В един момент, докато четях отговорите ви се почувствах като в лудница.
"А това че този вирус се е повил "сега" а преди го е нямало е съвесем в реда на нещата нали.."
А това, че сега има интернет, а преди не, пак ли е някаква конспирация или се нарича "прогрес", респ. при вирусите "еволюция", "мутация"?
"в тази огромна манипулация е доста малка и те не умират от рак защото имат начини да си го лекуват..."
Не се шегувай с такива сериозни неща, "рак" не е деликатес и причината не е една. "Рак" е позната болест още в древността. Причината за рак не е "тайната" лаборатория, а по различни влияния имунната система не разпознава изродените клетки и следователно не ги отстранява. И между другото България е в псисъка сред онези страни, чиито излекувани са най-малко, точно заради късното търсене на медицинска помощ, а на следващо място липсата на медикаменти. И аз съм против химиотерапията

.
"под промиване на мозък нямам предвид някаква специaлна процедура - дори елементарното ходене на училище и в университет също е такова - въпроса е с какво ти го промиват..."
Против образованието ли си? Искаш да си "грамотен" по свой си начин? Това е твой избор, след 8 клас ти решаваш дали да продължиш или не. Не можем всички да бъдем с еднаква професия "без образование".
Shin-On, как би обяснил факта, че в по-предния ми работодател се ваксинираха маса хора с противогрипна ваксина. Аз 'лекинко' Cheesy пропуснах упражнението...
След няколко седмици половината от тях ми подсмърчаха, имаха температура, болеше ги гърло, че и излизаха в отпуски по болест... въобще мамата си трака
Как става тоя номер?
Казваш факт - съжалявам, за мен е просто слух, понеже научно не го потвърждаваш, а само констатираш, без да търсиш причина по научен път чрез диагностика. Правиш ли разлика между грип и настинка, понеже настинката настъпва внезапно, с температура, а предварително може да са били заразени, но грипа проявява симтоми постепенно. тези хора консултираха ли се с личните лекари каква ваксина да използват? 100% не. И защо след като са се почувствали зле, не са уведомили лекуващите си лекари? Ще отговоря предварително - защото българите нямат навика да се консултират, да разпитват.
Колко са умрелите досега от противогрипни ваксини? Нула.
Колко са умрелите от грипни вируси по света - 1 млн. годишно, а милиони боледуват и причинават сезонни епидемии.
За жалост не осъзнаваш, че сектанта си ти!
Дано подобно мислене не се превърне в мода! аз къде споменах, че сте сектанти? Мисля, че зададох въпрос, а не обвинение.
Не, нямам медицинско образование
Toва обезсмисля по-нататъшната дискусия, но все пак - как тогава разбрахте, че тези конспирации за истинни? Като не разбирате от медицина, как достигнахте до убеждението, че именно тази наука и е враг на човечеството?
Няма такива данни за България. Това е лъжа.