Добре айде моля ти се ми посочи достоверен източник на тази информация.
Какво означава "достоврене източник" предвид, че се намираш във форум за конспирции и уфология? Тази материя
по правило борави с изтекла информация, чийто произход не може да бъде доказан на 100%. Надявам се не очакваш да се говори по CNN за еврейски заговори и т.н., защото е несериозно - тя се държи от същите хора. Конкретният материал не помня вече откъде съм го взимал, ако не се лъжа от "Войни на Тангра". Това с нищо не обогатява фактологията, за която именно говорим. Да не се хващаме за незначителни неща.
Щом това е строго секрента програма кой,как,кога и откъде се сдобил с нея, задавал ли си си този въпрос? Обаче най-интересно откъде разбрахте, че точно тези хора са виновни за днешното положение.
Както изтича и всяка информация свързана с тази тематика. Различни фракции, общ интерес, всеки иска да е на върха, изпуска се дадена информация за да правят сечено на другия. Това е начина по който мислят.
Това не е авторска статия, тъй че е неадекватно да използваш форма на обръщение насочена към който и да е в този сайт. Не смятам да започвам всеки мой пост с "аз мисля, че..." - средностатистическия интелект разбира по дефиниция, че изказаното е лично мнение, когато то е такова. Не виждам да съм се писал автор на статията, тъй че въпроса за мен приключва дотук. Всичко изказано е лично мнение на автора. Това с имената е допълниние и ми се стори интересно, затова го и сложих. То не е към оригиналния план. Нямам личен коментар, не съм и изразявал такъв. За мен е без значение кои са хората.
За някои политици да, ама с какво журналистите са виновни за Бога. Пък и 80 % от хората които са дадени че са с еврейски произход НЕ СА ПОВЯРВАЙ МИ. Според еврейските закони за да си еврейн трябва майка ти да е еврейка! От изброените само Соломон Паси, Яков Джераси ,Леа Коен , Емил Кало, Йосиф Перец, Йосиф Леви , Ирен Леви, Яков Джераси, Максим Бехар, Емил Леви, Еди (Едуарт) Шварц, Йосиф Аврамов , Исак Гозес, Виктор Леви, Емил Барух, Йосив Аврамов, Рут Ешкенази, Любомира,Емил Роберт Коен, Еми Барух и може би съм пропуснал още 2-3. Всички останали им е преписан еврейския произход.
Нямам лично отношение, както вече казах. Сигурно си прав. Журналистите (и говоря по принцип, а не с конкретики) са виновни с това, че правят платени репортажи, когато знаят че са такива. Това не е истински журнализъм. Тези журналисти са порода, не етнос. Има ги във всички нации, без значение държавата и кръвната група.
Че ние българите живеем зле - така е! Че някои западни подлоги са отговорни - така е. Ама какво значение има произхода питам аз.Какво значение има дали някой отговорен за това е еврейн,турчин,испанец или незнам си какъв. Че ако е християнин нима това го прави по-малко виновен?
Естествено че си прав. Не виждам как си си изградил различно впечатление за позицията ми. Това че има еврейски заговор срещу България, не означава че няма американски или какъвто и да е било друг. Просто в тази тема се обсъжда еврейския. Също така говорим за специален еврейки елит, ционисти - те избиват дори собствения си народ. Не слагам всички евреи под общ знаменател. Има отделна тема за това, която съм отворил. Ако си насочен към градивен спор, ще ти дам линк.
Хората отговорни за това като цяло, са от всякакъв етнос. Това не ги прави по-малко виновни.
И като за финал имам няколко въпроса:
Аз съм еврейн, илюминат ли съм?
Аз съм еврейн, масон ли съм?
Аз съм еврейн, комунист (болшевик)ли съм?
Аз съм еврейн, член ли съм на семейство Ротщилд?
Аз съм еврейн, сектант ли съм?
Аз съм еврейн, включен ли съм в програмата за изтребване на българския народ?
Не.
Не.
Не.
Не.
Не.
Не разбирам какво точно имаш предвид с това дали си включен или не, но сигурно си потърпевш както всички други хора.
п.с Сега се сетих как тази програма е била приета ос московския ционистки конгрес след като уж всички еврейски организации са забранени на територията на Русия???

Те и масонските организации бяха забранени до съвсем скоро от Ватикана, това не им попречи да просъществуват. Наивно мнение.
И изобщо смешно е цялата ти пропаганда да ме изкараш като човек мразрещ евреите. Критикувай градивно текста и статията и води нормален диспут с другите. Изказвания от типа на:
единственото точно мнение от 20 страници идиотщини
просто нямат място тук и са невероятно наивни, само доказват, че не си чел в дълбочина както казах в предишния си пост.