Автор Тема: Програма за изтребване на българския народ от московския ционистки к  (Прочетена 180830 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 663
 • In Lies We Trust...
Днес си направих труда да разуча демографиките на страните в Европа. И честно казано ми стана доста жал. Стигнах до извода, че България е най-бързо стопяващия се народ в Европа (съперничем си с Хърватия) Ето вижте графиката:Нима?... Отдавам го на случайността. А ти?

Неактивен goldeneagle

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 86
 • no world order
Re:Програма за изтребване на българския нар&#
« Отговор #331 -: Януари 02, 2010, 10:30:20 am »
Добре айде моля ти се ми посочи достоверен източник на тази информация. Щом това е строго секрента програма кой,как,кога и откъде се сдобил с нея, задавал ли си си този въпрос? Обаче най-интересно откъде разбрахте, че точно тези хора са виновни за днешното положение. За някои политици да, ама с какво журналистите са виновни за Бога. Пък и 80 % от хората които са дадени че са с еврейски произход НЕ СА ПОВЯРВАЙ МИ. Според еврейските закони за да си еврейн трябва майка ти да е еврейка! От изброените само Соломон Паси, Яков Джераси ,Леа Коен , Емил Кало, Йосиф Перец, Йосиф Леви , Ирен Леви, Яков Джераси, Максим Бехар, Емил Леви, Еди (Едуарт) Шварц, Йосиф Аврамов , Исак Гозес, Виктор Леви, Емил Барух, Йосив Аврамов, Рут Ешкенази, Любомира,Емил Роберт Коен, Еми Барух и може би съм пропуснал още 2-3. Всички останали им е преписан еврейския произход. И това го твърдя, защото аз самия съм еврейн и съм член на еврейската организация у нас и се познавам лично с някои от тези изброени хора и не бих казал, че целенасочено водят геноцид срещу България. Че ние българите живеем зле - така е! Че някои западни подлоги са отговорни - така е. Ама какво значение има произхода питам аз.Какво значение има дали някой отговорен за това е еврейн,турчин,испанец или незнам си какъв. Че ако е християнин нима това го прави по-малко виновен????
И като за финал имам няколко въпроса:
Аз съм еврейн, илюминат ли съм?
Аз съм еврейн, масон ли съм?
Аз съм еврейн, комунист (болшевик)ли съм?
Аз съм еврейн, член ли съм на семейство Ротщилд?
Аз съм еврейн, сектант ли съм?
Аз съм еврейн, включен ли съм в програмата за изтребване на българския народ?
Настоявам Н. да ми отговори на тези въпроси ;D
п.с Сега се сетих как тази програма е била приета ос московския ционистки конгрес след като уж всички еврейски организации са забранени на територията на Русия??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз също се познавам (за жалост) с някой от изброените същества и доста не изброени задкулкисни чифути.Историята е доказала,че сте най големите лъжци и манипулатори и това е една от 1000 те причини никой никъде да не ви иска!!! В България ,както и в СССР уж всичко свързано с масоните е било забранено-Да ама Не това е както филмите който гледаме сега -ДВОЕН САНДВИЧ -ЛЪЖА ИСТИНА ЛЪЖА

 :---  :---  :---
« Последна редакция: Януари 02, 2010, 12:56:00 pm от Mirotvorec »

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Пуккод, ако си прочел талмуда поне веднъж, ти си всичко което споменаваш в поста си.След като си евреин, няма как да не си го чел и да не си се гордял че си част от богоизбрания етнос.

Неактивен pukkod

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 32
Пуккод, ако си прочел талмуда поне веднъж, ти си всичко което споменаваш в поста си.След като си евреин, няма как да не си го чел и да не си се гордял че си част от богоизбрания етнос.
Брей не знаех, че съм илюминат,сектант и масон, фамилията ми е Ротшилд. Мислех си че мразя и комунизма, ама явно форумния психолог в твое лице знае повече от мене :shok: :shok: :shok: :shok:
goldeneagle   как го доказала това твое твърдение? Чрез филмите на Гьобелс ли? Разберете, че няма перфектни народи и етноси!!!!!!!!

Неактивен Thoth

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 20
С настоящия пост бих искал да се опитам да разсея заблудите свързани с въпросната Програма за изтребване на българския народ - Приета на московския ционистки конгрес през 1988 г и да представя истината за него като като явен фалшификат.

Със сигурност всеки развил истинските си сетива би прогледнал през очевидната и зле-скалъпена измама която представлява този документ. Нещата които могат да бъдат казани в защита на това твърдение наистина са много и дори много повече от тези за които бих имал време и желание да пиша тук. Бих искал да призова всеки, независимо от вярванията си и вече достигнатите убеждения да преразгледа мнението си в светлината на казаното по-долу.

Може би единственото нещо което би било нужно на всеки трезвомислещ човек, за да отхвърли въпросния документ като несъстоятелен и напълно изфабрикуван е факта, че ционистките конгреси се състоят през няколко години и през 1988 такъв не е имало, още повече такъв никога не е имало в Москва

http://www.jafi.org.il/education/100/concepts/congress.html


Най близкият до тази година конгрес се състоял в Йерусалим през 1987(справка линка по-горе. Първоначалния разпространител на въпросния план за унищожение на българите би могъл поне да си направи труда да спомене че въпросният “конгрес” е бил “неофициален” или да използва друга подобна маневра с която да задълбочи усещането за конспирация и същевремено да заобиколи последствията от едно елемeнтарно действие от страна на тези които не вярват в истинността на документа, каквото е една кратка справка за датите на ционистките конгреси.По долу ще споменем че този човек или организация изобщо няма такава цел-въпросния план има за цел да бъде очевидна фабрикация и защо това е така ще адресираме по-долу.

Нека разгледаме и някои от другите причини за направените в началото изводи:

1
.Тaка нареченaта “програма” или “план” далеч няма характеристиките и структурата на такъв (още едно доказателство за неговата повърхностност и неефективност при евентуалната му употреба в сегашния си вид). Стигаме до един основен момент: изложените в “плана" идеи като стратегическите пунктове под формата на параграфи не са подкрепени изцяло от ясни тактически такива а от емоционални и нерелевантни към стратегическата идея на въпросния параграф изречения под формата на условни пожелания.  
 

Пример 1:

XI. Съкращаване числеността на гоите до разумни граници чрез скрити форми на геноцид в нашата тайна едностранна война:

и

4. Ако се работи умно, с българите можем да приключим бързо.
Пример 2 :

XV. Повсеместна и постоянна гавра с врага

и

3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.
2.част от точките в параграфите не предоставят никаква информация затова как ще бъдат приведени на практика-фатален недостатък на всичко което би могло да претендира за какъвто и да е приложим замисъл.

Пример 1а


IV. Отнемане на свободите и възможностите за инициатива на българите:

и

1. Своевременно да се попълват психиатричните лечебници, местата за лишаване от свобода, болниците, трудововъзпитателните училища, дисциплинарните батальони и др.


Пример 2а

XII. Съкращаване числеността на гоите чрез други форми на геноцид:

и

5. По всякакви начини да се влошават отношенията между гойските мъже и жени и да се разрушават семействата им.Пример 3а

XIII. Унищожаване на противника със средствата на медицината

и

1. Да се увеличат забременяванията и абортите сред малолетните момичета, водещи до стерилност, “случайни” помятания, преждевременни раждания, мъртвородени деца и усложнения след раждането.
3.Насоката на “документа” е прекалено обща и би могла да се отнася както към България така И към всяка друга страна. Подобни процеси тeкат в световен мащаб И не само в българия, където те дори започват сравнително късно. Въпросните методи за унищожаването на хората като цяло се прилагат в абсолютно всяка една страна на земното кълбо включително И в Израел.


По-горните три причини водят до един много сериозен извод, а  той е че планът представлява не поредица от цели които трябва да бъдат постигнати а елемнтарна констатация на вече съществуващи и очевидни факти,като в подбоно уравнение
причините може да са всичко от Ционизма до друг произволен и неизвстен за някои фактор
.

(от очевидни факти разбира се изключваме абсурдните или физически неизпълними неща в плана като:
- По пода да се разлива живак, например когато се напуска жилище.
- Средства за масово поразяване да се прилагат в общите кухни, столове или на обществени места, където се събират гои
-. По време на лечение или зъболечение, в раната да се поставят зарази или отровни вещества.
- При всяка операция да се присаждат на пациента ракови клетки от онкологично болни

Въпросния фактор е следният. Всичко започва далеч преди ционизма и няма нищо общо с евреите като етнос. Oколо 1350г когато чумата избива 1/3 от населението на Европа и тогавашната икономическа система се срива kрале,благородници и аристократи са принудени да се конкурират за работна ръка което довежда до създаването на т.нар средна класа(бедните дотогава селяни постепенно забогатяват и се сдобиват със земя.Нещо подобно се повтаря и в Америка по време на нейната колонизация - много земя-малко хора, но без чумата). Всичко което става в момента е опит за унищожаването на тази средна  класа и връщане на капиталите в ръцете на същата тази аристокрация. Това е процес който не тече само в Америка но и в Европа и е дирижиран от политически елит който не отговаря пред нито една страна,той просто има представители от различни страни. Конците на този елит не се дърпат от това измерение както за повечето от вас вече е ясно.

Очевидно в нашия случаи става дума за български еквивалент на измамата с The Protocols of the Elders of Zion

http://ddickerson.igc.org/protocols.html

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Protocols_of_the_Elders_of_Zion


за които отдавна е известно че са плагиатствани от литературното произведение “Диалог в Ада” , което няма нищо общо с евреите

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dialogue_in_Hell_Between_Machiavelli_and_Montesquieu

Редно е да споменем че източника на Програмата за изтребване на българския народ - Приета на московския ционистки конгрес през 1988 г е неизвстен (по-горе това беше отбелязано и от други), участниците във въпросния конгрес приели точно тези идеи също. Въпросният документ би могъл да бъде написан от абсолютно всеки. До известна степен е разбираем, но в никoй случаи не и приемлив аргумента: ”Това е форум за конспирации и доказателства не е редно да се търсят”. Смея да твърдя че това далеч не е така. Нека да направим аналогия с наскоро изтеклите емейли от CRU East Anglia доказващи че глобалното затопляне е измама. Публикувани са всички емейли заедно с имената на авторите им които не отричат тяхната тяхната достоверност или оригиналност. Да речем че случая с въпросния документ е същия–изтекла информация от вътрешен човек, къде са имената на хората стоящи зад тези идеи и които са отговорни за създаването на подобни методи точно на този конгрес. Такива няма. Аргументът че тези идеи присъстват в еврейската религиозна литература също е несъстоятелен(дори не адресирам факта за погрешното и изкривеното им тълкуване) – това няма нищо общо с предполагаем конгрес на който се решава че българите са врагове и трябва да бъдат унищожени.


Ккаво тогава представлява въпросния документ – поредния експеримент с който се тества колко лесно може да бъде разделяно човечеството, на по-стар, по-умен, по близо до боговете и т.н народ Истината е че човешкия архетип е само един,а задачата ни тук също е една- да го доведем до съвършенство. Известно е че във всеки човек има много негативност и ментални полюции които чакат своята поява и възприемане на форма във външния свят. Идеалният стимул за това е всеки истински или въображаем враг към който те да бъдат насочени. Изкушението за това винаги е по силно от използване на човешките качества като интелект ,интуиция и трезво мислене с помощта, на които въпросните негативи да бъдат преработени а не изхвърляни срещу първия срещнат, за който ни се втълпява, че е наш враг(в случая еврейския народ, тъй-като въпреки всички факти много хора продължават да не правят и не искат да направят разлика между ционизъм и юдаизъм и резултата е именно този-омраза срещу евреите изобщо) посредством способи, като настоящия “документ” наречен Програма за изтребване на българския народ - Приета на московския ционистки конгрес през 1988 г.


« Последна редакция: Февруари 04, 2010, 15:35:39 pm от Thoth »
Art thou ignorant, Asklepius,that Egypt is the image of Heaven, or what is more true, a translation

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 741
Цитат
Програма за изтребване на българския народ - Приета на московския ционистки конгрес през 1988 г.
Може би единственото нещо което би било нужно на всеки трезвомислещ човек за да отхвърли въпросния документ като несъстоятелен и напълно изфабрикуван е факта че ционистките конгреси се състоят през четири или пет години и през 1988 такъв не е имало още повече такъв никога не е имало в Москва
Това e ясно  :) програмата е  приета от Американския ционистки конгрес -Москва винаги е подкрепела България.... :) и се е стремяла да не я загуби, като съратник в борбата си!
« Последна редакция: Януари 24, 2010, 00:22:07 am от Z-931 »

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
тот, Българите са доста добре запознати с юдейското двуличие. Локумите, които си разтегнал са излишни. Няма да намериш тук баламурници, които да се оплетат в тях!

Цитат
Ккаво тогава представлява въпросния документ – поредния експеримент с който се тества колко лесно може да бъде разделяно човечеството...
Всеки с нормално функциониращ мозък, ще види, че плана си върви с пълна сила. Точка по точка. Действителността около нас го показва. Факт!


Цитат
Въпросните методи за унищожаването на хората като цяло се прилагат в абсолютно всяка една страна на земното кълбо включително И в Израел.
Оооо, да! Добре сме запознати какви ги вършат ционистите в изсраел с Палестинците. Там даже не действат с подмолните си унищожителни тактики.

Я да погледнем едно видео, което пуснах в друга тема:

http://vbox7.com/play:eac6da3b&ef=1

Още едно с откровенията на една възпитателка на ционисти:

http://www.youtube.com/watch?v=J6ZyO24_kS8&feature=player_embedded

Неактивен pukkod

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 32
Оооо, да! Добре сме запознати какви ги вършат ционистите в изсраел с Палестинците. Там даже не действат с подмолните си унищожителни тактики.

Я да погледнем едно видео, което пуснах в друга тема:

http://vbox7.com/play:eac6da3b&ef=1

Още едно с откровенията на една възпитателка на ционисти:

http://www.youtube.com/watch?v=J6ZyO24_kS8&feature=player_embedded

Първо относно второто видео - абсолютно съм съгласен ас него дори веднъж и мене щяха да ме изкарат антисемит (нищо,че съм еврейн ;D) защото веднъж казах, че светът вече трябва забрави за Холокоста.
Обаче относно първото видео - Да наистина в Газа са извършвани зверства от страна на Израел и наистина критикувам комисията по военни престъпления, че не си свършила работата.
Обаче какво си мислите, че палестинците просто си живуркат и лошите евреи идват и ги убиват за кеф? Грешите драги, защото Израел доста често бива обстрелван от палестински терористични организациии като Хамас. Ето няколко видеота:
http://www.youtube.com/watch?v=UewISxLGqKA
http://www.youtube.com/watch?v=qRN2wGYnhSo
http://www.youtube.com/watch?v=6BL0kmQmxi0
http://www.youtube.com/watch?v=gIhyQjnEw2Q
Обаче медиите ни, които са уж евреиски и уж пропагандират само в полза на Израел веднъж не съм ги чул да пишат за честите атаки на Хамас. А най-кофтито е че скапаните терористи изстрелват тези ракета ит училища, детски градини и т.н и затова, когато Израел отвърне огъня загиват цивилни. Ето ви едно малко сравнение:


Неактивен goldeneagle

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 86
 • no world order
А кой създаде Хамаз???

Неактивен pukkod

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 32
А кой създаде Хамаз???
Цитат
Хамас, акроним за Ха̀ракат ал-Мука̀ууама ал-Исла:мѝйя (на арабски: Ислямско движение за съпротива, "хамас" (حماس) на арабски означава стремеж, устрем) е палестинска паравоенна  и политическа организация. Основана е от Ахмед Ясин и Мохамед Таха в края на 1987 г.
OT wikipedia

Неактивен Zarathustra

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 49
На мен лично ми се налага да общувам с евреи почти целодневно. Много добре се интегрират и инфилтрират обществото. Само аз и двама други приятели знаем, че въпросните личности са евреи - всички други си мислят, че са българи. Най-лицемерно е когато въпросните евреи започнат да говорят против българите и всички българи приемат, че това е поредния самомразещ се българин, който съжалява, че се е родил такъв... Това обеснява и моето не много положително мнение за тях(конкретно за тези евреи, които познавам). Просто не обичам лицемерието и един ден вероятно ще споделя публично на хората около мен да не им вярват. Разбира се, не обобщавам за всички евреи. Иначе мога да ви предложа няколко интересни новини от Израел - отрочето на ционистите.


Забрана на палестинците да показват признаци на тъга в деня на Независимостта на Израел

http://www.politicaltheatrics.net/2010/02/new-israeli-law-forbids-palestinians-from-mourning-or-showing-signs-of-sadness/

Представете си ние да въведем подобен закон в България, забраняващ на турското население да изглежда тъжно на Трети март! Ще настане абсолютен скандал! Разбира се, на ционистите им се разминава, просто защото влияят много на международната политика.


Израел изпълнява геноцид над африканските евреи
http://rt.com/Top_News/2010-02-24/ethiopian-women-contraceptive-infertility.html?fullstory

По-рано, когато Юдаизмът е бил религия, насочена към "евангелизация" на нови и нови народи(от там и хазарите, приемащи Юдаизма), част от коренните жители на Етиопия са я приели. Сега на светлокожите юдеи обаче това нещо явно не им харесва и те са се погрижили в рамките на 4 години да се роди само ЕДНО бебе на израелска общност голяма 45 семейства етиопски евреи. Жените не смеят да спорят с властите за това какви лекарства им биват давани, тъй като се страхуват, че може да бъдат депортирани.


Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
 Подобни процеси тeкат в световен мащаб И не само в България, където те дори започват сравнително късно. Въпросните методи за унищожаването на хората като цяло се прилагат в абсолютно всяка една страна на земното кълбо включително И в Израел.


Възможно е да се прилагат и в израел,само че спрямо африканските юдеи или някои други, но не и спрямо юдеи. В Същото време съм чувал, че в израел има етнически евреи /не хазари/ на които се плаща заплата за да имат повече 8-10 деца.

Неактивен pukkod

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 32
На мен лично ми се налага да общувам с евреи почти целодневно. Много добре се интегрират и инфилтрират обществото. Само аз и двама други приятели знаем, че въпросните личности са евреи - всички други си мислят, че са българи. Най-лицемерно е когато въпросните евреи започнат да говорят против българите и всички българи приемат, че това е поредния самомразещ се българин, който съжалява, че се е родил такъв... Това обеснява и моето не много положително мнение за тях(конкретно за тези евреи, които познавам). Просто не обичам лицемерието и един ден вероятно ще споделя публично на хората около мен да не им вярват. Разбира се, не обобщавам за всички евреи. Иначе мога да ви предложа няколко интересни новини от Израел - отрочето на ционистите.Израел изпълнява геноцид над африканските евреи

Zarathustra какво - да не би евреите да нямат право да се изкажаит за лошото положение в страната ни? Защото колкото и да не ти се вярва eвреите също са смазани от 20 годишния демоКРЕТЕНичен преход и след като много българи съжаляват, че са такива и българските евреите имат право на това, какви са тея двойни стандарти? Относно "геноцида" ще кажа, че това е мит. Една от основните цели на МОСАД след разузнаването е подпомагането на тези евреи. Аз лично имам такива приятели в Израел. И не се наричат африкански, а Етиопски евреи.

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 828
С настоящия пост бих искал да се опитам да разсея заблудите свързани с въпросната Програма за изтребване на българския народ - Приета на московския ционистки конгрес през 1988 г и да представя истината за него като като явен фалшификат.

Със сигурност всеки развил истинските си сетива би прогледнал през очевидната и зле-скалъпена измама която представлява този документ.


Съгласен съм с написаното от Thoth. +1

Неактивен Zarathustra

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 49

Zarathustra какво - да не би евреите да нямат право да се изкажаит за лошото положение в страната ни? Защото колкото и да не ти се вярва eвреите също са смазани от 20 годишния демоКРЕТЕНичен преход и след като много българи съжаляват, че са такива и българските евреите имат право на това, какви са тея двойни стандарти? Относно "геноцида" ще кажа, че това е мит. Една от основните цели на МОСАД след разузнаването е подпомагането на тези евреи. Аз лично имам такива приятели в Израел. И не се наричат африкански, а Етиопски евреи.

pukkod, не изопачавай думите ми. Евреинът може да се изказва колкото си иска срещу държавата България. Въпросът е, когато започне да се изказва срещу българщината(обикновено влагат много силен сърказъм, когато искат да омаловажат нещо, не го правят директно). Това е проява на лицемерие.

Иначе, нормално е, впредвид произходът ти, да не се съгласяваш с обвиненията за геноцид над етиопските евреи в Израел. Обаче, не мислиш ли, че законът забраняващ на палестинците да ДЕМОНСТРИРАТ тъга е леко абсурден? Ако подобен закон се въведе в която и да е друга бяла страна, разни либералистични организациики и институциики(подкрепяни от евреите) веднага ще писнат "РАСИЗЪМ!!!".

Иначе, по самата тема - пределно ясно е, че въпросният план е фалшификация. Ционистите не действат с подобни "планове". Това обаче не значи, че резултатите от действията им(но не само на тях) не са близки до насоката, определена от "плана".
« Последна редакция: Март 05, 2010, 14:46:56 pm от Zarathustra »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27