Не ви ли се струва дразнещо цялото дередже!?
Спортен, ползвам възможността, за да те поздравя за хубавите теми като Геометрията и Майския, които ме зарибиха...
На въпроса ти - дразнещо е... Някои хора не могат да се спрат, ако някой ги назове "поимено", защото са казали невярна глупост, например. Не ми отне много време да разбера, че спорът е безмислен. Дразни ме повече, че се разводняват темите.
А ти какво се пенявиш?
Защото си казах личното мнение, че не обичам наркоманите ли?
Ми какво да направя? Не съм Господ, че да обичам всички. Гледай си там тревните оргии и не се занимавай с мен.
Ако си тръгнал да казваш "
А", трябва да можеш и да казваш "
Я". Не можеш ти да се занимаваш с който си искаш и да казваш кой какво да си гледа, и да си мислиш, че никой няма да погледне към тебе.
И когато нямаш нищо за показване, и когато си гол, сам си си виновен, че си привлякал на всички погледите.
N*e*a, това е така по простата причина, че едва ли на някой тук му е ясен психологичния ми профил. Аз просто не се занимавам с обясняване на себе си, когато някой ме попита.
Аз се занимавам с бъдещето и с последствията от написаното.
И когато някой тръгне да ми прави някакъв смешен анализ на поведението, за мен е ясно че се занимава с глупости, вместо с актуалните проблеми, които се обсъждат, понеже знам, че не съм му ясен нито сега, нито преди.
Просто знам кое какво е, когато имам едно досаттъчно доказателство. Не чакам да събера десет достатъчни доказателства.
Това обаче отговаря на въпроса защо в случая
Sekhmet се занимава с глупости според мен, а не защо това, което казва, са глупости в контекста на тази тема.
А това е така по очевидната причина, че това как възприемам положението няма с нищо да реши проблема ми.
Тоест мнението е офтопик, и всъщност е нещо, което Sekhmet винаги е искала да ми каже на мен лично. А не че нещо иска да каже по темата.