Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978271 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен stoicho85

• Четящ
  • *
  • Публикации: 105
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1485 -: Юни 25, 2012, 00:19:25 am »
Муждудругото имам някъкви замайваня напоследък.Когато трябва да стана и да искам не мога защото се чуствам отпаднал...Яко ни ръсат
Виж си кръвното и кръвната захар, вместо да се чудиш какви са белите неща в небето :drinks:

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1486 -: Юни 25, 2012, 00:59:51 am »
Така-така!...
Нека отбележа,че след коментара ми от оня ден...,добавките Ви бяха прогнозирани и много се радвам,че не писах аз за тях... Само ще изключа atila777 ,вероятностите при него са доста!
Нека премина за наблюдаваното неделя вечер над Софето... Предварително се извинявам,че не е подкрепено от полетите на flightradar24.com ,бях на открито и с компания от доста свидетели!...
Значи,имаше самолетчета,които от далече правеха завоя от север с кемтрейл,преди София спираха и продължаваха над Панчарево(образно казано)... По-забавното е ,че наблюдавахме 2 броя самолети 100% на 11 км БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ДИРЯ СЛЕД ТЯХ И НАД ВИТОША ПУСНАХА ДИРЯТА И СЕ ПОКРИХА С ДИАГОНАЛАТА И ОБЛАЦИТЕ ОТ ТАТЪК ВИТОША !!!
Това си е 100%-тов ТЕРОРИЗЪМ в световен мащаб!!! Хора имаме 100%-ова възможност да поискаме обяснение от властите,ако не е тероризъм,защото си е откровенно такъв,КАКВО THE FUCK-а СТАВА ГОРЕ ?!...
 ???  :---  :o (smoke)
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
« Отговор #1487 -: Юни 25, 2012, 01:53:13 am »
По-напред Mirotvorec ви обърна внимание как точно установявате, че нещо се пръска, когато просто летят самолети?

Не трябва да летят ли?

Когато нямаше нищо по небето пак имаше съмнения, че нещо били променили, а може би са го направили по-невидимо за параноиците.

Представете си, че сте пилот на самолет или намерете начин да получите информация от някъде, че се пръска редовно, вместо да пълните теми с несъществени подозрения.

Преди време със селскостопанските самолети, когато видимо и близо до земята са пръскали  не е имало такова неразбиране, но сега не виждам... поне аз след като живея толкова години в София и не съм усетила от подобни полети някакви странични ефекти да се притеснявам.

Закрийте авиолиниите, затворете границите и тогава ... очаквайте само земетресения и магии с вуду-кукли!

Дайте някакви по-научни данни и факти, че това от самолетите е каквото предполагате и тогава пишете и следете полетите.
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен forcomnet

• Четящ
  • *
  • Публикации: 113
« Отговор #1488 -: Юни 25, 2012, 02:28:58 am »
Хора имаме 100%-ова възможност да поискаме обяснение от властите...
И имаш 100%-ова вероятност да получиш стандартното обяснение на властите: "Ние нямаме отношение бла, бла, бла... Това са самолети на НАТО и изпълняват полети по програмата за контрол на климата, бла, бла, бла...". Мислиш, че никой не ги е питал ли? Питали са ги и какво... получаваш отговор, който не ти дава никакъв отговор?!

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #1489 -: Юни 25, 2012, 10:15:40 am »
Мислиш, че никой не ги е питал ли? Питали са ги и какво... получаваш отговор, който не ти дава никакъв отговор?!
Получаваш...ама не получаваш! На мен още не са ми отговорили - ще стане вече близо година откакто си заведох жалбата в деловодството им.
Мислех да не отговарям на набедената принцеса, ама явно ще ми се наложи: като видиш два самолета един до друг на една и съща височина и единият пръска, а другият не - ще ти "присветне" за какво става дума. Като видиш един самолет който както си лети без следа, изведнъж ти изрисува една отсечка /подчертавам думата отсечка, не линия/, пак ще ти "присветне". Знам, че съвет няма да приемеш, ама въпреки това ще ти го дам: по - малко писане и повече четене. :hi:
« Последна редакция: Юни 25, 2012, 10:19:17 am от m2f »
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1490 -: Юни 25, 2012, 11:21:51 am »
Princess_Deja, в темата има колкото искаш "по-научни данни и факти, че това е от самолетите" /твои думи/, ама иска четене и вникване. Явно нямаш идея за какво става въпрос. Има и документални филми от американски и германски журналисти и учени, и тн. Нямам време и желание да ти разказвам цялата тема. Един съвет - преди да почнеш да коментираш нещо, запознай се с проблема защото олекваш с тези километрични кухи постове.

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #1491 -: Юни 25, 2012, 14:15:41 pm »
Няма нужда от никви филми,достатъчно е претенцията с която се наричаме  мислещи хора де е правилно разбрана,и да виждаме правилно приоритетите в ежедневието от което се оплакваме всички тук .Химикалите в небето не са илюзия,а реална наглост която си е показала толкова лицето,че ще ви изкара очите.Малко ми е смешно като ггледам тъй нареченото протестиращо общество да вряка за всичко друго но не и за това което трябва.
гледайте небето.....
m2f ,поздаравявам те за смелостта и отговорността,да пишеш на тия мишчици. :hi:
« Последна редакция: Юни 25, 2012, 14:35:02 pm от xнещо »

Неактивен Strelok22

• Четящ
  • *
  • Публикации: 38
« Отговор #1492 -: Юни 25, 2012, 14:22:06 pm »
Напълно съм съгласен с горният пост.
Които и да питам по следния начин:

"Абе човек,следите не трябва ли да изчезнат секунди след като мине ... защо тея висят толква време"

Всеки казва "не знам,не знам".И прочие.
Казват че отскоро ги виждат ... какво повече им трябва на скептиците ?

Разбира се ... има и гадни полу-масонски копеленца които са плъзнали навсякъде включително и в училището ми,които веднага почват да се правят на ударени и с ярост и негативност почват да отстояват ''официялната версия". :mad:

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #1493 -: Юни 25, 2012, 16:04:51 pm »
Ако се замислиме по какви начини ни обработват
открай време ни пръскат - едно 7-8 години със сигурност
ядеме подигравки с организма
облъчват ни трансмитерите и антените на мобилните оператори, личните ни телефони и WiFi сигналите по цяла София
дишаме газовете на колите за които се обзалагам, че са не по-малко вредни от кемтрейлс
приемаме флуорид с водата и пастите за зъби
и това са само нещата за които нямаме избор

цигари, алкохол, лекарства .... ваксини..

при това положение не мисля, че е удачно да изнасяме химичните следи като толкова главен и значим проблем, след като дори не сме сигурни за приложението им.
What's done in the dark will be brought to the light

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #1494 -: Юни 25, 2012, 17:03:54 pm »
m2f ,поздаравявам те за смелостта и отговорността,да пишеш на тия мишчици. :hi:

m2f, хубаво си им писала. Ама се чудя колко ли такива жалби получават за да им обръщат внимание.
Ще пренебрегнат една, три или пет. Но какво ще стане ако вземем повече хора да им пишем. Да искаме обяснения с какво точно пръскат. Защото имаме право да знаем. И като не получим отговор да пускаме нова и нова жалба примерно всяка седмица или месец. Да ги затрупаме с жалби. Но трябва да сме повече.
Какво ще стане ако примерно 100 000 българи пускат жалби всеки месец по тоз въпрос?
Но въпроса ще има ли толкова българи да се вдигнат и пуснат една нищо и никаква жалбичка. Аз се съмнявам и 1000 души да го направят.
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 07:01:11 am от Mirotvorec »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1495 -: Юни 25, 2012, 17:16:57 pm »
На saygoodbye ще кажа само едно,сега живея и сега това направо ми бърка в очите...
По-странното тук,е че на хората не им пука кво става горе...в доста голяма степен процента е тревожен каква част от хората са наблюдателни(въобще),степени за наблюдателност колкото щеш...
Отделно ми се иска да се премахне ДВГ-то и ред други вредители...Тва е друга тема...  ;)
Евалата и от мене на m2f за жалбата!  :hi:
...значи идва време да се организираме и всеки от темата да прати жалба!...Иначе за кво само списваме хроники тука...Те отделно могат да послужат за евентуаааални доказателства и тем подобни...  :flag_of_truce:
« Последна редакция: Юни 26, 2012, 07:01:52 am от Mirotvorec »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен m2f

• Пишещ
« Отговор #1496 -: Юни 25, 2012, 17:20:06 pm »
kalan, tazmdg, ами нека който иска да го направи /да им пише/:
http://www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp
Това е виртуалното деловодство на столична община. Трябва да си напишете обаче истинските имена, не става с ник нейм... :nea:
И още нещо: аз не открих никъде опцията за прикачване на файл към жалбата. Ако някой намери, ще съм благодарна да ми покаже къде е.
 :hi:

Неактивен m2f

• Пишещ
« Отговор #1497 -: Юни 25, 2012, 17:34:51 pm »
цитирам от страницата им:
"При установяване на невярно подадени данни, документът няма да бъде регистриран в деловодството на Столична община."
"При коректно въвеждане на необходимата информация, в срок до един работен ден ще получите регистрационния номер на своя документ по електронната си поща или чрез телефонно обаждане."

« Последна редакция: Юни 26, 2012, 07:03:39 am от Mirotvorec »

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #1498 -: Юни 25, 2012, 18:46:23 pm »
И още нещо: аз не открих никъде опцията за прикачване на файл към жалбата. Ако някой намери, ще съм благодарна да ми покаже къде е.
 :hi:
Ами сега се сетих, че вместо да качваш от компютъра използвай сайтове да си качиш снимка и дай им линк.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1499 -: Юни 25, 2012, 19:32:23 pm »
Ако се замислиме по какви начини ни обработват
открай време ни пръскат - едно 7-8 години със сигурност
ядеме подигравки с организма
облъчват ни трансмитерите и антените на мобилните оператори, личните ни телефони и WiFi сигналите по цяла София
дишаме газовете на колите за които се обзалагам, че са не по-малко вредни от кемтрейлс
приемаме флуорид с водата и пастите за зъби
и това са само нещата за които нямаме избор

цигари, алкохол, лекарства .... ваксини..

при това положение не мисля, че е удачно да изнасяме химичните следи като толкова главен и значим проблем, след като дори не сме сигурни за приложението им.
Допускаш съществена грешка- всички изброени от теб замърсявания-автомобили, радиотелефони, ваксини, лекарства, цигари, алкохол и тн, при желание можеш да ги избегнеш- да идеш на село, в планината, да пиеш вода от извор, да си отгледаш екологично чиста храна и тн, но при това замърсяване НЯМАШ ИЗБОР. ВСИЧКО Е ОТРОВЕНО, ТОТАЛНО. Сега като идеш в планината е още по-лошо, защото концентрацията на нановлакната е още по-голяма с повишаване на надморската височина. Ако си ме разбрал - поздрави.
    Колкото до последното ти изречение - прочети в темата. Всичко е изяснено, включително какви цели са поставени. Основната е геноцид.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27