Даа, ето новоизлюпеното тролче, което откровено, още в началото е тръгнал да руши и се саморазправя из форума. Естествено, след като няма какво съществено да каже по темите.
Е какво не му харесвало тук :
- с какви букви са имената на някои потребители, само това ме кара да се съмнявам в здравия ти разум-ми всеки има право да си избира името.Не съм виждал по-изкривен поглед по тоя въпрос, но доживяхме ;
- когато му посочат неточностите - аз му казах само, че астероидният пояс не е между Марс и земята, а между Марс и Юпитер, с доброто намерение да се получи някакъв диалог, но не би ;
- казах някоя хубава дума за Танграта ;
- веднага, без никакъв принос към сайта, започна да събира и разделя потребители, явно с цел да си създаде съмишленици, за да поскара тук там някои хора и да създаде напрежение, и да гледа сеир.
Въпросът е, че тук има и други единици, като него, които просто говорят общи приказки, не могат да намерят общи думи с повечето сериозни хора тук и групичката рушачи се заформя.Но, това си е самият живот.Свикнали сме с всякакви форми на рушене на нещо изградено.Този начин на мислене явно, обхваща все повече хора, които не могат да се реализират, и да намерят мястото си в живота.
396 като гледам май - теб те гонят някакви тъмни чувства, параноя и некомпетентност.Но като се казва, с каквито си живял, такъв ставаш.Какъв ти е реалният принос за тоя сайт, колко съществени са ти постовете по темите, та да съдиш други.Като гледам, общи приказки, и доказано непознаване на факти.Ти просто плачеш за внимание, искайки обаче това внимание към теб да стане за сметка на други.Не можеш да си забележим с нещо стойностно,затова искаш да те забележат с окалване на други хора. Но това просто няма да стане. Защото сайтът е не е клюкарница, нито място за интриги, каквито ти се опитваш още в началото да правиш, с явно опорочения си начин на мислене.Естествено, че си забелязан-леките неща винаги изплуват отгоре, но водата пък ги отнася бързо.
Надявам се, че админите да вземат мерки, защото сайтът наистина започна да са превръща в злонамерен чат или скайп, с единици, дошли да се дразнят и да пълнят с безсмислици форума.
А и в последно време не отделни постове, цели теми-спам се зараждат, а какъв е смисълът им-да се противопоставят хора от форума. Е айде да спрем с пубертета-"все другите ми са виновни"- за такива изблици си има чат и скайп. Ама там та блокират ако дотегнеш на някого....
ПС Искаше ми се да кажа и аз някоя хубава дума за тебе, ама каквото повикало, такова се обадило.Не започнах аз първи с обидите.