Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978272 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1500 -: Юни 25, 2012, 23:59:04 pm »
Разбрах те но си противоречиш. При тези обстоятелства и планината не е спасение.
А за последното ти изречение - какво значи всичко е изяснено? Някой от елита ли го е разкрил? Не. В такъв случай не е изяснено.

Поздрави.
What's done in the dark will be brought to the light

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #1501 -: Юни 26, 2012, 00:13:32 am »
Хора, държавата толкова е пропаднала, че вие и молби ще пишете  ???  ???
Никой няма да ви обърне внимание ако ще и 30 млн. да пратите. Те не обръщат внимание на една молба че храната в еди кой си магазин е с изтекъл срок пък камоли за това.
Вряно че е важно, но никой няма да ви обърне грам внимание ...
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
« Отговор #1502 -: Юни 26, 2012, 00:22:21 am »
По принцип е така, но дори и да някой да обърне грам нищо не зависи от държавата

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
« Отговор #1503 -: Юни 26, 2012, 00:28:33 am »
Ако не от държавата - тогава от кого? :o

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
« Отговор #1504 -: Юни 26, 2012, 00:38:10 am »
Ами ако става въпрос за наща държава да кажем по-висша фигура, която е съгласна със случващото се. Иначе си зависи изцяло от ония, които ни правят мизериите.
Ама с тва си тъпчеме на едно място, едва ли нещо ще постигнеме.

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
« Отговор #1505 -: Юни 26, 2012, 00:56:39 am »
Така е, но не можем да седим и безучастно да гледаме , как някой си е решил да ни "редуцира".
Въпросът трябва максимално да се обмисли и да му се придаде максимална гласност. :mad: /Мисля че обществото все още не е запознато с проблема/. :boredom:
На първо време поне това може да направим.Не бива да свиваме рамене и да се примиряваме. :diablo:

Неактивен forcomnet

• Четящ
  • *
  • Публикации: 113
« Отговор #1506 -: Юни 26, 2012, 03:17:01 am »
Получаваш...ама не получаваш! На мен още не са ми отговорили - ще стане вече близо година откакто си заведох жалбата в деловодството им.

О, изобщо не съм и мислил, че някой на вас ще отговаря... че кои сте вие? Имах предвид едно или може би две ТВ предавания където под обществения натиск и многото въпроси (мисля, че Еленко имаше пръст там) някои журналисти преди време бяха отправили тези въпроси в ефир към властите... в крайна сметка отговора в ефир беше точно такъв какъвто съм го написал. Тоест нищо съществено и нищо конкретно само празни приказки и прах в очите.

А въпросът изобщо не е за Столична Община, това не е в компетенциите им. Къде е НАТО, къде е Столична Община? Мероприятието се извършва над територията на цялата страна, не само над София. Питането трябва да се отправи по-нагоре.

Е, ако се събере някой нов "екопротест" може и да ви отговорят, но няма да е нещо по-различно... в крайна сметка сами се дадохме на НАТО... сега те си правят каквото си искат.
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 03:40:02 am от forcomnet »

Неактивен x_name41

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
« Отговор #1507 -: Юни 26, 2012, 04:01:20 am »
Смятам, че ние хората нищо не можем да направим по отношение на химическите следи защото не сме в състояние да отговорим адекватно на ситуацията поради това, че липсват редица важни изисквания, които трябва да се покрият и приложат като примерно най важните от тях са отлична организация, стабилност (отстояване на правата неподдавайки се на провокации от какъвто и да е вид и други подобни качества), отлично стабилно душевно здраве (неизкривени емоции и чуства предразполагащи точна, правилна и адекватна реакция при различни и напрегнати ситуации и това всъщност май е най важното изискване защото ако се вгледате и анализирате всички масови общественни прояви по разни значими поводи и събития ще установите точно това (една уязвимост), и че тези неща липсват а на това се дължат именно и много неуспехи при начинания и инициативи ) и т.н...
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 04:13:43 am от x_name41 »
"מוזיקה מאריכה את החיים"

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1508 -: Юни 26, 2012, 10:50:21 am »
Разбрах те, но си противоречиш. При тези обстоятелства и планината не е спасение.
А за последното ти изречение - какво значи всичко е изяснено? Някой от елита ли го е разкрил? Не. В такъв случай не е изяснено.

Поздрави.
Къде го видя това противоречие? Бъди обективен. Не можеш ли да четеш? Точно заради пръскането и планината не е спасението. Предполагах, че няма да вденеш и познах.
          Пък ако чакаш някой политик от елита да си признае, много ще чакаш. Затова имаме глави на раменете, за да разберем за какво става въпрос, без да чакаме някой да ни обясни, защо се случват някои неща у нас и по света. Но явно не си чел темата. Има и условие разбира се - сивото вещество да се ползва. Прочети темата и ще ти се изясни за  какво става въпрос. Поздрави и от мен.
      Атила 777 е прав - повече гласност. 
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 10:53:42 am от bojinkata »

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
« Отговор #1509 -: Юни 26, 2012, 13:35:39 pm »
Получаваш...ама не получаваш! На мен още не са ми отговорили - ще стане вече близо година откакто си заведох жалбата в деловодството им.

А въпросът изобщо не е за Столична Община, това не е в компетенциите им. Къде е НАТО, къде е Столична Община? Мероприятието се извършва над територията на цялата страна, не само над София. Питането трябва да се отправи по-нагоре.

Е, ако се събере някой нов "екопротест" може и да ви отговорят, но няма да е нещо по-различно... в крайна сметка сами се дадохме на НАТО... сега те си правят каквото си искат.

Чаках да видя, дали някой ще се сети най-накрая къде да се насочват писмата, питанията, претенциите и недоволствата. Имаме участник отбелязал очевидното, което аз ще уточня и допълня.
Работя на едно място, което е към Министерство на здравеопазването.
(разбира се, че съм яко в бизнеса с лекарства и произтичащите от това далавери  :lol: майтап Уили :))

Там има лаборатории.Много лаборатории. С професори и доценти, които дълги години са се занимавали и занимават с изследване на: ВЪЗДУХА, водата, почвата, храните, физични фактори ... Хората обикалят страната и правят изследвания, било по сигнали на граждани или изисквани за нуждите на министерството и последващите от ЕС данни.
Това може да се предположи, че е РИОКОЗ. Но не е това. Защото самите РИОКОЗ-и от страната и София съгласуват и подават данните си при нас.
Специално за въздуха, аз лично съм виждала на едно място в Хиподрума, до една детска градина и ясла устройства, които са монтирани и изследват. Мисля, че има още няколко, а в цялата страна не знам колко са общо.

Пишете едно писмо до Министерство на здравеопазването. След като наблюдавате време, полети и дестинации, описвате конкретно какво и кога да се изследва и съм сигурна, че ще получите компетентен (колко задоволяващ ви, не знам) отговор.

Тук идва момента да "влязат" скептиците и да обяснят как данните и самия отговор може да е манипулиран, за целите на политиката и просто човешко успокоение, но докато някой от вас не завърши химия и не започне да работи като изследовател, за да гарантира достоверност и безопасност, няма друг начин.
Тогава или след отговорът, може да напишете едно писмо до министерство на отбраната и тях да попитате защо как и какво излиза от самолетите.

Пожелавам успех в начинанието и каузата! :hi:

p.s. Дори се сетих как точно да ги провокирате с доказателство/а. Като им посочите настоящата тема от 100 страници, която да изчетат, за да разберат, че проблемът е много сериозен и да ги заплашите дори, че ако не вземат адекватни мерки, след като са се образовали допълнително хората от темата със 100 страници, ще се обърнете към СЗО и Европейските органи за контрол!
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 13:51:33 pm от Princess_Deja »
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
« Отговор #1510 -: Юни 26, 2012, 15:48:48 pm »
Разбрах те, но си противоречиш. При тези обстоятелства и планината не е спасение.

Поздрави.
Къде го видя това противоречие? Бъди обективен. Не можеш ли да четеш? Точно заради пръскането и планината не е спасението. Предполагах, че няма да вденеш и познах.
          Пък ако чакаш някой политик от елита да си признае, много ще чакаш. Затова имаме глави на раменете, за да разберем за какво става въпрос, без да чакаме някой да ни обясни, защо се случват някои неща у нас и по света. Но явно не си чел темата. Има и условие разбира се - сивото вещество да се ползва. Прочети темата и ще ти се изясни за  какво става въпрос. Поздрави и от мен.
      Атила 777 е прав - повече гласност.

Айде да не говориме кой е вденал и кой не.  И да съм чел темата какво. Аз какво ли не съм чел, това не значи, че е вярно.
За това какво съдържат - пише от от тежки метали, вируси, нанотехнология, плесен, успокоителни и какво ли още не.
Как пък разбрахте, че със сигурност е така

Неактивен Caramel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #1511 -: Юни 28, 2012, 21:01:27 pm »
Навън е нещо отвратително.Току що излизам на балкона и какво виждам и надушвам..Нещо,като ниска мъгла, като дим, все едно е опушено и адска остра воня на разтопена пластмаса или по-точно някакъв химикал.Щях да повърна,като лъхна.. Мои приятели ми се обадиха и също ми споделиха за същото нещо. Това чудо се появи навън от 30 минути, да видим кога ще се изчисти.
Следи от пръскано няма днес..Но пък вчера  и миналия ден..... за пръв път виждам такова нещо над града си! Сигурно бяха над 10 черти и постоянно имаше самолети в небето...Като нормалните черти и chemtrails се различаваха идеално. Направо нагледен пример си беше.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1512 -: Юни 28, 2012, 21:33:14 pm »
И къде става това? Ако се напише един град няма да се излезе от анонимността, ако много държиш на нея. Над Пловдив имаше някакви съмнителни облачета, но нямаше следи. И вчера не са пръскали.
« Последна редакция: Юни 28, 2012, 21:40:55 pm от bojinkata »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1513 -: Юни 29, 2012, 00:22:19 am »
Коментара на Caramel-а намирисва малко на вица със запалените гуми...  :D
Колега не се обиждай,нищо лично.И както bojinkata те посъветва,бъди по-обстоятелствен с местонаблюдението за напред...  ;)
bojinkata и над Софето има от 2 дена странна облачност наподобяваща на пелените от кемтрейлс,но се разсейват бързо,а самолетчетата станаха незабележими там горе...Вероятно предстоят нови 20 дена почивка от гадости горе...  :unknown:
Кой знае,едва ли са се отказали,ама казва ли ни някой!
Радвайте се на лятото...  :drinks:
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1514 -: Юни 29, 2012, 00:24:36 am »
Както всички хора, сигурно и те имат ваканция. :D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27