от материалото. Поне аз така го виждам. Дали ще се случи или не нямам представа.

Чета този форум от известно време и ми заприлича на една голяма каша от научно полулярни филми. Някои хора пропагандират различни идеи които тотално си противоречат и има толкова много различна информация, че ме заболява главата докато се опитвам да отсея полезната информация. 

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #154 -: Септември 12, 2009, 02:44:48 am »
Чета този форум от известно време и ми заприлича на една голяма каша от научно полулярни филми. Някои хора пропагандират различни идеи които тотално си противоречат и има толкова много различна информация, че ме заболява главата докато се опитвам да отсея полезната информация. 

Ако просто осъзнаем, че ние сме тук по своя воля и всичко това е илюзия няма от какво да се страхуваме. Просто трябва да се наслаждаваме на живота във всичките му форми и да се опитаме да изпълним това за което сме попаднали в тази действителност.

:yes:  ;)  :yes:
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #155 -: Септември 13, 2009, 23:06:55 pm »
 Какъвото и процент хора да са подготвени и неподготвени// кавото и да дойде през 2012 няма да ни пита.....искаме ли не искаме ли вярваме ли или не и т.н като на 9/11. То просто ще се случи трябва да сме готови на всичко пък да става каквото ще. :mocking:

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #156 -: Септември 13, 2009, 23:33:14 pm »
Някой преди 9/11 предсказа ли какво ще се случи, ама на обществено достояние?

Не .... !!
Дойде изневиделица.

А някое друго мащабно предсказание за катаклизъм да се е сбъднало?

Защо си мислите тогава, че точно пък за 2012г ще се сбъдне?

Цитат
На научнопопулярни филми ли !?

По скро на научнофантастични ...
Тук там и с елементи на фентъзи и фолклор.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
« Отговор #157 -: Септември 14, 2009, 10:51:14 am »

Цитат
Земята реагира спрямо некомфортното за нея и мутирало население на планетата като се опитва да се отърве от онези, които не принадлежат мъм нея. Бедствията и природните катаклизми са два от начините да стане това. Разделените по полове хора са нещо лошо за нея, но далеч по лошо нещо са животинските духове в човешки тела.Да правителството наистина манипулира метереологичното време, но има и още по лоши генерирани от самата Земя събития.Земният дух е балансирана същност.Той чувства дисбаланса и реагира съответно.Планетарният дух освобождавайки се от хора, извънземни и животински инкарнации ще може отново да възстанови своята девствена чистота

Просто пречистване на Земята :yes:
2012 е само условна дата. Всичко ще става постепенно във времето.....

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #158 -: Септември 14, 2009, 12:45:47 pm »
2012 е само условна дата. Всичко ще става постепенно във времето.....

Склонен съм да вярвам в това. Ванга е казала, че до 2035 година злото над България ще се изчисти.

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #159 -: Септември 15, 2009, 10:34:39 am »
Значи да чакаме войната през 2013 както казва баба Ванга в своите пророчества.
Тя е от малкото реални пророрчици другите са  :diablo: аз лично я уважавам като такава. Вече започвам да си мисля .....че без трета световна няма да се разминем дори тя да е само повод за всички други беди които предстоят си е стртегия за пречистване... без геноцид не става. :bad:

Неактивен neven

• Пишещ
  • Публикации: 698
« Отговор #160 -: Септември 15, 2009, 11:39:13 am »
Значи да чакаме войната през 2013 както казва баба Ванга в своите пророчества.

Да си припомним поета, който преди 150 г. написа:

"И пак пророчества звучат,
че скоро в гроб ще тлеем.
Какво пък, знаем: няма ний
света са надживеем..."
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
« Отговор #161 -: Октомври 28, 2009, 15:20:54 pm »
Истината е, чме към края на 20007г. към Земята бе отправена силната енергия на Любовта на Бог към Земята и по- точно към ядротой, което бе необходимо за промяната на магнитната и географска оси, дори науката вече констатира тези промени, а вие самите не забелязвате ли новия изгрев и залез, не забелязвате ли промените във вашите възприятия, не забелязвате ли промяната изобщо в хората!?
АЗ ЗНАМ, ЧЕ ЗЕМЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ СВОЯ ХОД, ЖИВОТЪТ СЪЩО, НО БОГ МЕ НАУЧИ, ЧЕ АЗ СЪМ ОТГОВОРНА СЪС СВОИТЕ ДЕЛА И МИСЛИ НЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ, НО И ЗА ДЪРЖАВАТА СИ И ЗЕМЯТА, ЗАТОВА НЕ ГЛЕДАЙТЕ КОЙ КАКВО ПРАВИ, А ВИЖТЕ СЕБЕ СИ И ЗНАЙТЕ, ЧЕ АКО СТЕ ИЗПЪЛНЕНИ С ПРОШКА И ЛЮБОВ, КАКТО И СЕБЕПРОШКА И СЕБЕЛЮБОВ, ТО И КАТАКЛИЗМИТЕ ЩЕ БЪДАТ УСМИРЕНИ!
пОМНИТЕ ЛИ, ЧЕ БЕ ПРЕДСКАЗАНО КАТАСТРОФАЛНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В кЪРДЖАЛИ И хАСКОВО, НО НЕ СТАНА, А ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ ЗАЩОТО НА 1.11.08Г. В ЦЯЛА бЪЛГАРИЯ ХОРАТА СЕ МОЛЕХА ЗА бЪЛГАРИЯ И ЗА зЕМЯТА, СЪЩО И ПРЕЗ 12.08Г ШАМАНИТЕ В пЕРУ СЕ ПОМОЛИХА ДА СЕ СМЕКЧИ ЖЕСТОКОСТТА НА ПОЛИТИЦИТЕ, ЗАТОВА не забравяйте, че всяка МОЛИТВА ДОШЛА ОТ СЪРЦЕТО ЗАСИЛВА ЕНЕРГИЯТА НА ЗЕМЯТА И СМЕКЧАВА КАТАКЛИЗМИТЕ, ЗАЩОТО ЗЕМЯ И ЧОВЕК СА ЕНЕРГИЙНО ЕДНО И НЕДЕЛИМО!

Неактивен SiriusAngel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 170
  • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
« Отговор #162 -: Ноември 17, 2009, 15:46:10 pm »
 :hi:

Ако труабва да събера от всеки един най важните глаголни думи от всеки ваш одговор, Казвам ви направо ще си бъде промяна.
Но Никой не знае Как?

Аз ще ви дам съвет:
-Няма да има човешко същество което да може да предскаже Ка ще стане промяната.
-Ние сме способни само да гадаем, (както обикновенно)."Вината не е наша за това на какво ниво сме сега и преди""
- Ние не сме тук на тази земя да се претисняваме! - ние сме тук да се учим и да приемем "Божията Промяна" Ние труабва да подготвим почвата за това!
-Никога не мислете отрицателно!

- Хора които не знаят нищо за 2012, не ги мислете: Има кои да мисли за тях
- катаклизъм със сигурност няма да има!
-Полюсите няма да се сменят - Не сега!
- Новата епоха просто запопчва и новата раса ще започне да се ражда! Новото човечество!
- Страх не трябва да има в нес бе Хора!
Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

Неактивен Unlock_the_Light

• Четящ
  • *
  • Публикации: 162
  • Veritas Vos Liberabit!
« Отговор #163 -: Ноември 17, 2009, 15:59:54 pm »
:hi:

Ако труабва да събера от всеки един най важните глаголни думи от всеки ваш одговор, Казвам ви направо ще си бъде промяна.
Но Никой не знае Как?

Аз ще ви дам съвет:
-Няма да има човешко същество което да може да предскаже Ка ще стане промяната.

- катаклизъм със сигурност няма да има!
-Полюсите няма да се сменят - Не сега!

Няма да коментирам граматическите и пунктуационни грешки.
Но първото "тиренце" от съветите ти, които си посочила някак противоречи с останалите по-долу....

Как така хем никой не знае какво ще стане, хем ти "знаеш" какво няма да се случи?

На човек като му е непознато нещо и въображението му започва да работи, понякога и против него самия с налудничави теории и психози.Какво ще кажете да изчакаме и да видим.Живи и здрави след 2-3 години да си пишем пак тук и да коментираме какво се е случило или какво не се е.
"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен SiriusAngel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 170
  • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
« Отговор #164 -: Ноември 21, 2009, 14:58:23 pm »
Прав си!

Но ми направи впечетление че ти си невероятно критичен!Мисла че ти липсва дипломатичността? :(

Смятам че има начини с които можеш да попиташ, да намекнеш, а не направо да нападаш остро човека!
По голямата ти част от побликаци е винаги нападателна. Дано да съм сгрешила.
Винаги когато критикуваш аз лично изпитвам невероятно песимистична енергия към теб!
Извинявай но мисля че триябва да го знаеш!Не бих искала да влагам нищо лично в това!
Една от последната ти побликация направо ме разплака!
Има хора които са чувствителни.(kakto AZ)  :D
Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
4 Отговора
8623 Прегледи
Последна публикация Май 05, 2009, 12:14:00 pm
от cccpkgb
5 Отговора
9028 Прегледи
Последна публикация Август 10, 2009, 16:20:06 pm
от sidewinder
53 Отговора
36842 Прегледи