Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 977904 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Black Adder

• Администратор и Собственик на XNETBG.NET
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 783
  • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1575 -: Август 10, 2012, 00:38:15 am »
Да, а РОЗАВИТИ снимки на tazmdg със слабата оптика, са предвестници на първото в историята на България торнадо в Панчаревското езеро, предизвикано от пръскането на подлите американци със син камък рано вечер.
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1576 -: Август 10, 2012, 18:42:16 pm »
Е, днес станах свидетел как и над Пловдив/ на североизток/ бяха теглили три дълги успоредни черти. Пак ни почнаха. Вероятно високите температури досега пречеха на процеса. Не ги снимах, защото по нищо не се различаваха от тези, които са в темата, в предните постове.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1577 -: Август 10, 2012, 19:45:53 pm »
Ха-ха-ха...Над Софету се разкъса облачността и се откроиха 4 кемтреила...
Май-май bojinkata има право с мнението си...,почнаха ни пак...  :---

П.П.: Ще си позвоя да допиша,но ТЕ НЕ СЕ СПИРАТ!!! Сега още 4 полета които не ги има на картата на flightradar24 разчертават мащабно,любопитното е бързия разпад,въпреки мащабните дължини на "аерозолните им изпражнения"...  :-\

П.П.2: И още,и още прииждат липсващи на flightradar24 !!!  ???
« Последна редакция: Август 10, 2012, 21:38:18 pm от tazmdg »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #1578 -: Август 11, 2012, 00:36:09 am »
bojinkata и над София почнаха рисунките.
И то не бяха малко а бая повече от последния път. :--- Увеличават се доста.
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #1579 -: Август 11, 2012, 11:53:19 am »
Поздрави от Венеция, колеги

What's done in the dark will be brought to the light

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #1580 -: Август 11, 2012, 14:16:21 pm »
bojinkata и над София почнаха рисунките.
И то не бяха малко а бая повече от последния път. :--- Увеличават се доста.
Забележете, че пак се активизират, когато времето се обръща /дори и за кратко/ от як пек на дъжд...
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен Пурку

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 317
  • Ти 'ше си лягаш ли?
« Отговор #1581 -: Август 11, 2012, 16:03:09 pm »
Принципа мисля че е следният. Когато е сухо и няма вероятност за валежи, не ръсят аерозоли, понеже докато паднат на земята, няма да са върху населените места, където живеят хора - вятъра ще ги разнася и разпръсва и много малка част ще попадне над хората. Не знам дали забелязахта, целият Юли месец беше без дъжд и съответно почти нямаше самолети. Когато вали или се очертава в близките дни да вали, пускат аерозолите, понеже веднага падат с дъжда и усляват да улучат населените райони.

Освен да ги наблюдавате, вземете по един компас-ключодържател или подобен и следете посоката по която прелитат. Някой път шарат, но в повечето случаи и особено в малките населени места посоката е една и съща - идват от югоизток и отиват на северозапад.
Нека всеки да пише (след достатъчно наблюдения) каква е посоката в която прелитат. По-нататък може да ни послужи да извадим някоя взаимовръзка от това.

Пък и не е лошо когато ги видите да пръскат да си представяте, че пред самолета се отваря една дупка и той изчезва в нея и разни подобни. След като горе в Астрала или някъде под него, този номер действа и ги отсвирвам всички самолети някъде в небитието, все си мисля че току виж и тук проработи тоя номер.
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1582 -: Август 11, 2012, 19:14:20 pm »
Интересно предположение,ама какво правим в случаите като сега(София),преди 3-4 часа валя като из ведро,още има облачност,тук-там разкъсана и точно там се разчертава?! Точно това наблюдавам сега,наторява с посока...,връх Камендел-пам.Левски(грубо казано)... В добавка и този полет липсва на flightradar24... А в кусур добавка,такъв полет с такава посока/коридор,НЯМА. Мнението ми ще подсиля с това,че от 1/2 век обичам да знам кое,къде му е мястото горе,в смисъл специално за района който пребивавам най-дълго... Подобни полети с такава посока има страшно инцидентно и то за кацане на летище София,това е по мое наблюдение.  :drinks:
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен Пурку

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 317
  • Ти 'ше си лягаш ли?
« Отговор #1583 -: Август 11, 2012, 21:44:55 pm »
Мисля, че трудно могат да се извлекат взаимовръзки от разкъсаната облачност съчетана с пръскане на аерозоли или дали в момента в който има пръскане - вали дъжд. Изпадането в тази детайлност, не може да ни насочи към някакви изводи и заключения.
Закономерността която съм забелязал е следната - когато има продължително засушаване има ясно намаляване на разчертаванията. И обратното - когато започва седмица/месец с превалявания се наблюдава очевидно повишаване на разчертаванията.
Всеки един човек може да си отговори след колко време разпръснатите аерозоли ще паднат на земята? - Няма да паднат след няколко часа. Нужни са дни и седмици докато достигнат повърността на земята. Но ако преждевременно завали дъжд се улавят от капките и след това право надолу.

Конкретно при теб в София заради летището едва ли може да намериш някаква заномерност в посоката на полетите (север, юг и т.н.). Но хората от другите населени места, нека да обръщат внимание за това от къде идват и на къде заминават самолетите.
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен GARVAN

• Четящ
  • *
  • Публикации: 127
« Отговор #1584 -: Август 11, 2012, 23:52:17 pm »
HAARP? Направо съм склонен да мисля, че това земетресение не е естествено! :unknown:

"Силно земетресение удари Иран, десетки загинали"
http://news.ibox.bg/news/id_710801728

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #1585 -: Август 12, 2012, 12:18:06 pm »
Е кога освен на 11ти да стане   :blush:
« Последна редакция: Август 12, 2012, 13:19:40 pm от saygoodbye »
What's done in the dark will be brought to the light

Неактивен Judith

• Четящ
  • *
  • Публикации: 17
« Отговор #1586 -: Август 13, 2012, 15:49:38 pm »
Червения залез е просто физическо явление предизвикано от пречупването на слънчевите лъчи в земната атмосфера и съответно спектъра, който виждаме даден от създателя. Това се учи в училище. Няма нищо общо с химията, която пръскат.
Но не е логично да има розови облаци в 1.30 часа нали? По залез може ама посред нощ :o :o

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1587 -: Август 13, 2012, 19:28:32 pm »
Нещо повече,любимият ми ден от седмицата беше подобаващо украсен,понеделник-мразеният ден от повечето хора...идеааалният за мен!  8)
Ето нещо наземно от 16:40 следобяд:

После се прибрах на 15м височина и ето резултата след фото на ЗАПАД,юг,изток...

За тази облачност си давам живота и душата,че са химически,имайки предвид началната снимка...  :---

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1588 -: Август 13, 2012, 19:35:45 pm »
Judithм а РОЗОВИ вечери с или без облаци(без облаци сиянието е по-вчетепляващо) съм наблюдавал до към 5 сутринта(лятно време),нз ама нещо слънцето ги е*ава и възбужда,предполагам....най-разумно ми звучи! Отворен съм за всякакви предположения...
« Последна редакция: Август 13, 2012, 20:48:36 pm от Mirotvorec »

Неактивен Arcane

• Четящ
  • *
  • Публикации: 51
« Отговор #1589 -: Август 13, 2012, 22:41:03 pm »
Червения залез е просто физическо явление предизвикано от пречупването на слънчевите лъчи в земната атмосфера и съответно спектъра, който виждаме даден от създателя. Това се учи в училище. Няма нищо общо с химията, която пръскат.
Но не е логично да има розови облаци в 1.30 часа нали? По залез може ама посред нощ :o :o

Това се дължи на пречупването на лунното сияние по земната атмосфера :D :D :D. Съжалявам за отбивката, но просто нещо ми "прищрака" да дам това "обяснение". Tazmdg снимките, които си пост-нал са направо като от американски зомби филм. Личи си усърдната работа и тежкия работен ден на пилотите, които са били на смяна.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27