Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 693964 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Chemtrails & HAARP
« -: Септември 06, 2005, 22:30:22 pm »
Напоследък все по-полулярно (в лошият смисъл на думата) става явлението chemtrails, което буквално се превежда като “химически следи”, но според мен не е много благозвучно, затова нека го наричаме “следите в нвбето”.
Малко предистория и цел - Още през 1990 година НАТО официално и детайлно обяснява как всеки високолетящ самолет  може да промени атмосферата чрез разпръскването на полимери, които абсорбират електромагнитната радиация. Американският патент номер 6315213 описва точно как кръстосано разпръстнати воднисти полимери се разпиляват и се превръщат в бурен дъжд. Преди 40 години, още във виетнамската война, американците използват химически агент наричан “Olive Oil”, по време на операцията “Popeye”, който предизвикал силни бури и дъждове. По време на войната в Сърбия очевидци разказват как черни облаци буквално се материализирали от синьото небе и само след минути започвала буря с невиждани гръмотевици и градушка, колкото кокоше яйце. НАТО не крие плановете си за "Климатичните оръжия", като най-безсрамно заявява, че до 2025 година, ще командват климата, образуването и разпространението на бури, формирането на облаци, мъгли, подбуждане на  наводнения, подбуждане на земетресения и други тектонични отклонения, изкуствено създаване на каквото си пожелаят време и климат. С две думи - контрол на земният живот чрез регулиране на слънчевата светлина и намаляване на атмосферната видимост, което води до промяна на климата. Озоновата дупка, както и глобалното затопляне, са също тяхно дело. Това е така да се каже екологичен тероризъм. Извършен от Илюминати.
Изсипването на тонове специални вещества от самолети, модифицира атмосферата, като я превръща в силно заредена електрическо-проводима плазма употребима (полезна) за военни проекти. Въздухът които дишаме е препълнен с азбесто-синтетични фибри и токсични материали, бариеви соли, алуминий, и според някои слухове радиоактивен торий. Тези материали играят ролята на елекролити за повишаването на електропроводимостта на военните радари и радио вълните. Отровни от части, с доказано наличие на арсеник и с доказано подтискане на имунната система. Атмосфернят барий отслабва мускулатурата, включително и тази на сърцето. Погълнатият алуминий отива директно в мозъка и специалистите-медици потвърждават, че той окислява мозъчната тъкан, което води до алцхаймеровите нервни заплитания. Радиоактивният торий е познат като причинител на левкимия и други видове рак. Само малък процент от военните атмосферни проекти и модификации са видими и очебийни. Това, което не виждаме е също еднакво опасно. Йоносферата, Земята и нейните обитатели продължително се бомбардират с високочестотни микровълни. Те са използвани за манипулиране на атмосферата, метеорологични изменения, събиране на информация както и производство на тектонични оръжия (изкуствено създаване на земетресения). Независимият изследовател на Chemtrails (Химичните следи в небето) Clifford Carnicom потвърждава, че ние непрекъснато и всекидневно сме облъчвани и с ужасяващо ниски електро-магнитни честоти пулсиращи с разновидности около 4 херца – честоти, които дълбоко увреждат човешката биология и менталното функциониране. Съществуват добре документирани биологически компоненти за непрекъснато нарастване на атмосферното (следи се атмосферата на всяка нация и регион)  скрито "ваксиниране" на вируси и зарази в тези райони, със специално създадени системи. Заразяване с вируси, бактерии, гъбички, микроплазма, изсушени кръвни клетки и екзотични "маркери" които предизвикват съответни реакции в човешкият, животинският и растителният организми. Също изкуствено предизвикване на алергии чрез генно-модифицирани гъбични форми, които мутирайки, често могат и да се превърнат в опасни и смъртоносни вируси.

Какво представляват и каква е скритата им цел? - следите могат да се появяват навсякъде – над цяла Европа, САЩ, Канада, дори над Тихият океан. Искам да ви уверя, че те не са измислица, нито пък плод на украсени наблюдения. Снимковият и видео материал (който е твърде голям, за да бъде прикачен, но който има желание, ще му бъде пратен на пощата. Представлява заснето минаване на самолет, който пуска химически следи, които после се превръщат в облаци, на забързан кадър, защото процесът е дълъг...) ще ви докажат това. И така - как действат и защо се правят химичните следи от самолеите. Когато елитът иска да предизвика буря, заметресние, наводнение или рязки климатични промени (всички тях ги наблюдаваме вече доста начесто :(), те пускат HAARP (на схемата долу, можете да видите точният метод, по който това се извършва). Пускат и самолет, който да разпръсне тези субстанции във въздуха. Те действат като един вид “огледало”, които по-точно насочват влиянието на HAARP в точното място. Всичко е ставало досега и без тези химични “огледала”, но доколкото разбирам, методът е сравнително нов (появява се през 1999 година ако си спомням правилно) и повишава процента на ефективност на HAARP, а оттам и на желаният краен резултат. Първоначално хората били силно смутени от ставащото. Те наблюдавали самолетите, които минават и следите оставяни от тях. Изглеждали като нормален пушек оставян от самолетното гориво. След малко обаче, вместо да се разсеят, те ставали все по-големи и по-големи. Превръщали се в облак, а по-късно направо (да го кажем) в пелена, която покрива небето. Долу можете да видите сателитна снимка на пелена образувана от самолет над Германия. Става въпрос за нещо много сериозно по мащаб. Нещо, което не може да бъде пренебрегнато. Има и други видове chemetrails. Има такива, които са като мрежа (в буквалния смисъл на думата - виж картинките по-долу). Ако не наблюдаваме явлението от самото начало, спокойно бихме могли да кажем, че това, което виждаме, е обикновен облак. За жалост това не е нищо друго, освен поредният смъртоносен пъклен план на елита. Може да се използва и с цел mind control. По местата, над които е наблюдавано явлението се наблюдава еуфория, необичайна радост и задовленост. Т.е – хората не изглеждат много “мислещи”, а по-скоро реагиращи на нещо. На някакво вмешателство. Всичко е с цел по-лесен контрол. В същото време може да се случва нещо важно в общочовешки смисъл и точно по този начин то се прикрива. Хората просто не обръщат внимание, защото са щастливи и просто “не са тук”...
Доста често chemetrails, се използват и без HAARP. Когато “играят” самостоятелно те имат друга функция. Да разпространяват зарази, болести, епидемии и да отслабват енергийният баланс на човека. Това осигурява няколко “плюса” на елита. Първо - хората стават по-нещастни. Страх ги е. Знаем кои форми на живот се хранят с тези енергии. Второ – хората се разболяват. На енергийно и физическо ниво. Оттам печелят фармацевтични компании. Знам, че няма нужда да споменавам кой притежава фармацевтиката и че тя е най-печелившата “законна” индустрия. Така чрез тези химични следи в небето и HAARP, методите на mind control-а се увеличават с още един. Ставаме свидетели на все по-зловещи планове за контрол над човечеството по най-мерзки начини, извършено от хора без всякакъв морал и вяра в доброто. Единственото, което остава е да се борим. По правилният начин ;)


Н.
« Последна редакция: Април 23, 2006, 23:29:28 pm от Horus »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1 -: Септември 06, 2005, 22:36:42 pm »
Ето две снимки, направени на "chemtrails самолети".

tarikkat

 • Гост
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2 -: Септември 07, 2005, 00:31:01 am »
Това има ли нещо общо с катастрофите които стават в последните 4 седмици?

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 675
 • WATCHER
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #3 -: Септември 07, 2005, 00:39:33 am »
Това с катастрофите като че ли или поне при по-голямата част от тях се дължат на "нормални" фактори а не на конспирации. Все пак като имаме впредвид процента на катарофи при колите при самолетите е значително по-нисък но инциденти все пак стават.

tarikkat

 • Гост
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #4 -: Септември 07, 2005, 00:43:27 am »
За толкова кратко време и само технически проблеми
Не ми се струва нормално
Верно че страдам от фобии за конспирации но крушката винаги си имала опашчица ;)

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #5 -: Септември 07, 2005, 00:45:42 am »
Това със катастрофиралите самолети няма връзка с темата. Тук самолетите са само средство за разпръскване на въпросните химикали.

tarikkat

 • Гост
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #6 -: Септември 07, 2005, 00:50:22 am »
имах впредвид конкретно системата HAARP
Тя има ли нещо общо?

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #7 -: Септември 07, 2005, 00:53:17 am »
Едва ли. Но всичко е възможно.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #8 -: Септември 07, 2005, 15:36:01 pm »
Хей, ами аз точно вчера сутринта видях няколко такива следи над източна България. И ми направи впечатление разликата в следите на някои от самолетиге. Едните станаха точно като надиплени облаци, а друтине си останаха нормални, инверсионни. Това не ми се върза, защото всички бяха в една и съща област от небето.
Ма...а им, ще ме научат да псувам тези .....
Стига.
Момчета и момичета, аз започвам още от тази вечер. Ако не мога да ги спра да ръсят, поне над родината ни....ще има да падат още самолети. Ако немога да предпазя невинните ще преценявам според заплахата. Доброто освен меко, може и да е твърдо. Освен робата с качулка взимам и .... ;) , тайна. Астралните битки, за които имаме и тема, са като игра пред това, в което съм бил. Не съм споделял, и за сега не смятам да го правя... но наставника на tarikkat ще помага, знам.(познаваме се) От една порода сме... А tarikkat, ти го знаеш какъв е, с....... с...., познаваш и "пазача" ..... Пси-групи ли? Да заповядат, техни сме.
До скоро, и стискайте палци за успеха ни. Кой с каквото може...
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 667
 • In Lies We Trust...
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #9 -: Септември 07, 2005, 16:53:52 pm »
Наистина ли си видял над България :o Аз си мислех, че дотук няма да стигнат нещата, бахти!!!

tarikkat

 • Гост
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #10 -: Септември 07, 2005, 16:58:52 pm »
Смятам че каквото и да правят над България няма да успеят да ни отровят
Винаги сме били по напред от тях. Колкото и да искат да ни вземат това което притежаваме се сблъскват с това което МОЖЕМ А то е много ПОВЯРВАЙТЕ МИ ;D ;D ;D

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #11 -: Септември 07, 2005, 17:56:09 pm »
Наистина ли си видял над България :o Аз си мислех, че дотук няма да стигнат нещата, бахти!!!
Виж ми подписа друже.  ;) Само и винаги това казвам. Но и мълчанието ми е познато. :)
Едва като прочетох тази тема ми стана ясно какво съм видял. >:(
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Jean-Luc Picard

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 351
 • Starfleet Captain
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #12 -: Септември 08, 2005, 12:15:13 pm »
Хей, ами аз точно вчера сутринта видях няколко такива следи над източна България. И ми направи впечатление разликата в следите на някои от самолетиге. Едните станаха точно като надиплени облаци, а друтине си останаха нормални, инверсионни. Това не ми се върза, защото всички бяха в една и съща област от небето.
Ма...а им, ще ме научат да псувам тези .....
Стига.
Момчета и момичета, аз започвам още от тази вечер. Ако не мога да ги спра да ръсят, поне над родината ни....ще има да падат още самолети. Ако немога да предпазя невинните ще преценявам според заплахата. Доброто освен меко, може и да е твърдо. Освен робата с качулка взимам и .... ;) , тайна. Астралните битки, за които имаме и тема, са като игра пред това, в което съм бил. Не съм споделял, и за сега не смятам да го правя... но наставника на tarikkat ще помага, знам.(познаваме се) От една порода сме... А tarikkat, ти го знаеш какъв е, с....... с...., познаваш и "пазача" ..... Пси-групи ли? Да заповядат, техни сме.
До скоро, и стискайте палци за успеха ни. Кой с каквото може...

За транспортни коридори на авиацията някой да е чувал? Или за това че различните коридори се намират на различна височина, нещо като етажи. И съответно следите оставяни от реактивните самолети на различна височина е нормално да изглеждат различно. И другото което ме интересува, астрални боецо, е, защо след като си видял такива следи, няма забелязани нито урагани нито проливни дъждове  наоколо в последните дни. Или може би т.нар. HAARP е в режим stand-by?

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #13 -: Септември 09, 2005, 00:49:43 am »
captain_picard,
ако не бях видял снимките във форума, едва ли можех да свържа така нещата. Представи си, чували сме за въздушни коридори. Работата ми е такава, че почти през ден мога да блея по полето и небето. От 14 години такава форма на инверсните следи за първи път виждам. Според тебе дали от вчера или онзиден са променили височината на въздушните коридори? Ако още се съмняваш в коректноста ми, бил съм изчислител в ракетно поделение. Наясно съм с разликите във височина.
И другото което ме интересува, астрални боецо, е, защо след като си видял такива следи, няма забелязани нито урагани нито проливни дъждове наоколо в последните дни. Или може би т.нар. HAARP е в режим stand-by?
За уточнение, не съм астрален боец. Няма отново да падна толкова ниско.
А кой може да каже със 100% сигурност, каква е била конкретната им цел? Ако е имало изобщо такова нещо. А дали химикалите и биологичните агенти се нуждаят от HAARP? А защо в родния ми град, американските военни ползват специални филтри за водата, която ползват? Защо им е забранено да контактуват дори и с персонала на нашата база? И защо бяха тук, повече от година преди официално да бъде одобрено каквото и да е чуждо присъствие у нас?
Много питам нали? Да, защото аз на американец не вярвам.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

tarikkat

 • Гост
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #14 -: Септември 09, 2005, 15:39:37 pm »
Американските войници и инженери специално в Ямбол са от 2002 годинал Лично съм говорил с един от инженерите. От него знам как адаптираха системите А официалната власт призна за тях едва преди близо 6 месеца защото нямаше как вече да обяснява присъствието на м...американци ;D ;D ;D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27