Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978273 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1515 -: Юни 29, 2012, 11:03:32 am »
Сега един цитат от книгата "Повече от строго секретно" на Джим Марс, изд.2011 г., относно целите на химическите следи. Не, че е нещо ново, но все пак:
    "Друго страховито предположение беше изказано от пенсиониран офицер от разузнаването, който проявява сериозен интерес към химическите селди, след като химикалите, които го поливали системно от въздуха увредили сериозно здравето му. Този мъж участвувал в програмата на армията "дистанционно наблюдение" / аз я знам и като виждане/ и той мислено надникнал каква е целта на химследите. Това, което възникнало в съзнанието му, можело да се обобщи с една дума -ТЕРАФОРМИРАНЕ, опит да промени  околната среда на планетата."
        Това е отразено и в един от филмите към темата.
        Самият факт, че властите упорито отричат тази дейност е тревожен. Нищо добро за нашето здраве и околна среда.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1516 -: Юни 29, 2012, 11:10:12 am »
Бих казал по-скоро ТЕРАДЕФОРМИРАНЕ. Тераформиране е да направиш една планета пригодна за живеене.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1517 -: Юни 29, 2012, 11:28:06 am »
Бих казал по-скоро ТЕРАДЕФОРМИРАНЕ. Тераформиране е да направиш една планета пригодна за живеене.
   Абсолютно си прав. Но това е цитат все пак. За сега сме свидетели на деформиране.

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #1518 -: Юни 29, 2012, 11:58:46 am »
Навън е нещо отвратително.Току що излизам на балкона и какво виждам и надушвам..Нещо,като ниска мъгла, като дим, все едно е опушено и адска остра воня на разтопена пластмаса или по-точно някакъв химикал.Щях да повърна,като лъхна.. Мои приятели ми се обадиха и също ми споделиха за същото нещо. Това чудо се появи навън от 30 минути, да видим кога ще се изчисти.
Следи от пръскано няма днес..Но пък вчера  и миналия ден..... за пръв път виждам такова нещо над града си! Сигурно бяха над 10 черти и постоянно имаше самолети в небето...Като нормалните черти и chemtrails се различаваха идеално. Направо нагледен пример си беше.
Аз надуших същата смрад, но към 22 часа. Като от запалена гума...На фона на жегата изпозатворих всички врати и прозорци по балконите, защото апартамента се напълни с тази смрад. :bad:...Помислих, че е само около нас, реших, че някой идиот е запалил гума някъде...Миришеше малко като от... екарисаж... :bad: И като от прегорена кола-маска...Аз съм в северен квартал на София. Твоите наблюдения от къде са?
« Последна редакция: Юни 29, 2012, 12:03:53 pm от m2f »
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен вещичка

• Четящ
  • *
  • Публикации: 188
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1519 -: Юни 29, 2012, 15:13:56 pm »
   Абсолютно си прав. Но това е цитат все пак. За сега сме свидетели на деформиране.

Относно това, от няколко години наблюдавам нещо интересно, което неимоверно много ме ядосва: Живея на 15км от центъра на Варна. Тук по улиците има стари около 40-50 годишни кестени. Лятото образуват свод над улиците и е невероятно красиво и прохладно. От две-три години насам, благодарение на не зная какво, листата на кестените стават на едни кафяви петна още в началото на юни и до август месец вече нямат листа. Грозно е и отвратително. Самите дървета нямат листни въшки или някакви други гадини. За сметка на това последните години "дантелите" над Варна са постоянна гледка и имам вътрешното усещане, че загниването на листата се дължи на това пръскане, а не на нещо друго... Ама наистина не мога да си обясня защо се опитват да унищожават дърветата...  :unknown:
Отсъствието на доказателство не е доказателство за отсъствие!

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #1520 -: Юни 29, 2012, 16:40:19 pm »
Вещичке
Да ти кажа честно това не е само над Варна , но и над София . Много често виждам някъкви не петна ами нещо като "пъпки" на листата с червен връх и зелен край. Повечето казват че растението е болно, но от какво и как се е разболяло никой не казва  :negative: :nea:
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1521 -: Юни 29, 2012, 16:52:45 pm »
Това са гали. Има галообразуващи насекоми, който си снасят яйцата в листата. И в отговор на това растението започва да изработва паренхимна тъкън. Няма нищо обезспокоително в това.

« Последна редакция: Юни 30, 2012, 11:45:02 am от Mirotvorec »

Неактивен BAYO

• Четящ
  • *
  • Публикации: 231
« Отговор #1522 -: Юни 29, 2012, 17:58:01 pm »
Това дали са изкуствено създадени облаци? Според мен яко фотошоп + малко химийка във въздуха:

http://www.accuweather.com/en/weather-news/mammatus-clouds/66746
Let your fears go, you might find that you’re not lost!

Неактивен Strelok22

• Четящ
  • *
  • Публикации: 38
« Отговор #1523 -: Юни 29, 2012, 19:25:44 pm »
Според мен е малко едитване ... колкото за естетика.И ЯКО ХИМИЯ.

Тези ''mammatus'' облаци се водят за 'мистерия'.Никои никъде (за правителства говорим) няма да ти даде обяснение.

Неактивен Спиро

• Четящ
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #1524 -: Юли 04, 2012, 01:43:47 am »
Цитат
Тези ''mammatus'' облаци се водят за 'мистерия'.Никои никъде (за правителства говорим) няма да ти даде обяснение.
Не искаме обяснения а просто това безобразие да бъде прекратено.
Каквото и да обясняват ясно е че ще лъжат. 8)

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1525 -: Юли 04, 2012, 21:21:47 pm »
Цитат
Не искаме обяснения а просто това безобразие да бъде прекратено.
Каквото и да обясняват ясно е че ще лъжат. 8)
Честит първи пост, Спироооо ... Добр3е си ми се забърка ... :drinks:
А,сега като не ги виждаш по-спокоен ли си ?...  :dance:
Или нещо те влече да си представяш неща там горе ?....
Иуи е плод на нащТу въображение спомена за подобни визоализаций там горе ...

А следните неша песимитите да ме нарекЪт фантаст,ако щаТ:

:---
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен theeagle88

• Четящ
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #1526 -: Юли 04, 2012, 23:18:04 pm »
Това дали са изкуствено създадени облаци? Според мен яко фотошоп + малко химийка във въздуха:

http://www.accuweather.com/en/weather-news/mammatus-clouds/66746
  Здравейте!Относно mammatus-те са съвсем нормално природно явление и нямат нужда от химийка,за да се получат.Ето какво знам за chemtrails:

Белите следи, които понякога остават след самолетите в небето са т.нар. кондензационни следи(contrails). По своята същност това са обикновени облаци от водна пара. Всички облаци на небето се образуват в резултат на явлението кондензация, което се дължи на ограничената смесимост на газообразната вода в атмосферния въздух. Тази смесимост е зависима от температурата на средата, при промяна на тази температура количеството влага във атмосферния въздух може да се окаже повече отколкото той може да поеме и тя трябва да се отдели. Това става под формата на многобройни миниатюрни капчици, които се наричат пара. Ако температурата на средата се повиши или облакът пара премине в област с по-ниска влажност, капчиците се изпаряват.
Във високите слоеве температурите са ниски и там атмосферната влажност, дори при ниски концентрации, лесно достига до пренаситено състояние и кондензира. Това е явлението което всички познаваме като перести облаци - най-високите облаци в небето. Поради ниските температури те са изградени не от капчици, а от миниатюрни кристалчета.
Обикновено самолетите не образуват кондензационни опашки, тъй като относителната влажност на въздуха, в който летят, е много под 100% и веднага абсорбира допълнителната вода от изгорелите газове. И понеже основната част от въздушния трафик е съсредоточен на голяма височина (около 10 000 м), ние почти не забелязваме непрекъснато летящите в небето самолети. Кондензационните следи се образуват само при специфични условия и подходяща метеорологична обстановка - когато настъпва по-топъл и влажен атмосферен фронт, в резултат на което на голяма височина се получава висока относителна влажност и заоблачаване. Тогава се образуват характерните видове перести и слоести облаци и едносъщните с тях кондензационни опашки.
Тези опашки се получават защото самолетите попадат в обстановки с влажност близка до пренасищане (повече от 100%) в която е нужно само появата на чуждо тяло за да бъде отключен процеса на кондензация. Самолетите въздействат на атмосферата, добавяйки допълнителната влага на изгорелите си газове и създавайки така наречените кондензационни ядра - най-често фините саждени частици от изгорялото самолетно гориво. Около тези частици се отлага кондензиращата се атмосферна влажност, замръзва и става видима за очите ни. Понякога при много висока пренаситеност на въздушната влажност достатъчни за отключване на кондензацията са дори самите термодинамични процеси, предизвикани от завихрянето около крилата или перките на самолета.
Поведението на тези опашки, които представляват новообразувани облаци, зависи от това доколко е наситена естествената атмосферна влажност.
- Ако тя не е напълно наситена и има възможност да приеме добавената от самолета вода, новообразуваните облаци бързо или по-бавно се хомогенизират с околната среда и се изпаряват. Тогава опашките бързо изчезват на някакво разстояние след самолетите. Същото нещо се случва с нашия дъх през зимата.
- Ако влажността в атмосферата е вече наситена и не може да поеме добавената от самолета вода, облакът замръзнала пара, който ще се образува, ще остане дълго време,
- Ако влажността в атмосферата продължава да нараства или температурата да се понижава - кондензационните опашки ще се разстилат по закономерен път и въздушните течения постепенно ще ги деформират и смесват. Обикновено появата на устойчиви и разширяващи се кондензационни следи съвпада с появата на естествени перести облаци, като двете явления логично преливат едно в друго.
Добре известно е, че земната атмосфера не е хомогенна среда, в нея съществуват зони с различна температура, влажност и диференцирани течения, турболенции. Тази нехомогенност е причината за различията в разпространението, появата и изчезването на облаците и по същия начин - на кондензационните следи. Един самолет най-често оставя след себе си прекъсната кондензационна опашка, защото условията по неговата траектория се изменят, в някои участъци следата е устойчива, в други се изпарява. На голяма височина, където се получават кондензационните опашки, тези участъци имат преди всичко слоеста форма, за това и облаците които се образуват там са с такава форма. По същия начин изглеждат и невидимите за нас участъци в които има висока, но все още некондензираща влажност. Ето защо дори при сравнително малки разлики във височина, самолетите пораждат различни по вид и дълготрайност кондензационни опашки.
 Това е механизмът на образуване на кондензационни опашки,а вече друг е въпросът,че те може да не се дължат само на кондензацията на водни пари около частичките сажди от самолета,а да има и други нарочно разпръснати аерозолни частици.Мисля,че бях гледал един документален филм,където се показваше как по покривите на къщите и по тревата имаше фин слой прах,който се оказа,че има различни канцерогенни частици в него,което вече е реално доказателство,че такива пръскания се осъществяват.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1527 -: Юли 05, 2012, 10:29:03 am »
theeagle88, а какво ще кажеш, ако "кондензиите" излизат не от двигателите, а от специални приспособления към крилото или фюзелажа  на самолета? Такива кадри има много в темата. Ако искаш изгледай ги. Ако пък намериш и снимките от вътрешността на самолетите, с контейнерите още по-добре. Много си писал, но най-важното си изпуснал. Вероятно не си чел темата. Вярно, че е  голяма, но за да си в час трябва да си я прегледал. :hi:

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1528 -: Юли 05, 2012, 20:57:39 pm »
bojinkata има предвид това:

theeagle88, както забелязваш това е изглед от вътре на пръскащ самолет и забележи,той е запазен като граждански,не товарен или военен(има твърде много прозорчета)... Тези 4 броя резервоари побират 3000 литра течност под налягане...
Има и други снимки,с други характеристики,но в бързината попаднах на това,ето източника: http://www.semissourian.com/story/1741033.html
На здраве !!!  :drinks:
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен Caramel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #1529 -: Юли 05, 2012, 23:17:17 pm »
Навън е нещо отвратително.Току що излизам на балкона и какво виждам и надушвам..Нещо,като ниска мъгла, като дим, все едно е опушено и адска остра воня на разтопена пластмаса или по-точно някакъв химикал.Щях да повърна,като лъхна.. Мои приятели ми се обадиха и също ми споделиха за същото нещо. Това чудо се появи навън от 30 минути, да видим кога ще се изчисти.
Следи от пръскано няма днес..Но пък вчера  и миналия ден..... за пръв път виждам такова нещо над града си! Сигурно бяха над 10 черти и постоянно имаше самолети в небето...Като нормалните черти и chemtrails се различаваха идеално. Направо нагледен пример си беше.
Аз надуших същата смрад, но към 22 часа. Като от запалена гума...На фона на жегата изпозатворих всички врати и прозорци по балконите, защото апартамента се напълни с тази смрад. :bad:...Помислих, че е само около нас, реших, че някой идиот е запалил гума някъде...Миришеше малко като от... екарисаж... :bad: И като от прегорена кола-маска...Аз съм в северен квартал на София. Твоите наблюдения от къде са?
При мен е било пръскане против насекоми. Поне така ми казаха.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27