Formentera e права!
Това е последния ми пост вероятно. Няма смисъл. Няма смисъл до обясняваш на някой неща, които не може да разбира. За мен форума е много по важен за четене и набавяне на информация, от колкото да си губя времето в писане с някакви злета (те си знаят кои са). Всички видяхме в темата за агресията че мога да обиждам и да ги карам сами да си говорят, да изпадат в истерии, нервни кризи и още повече да се объркват, това е елементарно - да можеш да предизвикаш, и на предизвикателството естествено отговарят хора със слаби нерви и емоционално обременените.
Но както вече споменах, не желая да получавам бан заради хора, които не струват, и НИЩО не може да се научи от тях! Напрежението идва от същите тези потребители, които не се информират, а просто имат едно ниво и не мърдат от него, и като видят че другите знаят повече и се развиват, естествено озлобяват, и от там и напрежението, немотивирана критика, даването на "акъл" - нищо че те опит НЯМАТ. Само защото не са чували за преди за дадено инфо, вече означава че то не е вярно! Неспособни са дори да си завоалират обидите!
Забележете, че някои потребители по точно само един потребител непрекъснато критикува новите неща, и наистина почвам да се замислям какво ли означава това за форума?! Човек, дето само и непрекъснато работата му е да пише, че еди кое си не е така, че е съмнително и несигурно, ми то няма нищо сигурно... Трябва време и ОПИТ!
Подкрепям интелигентните хора, които намират време да влязат тук, и да споделят с нас!!
На мен ми действа ЗЛЕ негативизма . Преди да вляза ми трябва време да се подготвя какво мога да прочета - как един потребител критикува хората, нарича ги какви ли не, според него някои се пенявели, занимавали се се със марихуанени оргии, или как пак според него други не можели да обясняват, във важни теми умишлено се опитва да унижава хора , които са написали интересни НОВИ неща, и пак само според него други пък били в кризи ,за това кой какъв е според същия този потребител, кой как как изглежда според фантазията му, НО НЕ И НЕЩО СМИСЛЕНО, нито интересно!! НИЩО градивно, НИЩО НОВО от него!!! Само празни мнения, в които не се казва НИЩО!!!
Това нали не е форум за болни?
Подкрепям да се отварят СМИСЛЕНИ теми!