Автор Тема: Програма за изтребване на българския народ от московския ционистки к  (Прочетена 195628 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Сори, ама ако има програма определено не  е насочена към втълпяването на тези неща, а към предизвикване на по-глобални ефекти,които водят до споменатите неща.  Така или иначе всичко е следствие от незаинтересоваността на управляващите от нещо друго освен бетонените им хотевли на Рила и Иракли

ГИЛ Съгласен съм с тезата за предизвикване на по-глобални ефекти.Ето цитат от в-к "Строго секретно" Април,стр.22 :"1950 г.-Международният банкер Джеймс Варбург заявява пред сената:" Ще имаме световно правителство,независимо дали ви харесва или не,доброволно или със сила". 1972 г. -Президентът Никсън посещава Китай и с премиера Джо ЕН Лай говори за "надеждата, която всеки от нас има с изграждането на новия световен ред"". Доказва се, че комунизмът е бил организиран и финансиран от Вашингтон и Берлин за смачкване на свободолюбивите руски,украински ,български и други народи.

Неактивен Крайчо

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 46
Ако ви кажа че тази статия никак не ме учудва.... Беспорно е изключително интересна, но след като прочетох книгата "Архитектите на Луцифер", вече нищо не ме изненадва...ако някой не я е чел, горещо я препоръчвам...Няма да съжалявате


Действително книгата е любопитна и полезна.Освен това печели читателя поради популярността на изложението и е без претенцията че написаното в нея е от последна инстанция.Което по моето скромно мнение е слабост на книгите на Ифандиев например.
Уточнява се степента на достоверност на информацията която се дава в книгата.
Обществата са описани именно като прагматични организации с окултна насоченост преследващи неотклонно целите си.
Посочена е връзката на заинтересоваността им да овладяват младите умове в големите образователни институции където се коват кадрите заемащи и възлови места  след време в обществения живот.
Крайната цел както не е трудно да се досетим е когато дойде моментът те да имат техни агенти на точните места  и в точното време.

Посочен е и прост и нагледен пример на прословутата аксиома теза + антитеза = синтеза а именно ако сте богат и член на такова тайно общество което иска контрола над обществото може просто да извикате хора на които може да се доверите без те да знаят че единият оглавява "левицата" а другият "десницата" да кажем.
Когато възникват брожения по повод на някои мерки с обществен характер виновният никога не е спонсорът.

Поразява именно това.Наистина илюминираните използват много прости техники но комбинирани с задкулисност,хитри агенти и мощно финансиране те почти винаги печелят от ситуациите.

Аз не съм оптимист за съжаление че в физическата реалност има друго противодействие срещу тях освен яростно изобличаване и осветляване но не в смисъла който те влагат в това.

В другият том  който прегледах се разказва за асассините които по всичко изглежда са предали своеобразна щафета на тамплиерите.

Но всички тези прочути общества са очевидно само върха на айсберга и са като кратко повдигане на завесата върху нелегалната им история която започва от древността.

Рошания например събира елементи и от египетското масонство на Калиостро и от ученията на асасините.Неактивен kompi

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 8
Какво ли трябва да се направи ... :-[
Всеки констатира, умува,недоволства ,а какво правим... >:(
Май сме пъзлъовци всички... :P
Повдигайте мисленето си ,вибрациите,така ,че да направим невъзможен живота на хората с ниски вибрации,...как......?
Помнете ,четете, Петър Дънов и Ванга.
Дънов е единствен който предлага лек за всичко и казва 1 добър човек се равнява на 1000 лоши!!! ;)
Това е баланса,никога не забравяйте ние си заслужаваме живота ,Ванга казва хората живеят така, защото са лоши.
Всичко е справедливо и така както трябва да бъде,кармата е най-силния и сложен космически закон,безкомпромисен,но може да се омекоти само с любов...
Не случайно нашият Господ Исус казва за да се спасим...* обичай Бога с цялото си сърце и душа и ближния както себе си *.
Та ако сме в закона на любовта не бихме помислили дори да навредим на живо същество, та камо ли на човек.
Гледайте сутрин слънцето ои пречиствайте себе си... като резултат аз няма да казвам за всеки ще е индивидуално.
Започнете да гледате сънчевия диск сутрин точно когато изгрява първо по 5,после 10 ,15.мин. ,но не повече от 25-30 мин.
Е тогава ще имаме първите образци от 6-тата раса, е, не че сега  няма такива...,но са малко.
Тогава форуми катио този ще са излишни,теми като тази няма да има,хора като тези от списака на 1-ва стр. няма да могат нищо да сторят.
Ще сме по съвършенни ако само сме по-добри,дисциплинирани,работници на доброто и тук спирам да не помисли някой че това е ... как го наричахте вие...офтопик...  :-[...каква дума само.
Успех.
Верен истинен чист и благ всякога бъди.         Петър Дънов

cdms

 • Гост
Относно: Програма за изтребване на българ
« Отговор #213 -: Юни 02, 2008, 21:52:28 pm »
Дънов не ни оправя проблемите. Ние си решаваме, какво да правим. А духовните глупости не са за тука(мисля, че си има отделен форум).
« Последна редакция: Юни 03, 2008, 09:17:25 am от Mirotvorec »

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
"...не това,което влиза в устата е важно,а това което излиза..."(тоест словото,а не храната)- казва Исус

cdms

 • Гост
Относно: Програма за изтребване на българ
« Отговор #215 -: Юни 02, 2008, 22:27:36 pm »
Религиозните да си палят свещи. Файда никаква от това.
« Последна редакция: Юни 03, 2008, 09:18:46 am от Mirotvorec »

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Специално за ГЕТА...
ПОЧЕСТИ ЗА ХРАБРИ ЛИ?
www.parisvesti.com/?u_s=0&u_a=401&sid
Нищо лично! :D :P :-\

cdms

 • Гост
Относно: Програма за изтребване на българ
« Отговор #217 -: Юни 06, 2008, 13:00:25 pm »
Нещо не вниквам в смъсъла на статийката.
« Последна редакция: Юни 08, 2008, 16:55:40 pm от Mirotvorec »

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Относно: Програма за изтребване на българ
« Отговор #218 -: Юни 06, 2008, 22:03:51 pm »
Вероятно трябва повече са мислите, но не в посока на мисленето на управляващите, защото те са слуги на глобалните господари.
« Последна редакция: Юни 08, 2008, 16:56:24 pm от Mirotvorec »

Неактивен revolucion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Абе,братя болгари,хора,человеци...Чета и се чудя-уж сме наи-старият и умен народ,пък ги ръсите едни...!!!Разбира се,че е имало и винаги ще има заговори,планове,лъжи,манипулаций,явни и скрити опити и т.н.спрямо всеки народ през цялата история на цивилизацията ни досега!Нима е имало еврейски заговор срещу нас,българите,когато Византия праща армията си с/у Аспарух???Или когато Великият Крум набива канчето на Никифорчо,или когато Запада праща Балдуин да ни"цивилизова",пък лошия Калоян го метна от кулата в Царевец....А къде е еврейският момент,когато цар Шишман,само за да си запази трона,не прие да се обедини с първородния си брат във Видин,защото трябваше да му предаде после короната,и 5 века черно чернило и смърт ни покриха...!!!А евреин ли предаде за торба жълтици ключа на Търновград,евреи ли бяха българските боляри,които,вместо да се обединят и да се бият до смърт за земята българска,сложиха фесовете,за да си запазят имането...???Кажете ми,българи от 21-ви век,евреин ли предаде смелите ни деди от Великото Оборище и Априлското въстание,евреи ли искаха от Раковски и Ботев да си платят храната и водата...???Кажете ми къде е еврейският момент в зверските убийства на великите ни Стамболов,Алеко Константинов,Гео Милев и всички жертви на 9-то юнския преврат и 1923-та год,когато по думите на поета "българи ни клаха така,както турчин не ни е клал..."??? НЕ,БРАТЯ,БЪЛГАРИ,ТОВА СМЕ СИ НИЕ!!!Член съм на портала,редовно следя статийте и информацията в него и ако си позволих да кажа нещо,то е защото не виждам нормално мислене и мнения по въпроса.Уча политология във ВТУ,четвърта година беседвам с моите колеги и преподаватели по тези и други въпроси,затова ми е болно и като човек,и като българин,че вместо сега,когато уж сме по свободни,по информирани,когато реално не е проблем да се учим от примерите на историята и времето и наистина да заемем отново мястото си в Еропа и света като достоен народ,НИЕ СЕ ВДИОТЯВАМЕ И ЛУМПЕНИЗИРАМЕ!!! И Бога ми,за това не са ни виновни нито евреите,нито фашисти или комунисти,цигани,турци или марсианци!!!ВИНОВНИ СМЕ СИ САМО НИЕ!!!И ПРЕД ПАМЕТТА НА ДЕДИТЕ НИ,ДАЛИ КРЪВТА СИ,И ПРЕД БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ!!! Да,съгласен съм,че има заговори -  но тях винаги ще ги има...!Но е  смешно и несериозно да приписваме проблемите,кризите и мизерията си на евреи,цигани,турци или марсианци!!!Разберете,че ако продължаваме да мислим по този примитивен начин,да обвиняваме само другите за проблемите си,да приемаме наготово всяка информация,стига тя удобно да сваля задълженията и отговорностите от нас, ние се превръщаме в стадо,което всеки може да манипулира!  И на края искам риторично да попитам и авторите,и  тези,които са дали мнения по темата -защо нямаше еврейски,цигански или турски заговор,когато целия сръбски народ излезе да се бие и старци,жени и деца излязоха на мостовете с голи гърди с/у натовските самолети,или когато Германия и Япония,тотално разбити след 2-та св.война,за нула време станаха отново световни сили,и ред други примери????

Неактивен solo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 11
Относно: Програма за изтребване на българ
« Отговор #220 -: Юни 10, 2008, 11:28:41 am »
А сега да видим капацитетите какво ще кажат, човека пита и с право. Не пиша често в този форум, но определено това ми хареса и смятам, че най-голямата конспирация е точно тази ,,българска,,черта пре...и другарчето си. Какво ще кажете за вица за Нане и Вуте и бръснарницата та точно това ни пречи. revolucion изнесе доста факти, така че не искам да повтарям и колкото и да е тъжно е истина. И защо е нужно да ни затриват след като ние ще го свършим сами, ако продължаваме с този начин на мислене. И само защото темата за Сърбия бе засегната, не ви ли се струва, че по стар Български обичай пак прецакахме комшиите. Само ще допълня, а мисля, че всички го знаете, когато турците са обикаляли по селата и са търсели момчета за еничари всеки си е крил своето и се е молел-а дано да вземат това на комшията, та така, това не е от вчера, но нямам обяснение защо продължава и до днес. Защо само на базата на омраза можем да се обединяваме, защо вечно обвиняваме кого ли не за собствените си грешки и кога ще се научим да отстояваме не само собствените си интереси, а и тези на другите. И мисля, че не се превръщаме, а вече сме стадо и най интересното е че почти всеки от тази овча дружина знае, че го манипулират, е точно това не мога да разбера/търпението/, а и ми е интересно друг народ дали ще търпи толкова дълго. Може пък да сме някакъв феномен, знам ли.
« Последна редакция: Юни 10, 2008, 12:58:29 pm от Mirotvorec »

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 770
 • Your personal geopolitical therapist.
Относно: Програма за изтребване на българ
« Отговор #221 -: Юни 10, 2008, 12:20:20 pm »
А сега да видиме капацитетите какво ще кажат...
Daskala, doktora, insomnia1304, Geta, Hunor, Eltimir, kopmi
Абе,братя болгари,хора,человеци...Но е  смешно и несериозно да приписваме проблемите,кризите и мизерията си на евреи,цигани,турци или марсианци!!!Разберете,че ако продължаваме да мислим по този примитивен начин,да обвиняваме само другите за проблемите си,да приемаме наготово всяка информация,стига тя удобно да сваля задълженията и отговорностите от нас, ние се превръщаме в стадо,което всеки може да манипулира!  И на края искам риторично да попитам и авторите,и  тези,които са дали мнения по темата -защо нямаше еврейски,цигански или турски заговор,когато целия сръбски народ излезе да се бие и старци,жени и деца излязоха на мостовете с голи гърди с/у натовските самолети,или когато Германия и Япония,тотално разбити след 2-та св.война,за нула време станаха отново световни сили,и ред други примери????
...
Въпреки, че съм съпричастен с чувствата на революцион, личи си, че е подел темата откъм края. Което си е разбираемо, но малко неприятно, защото тази тема и особено последните постове, далеч не изразяват "мнението" на целия форум и всички, които идват тук. Това го казвам, за всеки случай, ако революцион има това предвид. Освен това, казвам го защото революцион преповтаря по-ранна критика относно автентичността на документа.

Иначе, критичния аргумент за "приписването" на ставащото унас, звучи старо.

И вместо това и "риторична критика", ще се радвам ако човек учещ политология предложи още по-задълбочена такава, както е аргумента му, че по тоя начин се сваля отговорността на ставащото унас от народа. Обаче, дори и да е прав, факт е че този документ е тук, и който и да е неговия автор, той има някаква цел.

Затова ми се струва, че нямаме право да изключваме някаква конспирация в случая, дори ако авторите на документа не са ционистите. Естествено и това само' по себе си е конспирация, защото все пак този документ от някъде идва. И ако не е от ционистите, тогава кой е източника и какви са неговите - види се - конспиративни цели? С други думи, дори и ционистите да не са авторите на документа, пак има конспирация, където просто действиящите лица са други.
« Последна редакция: Юни 10, 2008, 12:34:00 pm от RedGuy »

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
А сега да видиме капацитетите какво ще кажат,човека пита и с право.

Аз понеже претендирам за капацитет ще се изкажа...

А къде е еврейският момент,когато цар Шишман,само за да си запази трона,не прие да се обедини с първородния си брат във Видин,защото трябваше да му предаде после короната,
Шишман предава короната си и признава върховенството на брат си, неслучайно оцелелите документи през втората половинана 14-ти век го именоват "господин Търновски", а не Цар Български.

и 5 века черно чернило и смърт ни покриха...!!!А евреин ли предаде за торба жълтици ключа на Търновград,евреи ли бяха българските боляри,които,вместо да се обединят и да се бият до смърт за земята българска,сложиха фесовете,за да си запазят имането...???
5 века чернило не е било. През първите два века от "робството" нещата си остават общо взето същите, чак след това започват големите зверства и турците заменят старата аристокрация с нова. И въпреки това основните производство и икономика на империята се движат от българи.
  НЕ с ензнае как е паднал Търновград, просто защото не са проведени достатъчно разкопки в града. А това,което става при българските боляри става в цяла Европа. И предвид начина на управление на ранната османска имеприя, много по изгодно и полезно за българите е  било да приемат султанската власт. Религиозни репресии не е имал опрез първите два века.

Със всички тея неща искам да кажа,че в тая сфера няма никаква конспирация, и ако някъде има нещо то идва от социалистическо и пост-социалистическо, щото хората не щат да се вдигат и да си казват мнението. Д ане забравяме и че българинът има склонност да е крайно черноглед, а нещата всъщност да не са толкова зле.
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Здравей revolucion и добре дошъл (без значение дали смяташ да се задъжаш тук, или не) :)

Абсолютно си прав разбира се. Виновни сме изключително ние като народ и като народопсихология. Ние сме позволили това да се случва, ние го допускаме и ние продължаваме да го привличаме чрез самоизградения ни манталитет на жертви, който винаги ще привлича агресора.

Разбира се това не означава че няма загавор, както казваш и ти. Заговор е ДОКАЗАНО че има и не само в световен мащаб, а и конкретно срещу нашия народ. Въпросът е в това, доколко трябва да се вживяваме в това, защото вживявайки се – подхранаме заговора. Трябва всеки да работи не срещу врага, не срещу глупавите убеждения на съседа, а всеки въху себе си. Това е ЕДИНСТВЕНОТО, което може да се направи!

Като политолог ти репоръчвам да четеш и други книги (което несъмнено може би правиш, за да пишеш в сайт като този). Има досатъчно сериозни изследователи, тип “не-статукво”, които биха ти били интересни.

А през това време – нека се съсредоточаваме над себе си, а не над външното.

Поздрави!

Неактивен Крайчо

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 46
Аз не претендирам да съм капацитет въпреки че се старая да се информирам.
сигурен съм че тук има много хора които са чели и размишлявали много повече от мен.

Честно казано не съм привърженик на теорията за еврейския заговор.Или поне не смятам че неговото значение е дотолкова определящо според това което съм чел.

Съображенията са ми следните.

в историята  е имало множество заговори които са били с друг източник.
има много доказателства че протоколите на мъдреците  са плагиатствани от автори които не са евреи
има теория че илюминатите са прехвърлили авторството върху тях така да се каже.
евреите са били сред  жертвите на нацизма.


тук стигаме до въпроса за илюминатите.При тях също има митологизиране.Според мен далеч не са толкова силни.Те разчитат на пасивността на хората,тяхното естествено нежелание да се занимават с мръсни дела.

Само хора с огромни комплекси или болни хора могат да се занимават с такива разрушителни действия и с манипулации на хората за да ги настройват едни срещу други.
такива има сред всички народи по земята
 
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27