Това не са аргументи, а твърдения!
Три дребни въпроса!
1. Ако турците в парламента бяха, колкото се полага, тоест пропорционално на броя им в България (би се получила парламентарна групичка катона някое от СДС-тата), кой щеше да се съобразява с тях?
2. Не правиш ли разлика между нашите олигарси и чуждестранен гад, който иска буквално да те потурчи? Казано с по-прости думи, един шамар равен ли е на десет тояги? Вярно, и двете са бой, ама едно и също ли е?
3. Какво му е трудното да се схване, че един протестен вот се изразява от цивилизоване хора не негласуване, а с пускане на невалидна бюлетина, за да не натежават повече гласовете на фесовете?
Поне да продавахте негласуването си за нещо, мама му стара! Вижте се - хора без кауза. Хора, които позволяват циганите да решават какво ще става с тях.
Извинете , но това е абсолютна детинска реакция на отказ от поемане ня отговорност и отказ от съобразяване с реалностите и възможностите. "Мамо, искам кола от сто лева!". "Нямам сто лева за кола, ето ти кола за десет лева." "Ама аз искам от стоооо, уааааааа!". След което обиденото на света хлапе трясва в земята колата от десет лева, оставайки по тоя намчин БЕЗ НИКАКВА КОЛА и отива напусено да реве в ъгъла.
Демокрацията, мили деца, не е място, където се избира между доброто и злото, а място, където се избира по-малко лошото. В нея няма минимум и максимум, има оптимум. Светът не е детска приказка, където девицата непременно дочаква своя рицар в бляскави доспехи. В света съществуват, между черното и бялото 254 нюанса на сивото.
Пак казвам, яд ме е само за едно - че няма начин Доган да вземе да потурчи или изколи тия, дзето нямат нищо против това. Представителите на флората. Те са си го заслужили и заработили добросъвестно. Яд ме е, че и аз ще си потъна покрай тях, барабар с децата си. Независимо колко усилия полагам.