Ще започна от зад на пред:
1-во.
bullet, аз имам река на 30м. от нас(жк.Хиподрума-Боянската)и аномалия си наблюдавам от малък!...Какво ти дава повече оргончето?!...Или за оцеляване и/или мода,да ходим както ти спомена,семейството ти?...Нима,нищо и никога не повдига емоцията и децибела в къщата ти?
*Между другото,доста МИ зачестиха статистиките,от деструктивна емоция и силна черна енергийна нагласа,която засичам след късо време с Chemtrails...,конкретно сем.скандал...(наблюденията са предимно след случката...)...,допускам частни случаи,ама все пак-въпросът остава!...

2-ро.
Arcane ,майтапа на страна,ама 100% се Ъпгрейдват...Както сам сравняваш първолаците...,то по-назад в темата(или беше в друга подобна...),вече има дузина анимета за малки 'дето облачетата са две успоредни линийки,какво остава за статистиката във филмовото и ТВ производство...Малко повече наблюдателност и...,гасиш ТВ-то...

3-то.
atila, радвай се че си го видяла! Химия + природа,това е моето мнение относно наблюдението ти!... Едно не мога да отрека с тази геометрия която превят горе и отражението от залязващото слънце,няма равен ни един художник,ако щете и бог... Ще приложа по-долу и снимка от НЕДЕЛЯ,28.07.2012,София-изглед,Север...леко-Север-Запад...(до сега бе3з коментар във форума)...

4-то.
bojinkata, отг. на въпр. ти е,ТУК-около себеподобните и на тази планета,макар че за последното малко започвам да се съмнявам...
П.П.: Обещаното фото,за което чух от няколко източника,че са го наблюдавали със странни фото-багренни изменения малко преди снимката ми... (която е от 20:02ч.) ... Отделно,че изминалата седмица доста познати(вкл. и аз),преживяхме сериозни деструктивни емоции...