Зачетох се нагоре из постовете и ми светна една идея.
Дайте да направим нещо обратно на "Тайната".
1. да намерим режисьор и сценарист, които ще работят безплатно.
2. хотел и ресторант в който екипа да поживее бгезплатно. (хотела и ресторанта задължително да се снабдяват с продукти безплатно)
3. артистите и снимачния екип да работят безплатно
4. да поискаме от енергото безплатен ток за продукцията (малеииии това ще е най-трудното май)
5. енергото ще кажат на работниците си "Днес ще ви отрежем заплатите защото ще подаряваме ток за един добър филм."
6. ВиК ще се хванат на опашката и ще ми орежат заплатата (нали работя там

)
Схващате ли идеята ми? Да не забравяме съпътстващите разходи за тази много важна продукция. Всички разходи ще бъдат приспаднати от възнагражденията на създалите машините, храните и прочие творения.... Продукция от световен ранг , нали света ще поправяме....
Защо трябва да бъде огромна продукция от световен ранг ли?
Ами на кого обръщат внимание повече, на момчето дало два лева на бъркащ в кофите безработен и бездомен кротък специалист по добив и прилагане на енергия от нулевата точка

, или на випове, брадъри, айдъли, рапъри, хамъри ...... и подобни лъскави ламъри?
Хората, които найстина си живеят живота не само нямат телевизори(както прочетох в един от постовете). Те и интернета ползват за да си свършат работата. Не ползват медиите, като повечето от нас рецидивисти, да убиват неубиваемото време. Те живеят а другите ги гледат. Те, другите, са вечно в театъра пред а не на сцената, пред а не на монитора/телевизора, на нивата, в свине- птице- или кравефермата а не в ресторанта, пред касата а не в трезора.....
Едните работят а другите им дължат всичко.
Пита се в задачата: Кой кой е???