Автор Тема: Програма за изтребване на българския народ от московския ционистки к  (Прочетена 184735 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Голямото крадене

Deutsche Welle

Престъпност и безнаказаност, съчетани с корупция по всички нива на властта, моделират неприятни промени в общественото съзнание на българина. Отърсването от тях няма да е лесно, твърди в коментара си Бистра Узунова.

Голяма коалиция - голямо крадене. Моделът на взаимното прикриване с цел обогатяване успешно се култивира на всякакви нива в България.

Имаме си всичко: депутати - милионери от обществени поръчки, инвеститори, действащи под прикритието на официални постове в спортни съюзи и какви ли още не причудливи разновидности на организираното обирджийство.

Краденето се е превърнало в основна цел и занятие за мнозина, избрани уж да защитават обществения интерес.

Милионерите си остават недосегаеми

Пък и кой ли ще ги спре? Комисията Кушлев? Трогателно е да се прочете, с какво патетико-героично опиянение се говори за първото "окончателно" спечелено дело за отнемане на имущество, придобито от престъпна дейност.

Става дума за автомобил Мерцедес и сумата от 67 268 евро и 5 цента. Онези другите - с милионите - пак припомням си остават депутати, банкери, инвеститори от офшорен тип и прочия недосегаеми, за които времето предължава да работи.

Безсилието на гражданското общество още повече подсилва нагона да се краде - масово, безогледно, безсъвестно и добре организирано.

Вината на голямата коалиция е, че управлението й подсили чувството за безнаказаност у престъпниците, че затвърди вярата в далаверата като естествен начин на преживяване, че краденето вече се възприема като нещо нормално и присъщо за всички, които носят политическа отговорност.

Има ли спасение?

С абсурдно закъснение правителството сега обсъжда мерки, с които трябваше да започне преди много време и то сред всички: да се проверява произхода на парите в сделките над определена сума и да се следи, дали са платени данъци.

До практическо изпълнение на тези мерки обаче едва ли ще се стигне поради липса на интерес у самите управляващи, както и поради неефективност на пръвосъдието.

Българското общество се нуждае от обширна операция "чисти ръце", която да го отърве от конюнктурно прилепили се към властта хора с единствната цел да се обогатяват.

Крайно време е, опозицията в България да се посвети на тази задача, вместо да насочва енергията си към междуличностни дрязги и политическо люспене.

Липсата на убедителна политическа алтернатива и морал няма как да не се отрази и на изборите, които могат да изтласкат нагоре нови "месии" и "спасители". А от тях спасението е трудно и мъчително за всички.

Неактивен pepo1603

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Е защо пък точно българите пречим на Цион?Отговорът може би е в далечното ни  минало като народ или етнос.Според последните исторически изследвания нашите деди -прабългарите са наричани в древността "велик народ"Баба Ванга   казва че един ден другите народи ще разберат истината за нас и ще ни уважават.Защо ли?Нищо не е случайно ,тепърва има да става каквото ще стане!

Неактивен 4i4obil

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 109
Мдааа ...

Само дано другите народи да разберат истината, докато още ни има ... :---

Неактивен Hari

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 56
Щом почнаха да ни крадат и децата, геноцида върви с ускорени темпове.
Пуснах го в друга тема, ще го пусна и тук:

http://vbox7.com/play:a808e39f

Неактивен ухар

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re:Програма за изтребване на българския нар&#
« Отговор #304 -: Юни 03, 2009, 14:12:55 pm »
Докато има Православно Християнство и Русия, ще има и България.
А това че ще се трансформира уредбата, етно-генофонда, това се е случвало постоянно в историята. Това не значи, че ще изчезнем.
България е посрещала всякакви напасти, и е оцелявала.

Страх и паника са подсъдни. Напред с Христос и Русия, през преломите на живота.

www.esencia1.info
« Последна редакция: Юни 04, 2009, 00:44:57 am от Mirotvorec »

Неактивен ge0rg1_2

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 18
Докато има Православно Християнство и Русия, ще има и България.
А това че ще се трансформира уредбата, етно-генофонда, това се е
случвало постоянно в историята. Това не значи че ще изчезнем.
България е посрещала всякакви напасти, и е оцелявала.

Страх и паника са подсъдни. Напред с Христос и Русия, през преломите на живота.

www.esencia1.info

Точно с тези 2 "неща" бих избягвал съприкосновение...
Колкото Русия (ДЪРЖАВАТА, не народът) ни мрази и потъпква, сигурно само християнството може да я бие...

Все пак от началото на миналия век (дори от края на XVIII) колко МНОГО ВОЛЖСКИ БЪЛГАРИ са избити НАРОЧНО в Русия и тези убийства продължават и днес в XXI век...

Християнството от кое ще ни спаси? Християнството е религия на овчедушието (казва "...ДАЙ СИ И ДРУГАТА БУЗА..."), религията на БАНДИТИТЕ, на световните конспиратори... Може би малко да ни е помогнала през ОСМАНСКОТО ИГО, но тогава основна роля изиграват ЕЗИКЪТ и КУЛТУРАТА  (обичаите) ни... А много от обичаите ни не са християнски... То християнството си е сглобено само от ЕЗИЧЕСКИ празници...

...ХММ КЪДЕ Е ТЕМАТА ЗА РЕЛИГИИТЕ, ЧЕ СЕ РАЗПАЛИХ...   ;D ;D


ПС: християнството е религия, създадена за печалбарство, и то не малко и дребно... В момента християнството НЕ прави нищо хубаво в България, а само погазва законите....
« Последна редакция: Юни 03, 2009, 17:59:47 pm от ge0rg1_2 »
ДАТСКИ ЕВРОДЕПУТАТ ОБИДИ БЪЛГАРИТЕ,КАТО ГИ ОПРЕДЕЛИ КАТО ПО-МАЛКО ИНТЕЛИГЕНТНИ ОТ ГРАЖДАНИТЕ

Неактивен baphaa

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Цитат
Християнството е религия на овчедушието (казва "...ДАЙ СИ И ДРУГАТА БУЗА..."), религията на БАНДИТИТЕ, на световните конспиратори...

Именно моментът със другата буза е ключов...
По делата ще ги познаете[/CO

Неактивен Клеопатра

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 11
Бъркате религията с църквата като институция.Христос носи най-великия дар на хората-ЛЮБОВТА.Църквата е създадена от хора,които са наблегнали на външната страна на християнството-ритуалите и са забравили вътрешната му страна/може би е по-точно да се каже скрили са я от хората/с цел да са посредник между тях и Бога за лично облагодетелствуване.Тайните ордени и общества са съхранявали знанията-вътрешният смисъл на християнството.Това са езотетеричните знания.Били са тайни,защото Инквизицията е дебнела да унищожи всеки,който не и се подчинява.Истината ще ви направи свободни!!!!

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Бъркате религията с църквата като институция.Христос носи най-великия дар на хората-ЛЮБОВТА.Истината ще ви направи свободни!!!!

Нищо не бъркат. Християнина е РАБ БОЖИ / РОБ/. В същото време има богоизбран народ който ще води или подкарва християните /гоите/ като стадо.
« Последна редакция: Септември 01, 2009, 17:14:13 pm от daskala »

Неактивен Божидар

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 63
Да, така е драги Българи, този план е реален и съвсем целенасочено се изпълнява срещу нас за съжаление. За 20г. тези сатанисти, тези бездарни човекоподобни, тези животни превърнаха хората в немислещи същества. В създания, които само могат да ядът и още едно нещо да правят. Прилагайки тези зловещи методи и дейдтвия срещу човечеството, и в частност срещу българския народ те дават хоз и изпълняват пъкления си план- да ни избият поне 60-70%, останалото да е за обслужващ персонал и те да се нахендрат тук в тази златна земя, защото уж са богоизбрани. Щом са богоизбрани питам Аз, защо технатя богиня йехова се питам Аз е избрала най-некадърната и най-физически ощетената част от хората да са именно такива. Богоизбрани, тия явно повечето не са се поглеждали в огледало да видат на какво мязат, но това не е толкова важно, важното е от техните действия резултата е налице а ние спим. За 60 и няколко години комунистическо робство се изби цвета на интелигенцията, и останаха негодните и разбира се от и техните наследници също са негодни и после защо няма материял. Според мене спасения няма- аз съм трезво мислещ човек, малко или много уповаващ се на конкретни факти и релна среда и обстановка и това налага и формира мнението, възгледите и позицията ми по въпроса. Как ще противодействаме ефективно- ефективно имам предвид като 90% от "хората" са меко казано лумпени? Ще им отвориме очите!!! Как ще стане тая работа, аз съм се опитвал и мисля, че ще имам по голям успех ако накарам кучето ми да проговори английски и немски на средно говоримо ниво. Така е, това е зловещата истина. А за това, че сме специялен народ и така нататък- да има го тоя момент но да не забравяме, че носителите на тия качества намериха смърта си в някой от 103-те концентрационни лагера след кървавия ден 9 септември 1944г. а и преди това, така че...повечето свесни ги няма. 300 000 души- за 7 милионна държава при това цвета на нацията, няма нужда от коментар и според мене подобен пла има не от 1988г. а поне 100години назад, но това е мое мнение и си имам основания за него. Може мнението да се определи и поста ми за доста скептичен, но Аз бих използвал думата реален, защото когато фактите говорят днаеме кои мълчат.
Сайта иначе е страхотен, дано се развива и ни дава инфо със същия прогресивен нарастващ темп. :) :) :) :) :)

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 696
Божидаре, с риск да да бъда оплюта от голяма част тука ще те попитам следното: Като сме голямата работа, защо излизаме със свалени гащи в атака и само се оплакваме?!

Казваш:
Цитат
За 20г. тези сатанисти, тези бездарни човекоподобни, тези животни превърнаха хората в немислещи същества. В създания, които само могат да ядът и още едно нещо да правят.


А не мислиш ли, че те ще превърнат тези които се поддават? Или трябва всичко да ни се дава с биберона в устата и държавата-майка да ни бърше задниците (с извинение!)

"Който търси - намира и който чука, му се отваря!" Не напразно голяма част от Българите са в тоя сайт и се обединяват!

Казваш:

Цитат
Как ще противодействаме ефективно- ефективно имам предвид като 90% от "хората" са меко казано лумпени? Ще им отвориме очите!!!

Лумпените ги остави - те и не заслужават да се наричат Българи - да! - жалко за избитата интелигенция и за здравомислещите Българи! Но не можеш да отвориш очите на хора които не искат да "видят"! Или не им изнася да видят. Те са един вид предатели на род и народ и аз лично не виждам и смисъл да им се отварят очите. Държава и граница не важат вече в нашето общество. Важи НАРОД! И тоя народ Божидаре все още се нарича Българи в три бивши държави (Дунавска, Волжка и Велика България), както и в още стотина държави, където ни е завлякла емиграцията...

Неактивен pukkod

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 32
хахаха абе вие сте болни бе пак еврейте са ви виновни за всичко ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 741
Да Евреите са им виновни ;D.....за всичко.... ;D!

Неактивен pukkod

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 32
И само да ви светна е че човек е еврейн КОГАТО МАЙКА МУ Е ЕВРЕЙКА 95% от списъка са имали еврейски роднини преди 20-25 поколения, но това не ги прави евреи приятели мои. Айде четете преди да се хващате на подобни дебилщини ;D :lol: :lol:

Неактивен deznam

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 286
Според мен програмата иде от САЩ които са обвързани с някакъв си техен план и очевидно ние сме част от него ама все пак е прав колегата ,истинският българин е българин до смърт, а те ако нямат бг корени биха се наели с това но за мен повечето бг еврей са мешани с бг-рите и не виждам смисъла освен многото пари ,ФАКТ е ,че се провежда програма за прочистване на българите но според мен сащ стои зад всичко ,а за това ,че комунистите управлявали също ми е странно(точно костов съсипа държавата, а сега като гледам и Бойко се вързал с гаргамел което е доста лошо), все пак Костов работи с американците и си проличава ,че при всяко тяхно влизане в власста става зле......... то е ясно ,че комунизмът няма да се върне всяко управление с недостатъците си ама тая демонокрация(си ебала мамата), ясно е ,че зад сащ стоят тайно обества и еврей но все пак 90% от еврейне надали си имат някаква представа какво става.
« Последна редакция: Декември 23, 2009, 20:17:46 pm от deznam »
Ако не искаш да бъдеш наковалня, трябва да бъдеш чук.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27