Breath, вероятно нямаш медицинско образование и не си поглеждала нито едно специализирано списание, за да говориш такива абсурди.Препоръчваш и да не се ваксинират, без отново да си личи медицинската ти "компетентност". Защо премълчаваш тези 300 от коя държава са? За да знаеш това, значи знаеш и причината.Не е вярно, че не било обяснено

. Искаш ли да знаеш кои точно се страхуват най-много от ваксините? Циганите. В момента върлува туберколоза в Европа и тези, които са пропуснали ваксината - тежко им. Това е болестта, която беше уж само на бедните, но вече не е само тяхна. Сега новородените се ваксинират задължително срещу хепатит В, туберкулоза, детски паралич,дифтерия, тетанус и коклюш, и три вида шарка. Ако тази "мода" обхване всички, замисляш ли се какво ще се случи? Даваш ли си сметка заразите колко бързо се разрастват?Ние живеем в големи градове и рисковете са огромни. Това не е едно време в селцата, хората не са пътували далеч, не са идвали чужденци, а винаги когато е имало такива случаи (при война примерно), "новата" болест е покосявала цялото селище. Най-елементарният филм е "Пандемия". Друг пример са сектите, които също отказват ваксини и така в една секта загинаха няколко деца.
Винаги съм приемал като насилие всякакви медицински интервенции, още от хлапе, без да знам що за звяр е медицината. Тва докторята са садисти. Хич не вярвам нормален човек да избере такъв занаят. Ще да е от подсъзнателното желание да имаш законна власт да издевателстваш над някого.
Пази, Боже! И аз хич не вярвам това нормален да го писал или поне зрял човек. С кое са садисти, младежо? Че те лекуват ли? Че ако те блъсне кола ще хукнат да ти спасяват живота ли? А може би са мазохисти, понеже носят хиляди професионални болести като хепатит, спин и т.н., докато са спасявали нечий живот. С кое точно "докторята" издевателства над теб? Мислиш, че му е много приятно да обяснява на малоумници, че ваксината не цели да те направи бездетен или действа според заверите на ционистите? Не се сещаш, че си на този свят благодарение И на тези садисти, които са те вадели от на майка ти корема.
Извинете, но вие (противниците на медицината) сектанти ли сте? Има ли хора тук, които да са медицински лица, понеже си спестих нервите да започна от 1стр.?