Преди да родя,вървях по улицата и се просълзявах от щастие,любов и най вече радост.Радост от красотата,от хората,от всичко.После усвоих това да си поръчвам и получавам всичко което поискам и света беше мой,в моите ръце,можех всичко.Сега нито едно от двете неща не ми се случва.Незнам кое се промени,най вероятно аз.Еднообразното ежедневие около грижите за малкия ме изтеглиха от това сътояние.Не че не съм щастлива,напротив имам най прекрасното дете на света,но света такъв какъвто се научих да го виждам и изживявам го няма.Или по точно мен ме няма.Това че нямам време и желание след уморителното ежедневие ме подтиска.Не съумявам да постигна това състояние.А то е свързано с това на коет искам да науча и детето си.Не става въпрос само за моето духовно извисяване, въпреки точно този застой ме претиснява. Знам че това ме прави щастлива и това искам да правя и колкото повече не го правя,и най вече не го чувствам ,толкова повече обвинявам себе си и влизам все по навътре в ужасен кръговрат. Любовта към детето ми не би трябвало да е водеща.Всеки сам се ражда и сам умира,всеки сам кове съдбата си,всяка душа има свой път,а аз искам да направя всичко възможно за моята и по този начин да му дам пример за неговата.